|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Dis tasi dis eti problemleri | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Holmes
Üye Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 11:02 |
Hocam tabiki duyarlilikta artti ama dilimdeki bu kaplamada yoktu ve yakin çevremdende hiç duymamistim. Yeni oldugu belli. Bu 20 lik disimin herhalukarda cekilmesimi gerekiyor Hocam? Tesekkürler
|
|
Holmes
Üye Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 11:03 |
Yani 23 yasindayim tamamen çikma ihtimali yok mu beklesem?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2021 Saat 17:53 |
Rmtgen yollarsaniz fikir yürütmek mümkün olabilir. |
|
Standartvaka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Subat-2021 Konum: Usak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2021 Saat 17:01 |
Hocam, eger yirmilik disleri saran dis etlerinin iç kisimlari sis, uçlari beyaz ve kürdan ile dokunuldugunda dis etlerinin dislerden kolayca ayrilmasi, kürdanin uç kisminin rahatlikla dis ile dis eti arasina girmesi gibi durumlar söz konusu ise rahatsizlik vermese dahi kokuya veya enfeksiyona sebeb olur mu? Veyahut enfeksiyon mudur? Soruyu ancak bu kadar genele hitap ettirebildim.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2021 Saat 08:12 |
Ne güzel tarif ettiniz. "20 yas disi perikoroner infeksiyonu" ancak bukadar güzel anlatilabilirdi. Bu , Agiz kokusunu besler, destekler, artirir, agiz kokusuna egilimi artirir. |
|
Standartvaka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Subat-2021 Konum: Usak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2021 Saat 09:26 |
Cevabiniz için tesekkür ederim hocam.
|
|
Sibelcanyavuz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2021 Saat 02:47 |
Genel itibari ile dis rahatsizliklari dis tasi vasitasiyla kaynaklaniyor. Bende ayni sorunu yasiyordum. Dis tartari temizleme islemi uygulandi. O günden sonra tüm sorunlarima çözüm bulabildim..
|
|
Anonim Tosbaga
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2023 Saat 17:30 |
Arkadaslar merhabalar ben 22 yasinda bir üniversite ögrencisiyim ilk defa 12 13 yaslarindayken bir arkadasim agzimin koktugunu söylemisti.Kaç yasinda basladi hiç bilemiyorum.Tam da gelisim çaginda farkettigim için resmen kisiligimi bu koku olusturdu.Bunun yüzünden kendimi bir birey olarak bile göremiyorum .Neyse zaten birçogunuz neler yasadigimi tahmin edebiliyordur.konuya geçeyim benim sorunumun dis etlerinde oldugunu düsünüyorum 4-5 sefer dis hekimine gittim sadece dis tasi temizligi yapiyorlar dislerini firçala deyip gönderiyorlar.Ama ben baska sorunlar olacagini düsünüyorum sürekli dis etlerimde hafiften bir sizlama hissediyorum bazi dislerin dis eti ile birlestigi kisimlara dilimle bastirdigimda bu agri baya bir artiyor ve bu agriyan dis etleri dislerimi firçalarken sik sik kaniyor.Böyle bir durum yasayan var mi aramizda ve sizce kokunun kaynagi bu mudur
|
|
Tospik
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 393 |
Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2023 Saat 20:23 |
Geçmis olsun, Murat hoca görünce cevap verir umarim ama forumun ana sayfasindaki yaziyi üsenmeyip okursan dis eti kanamasi olan birinin agzinin kokmamasinin düsünülemeyecegini belirtiyor zaten Murat hoca. Yani kanama varsa koku da %100 vardir diyor. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|