|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
jazeera
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2014 Saat 23:23 |
Merhaba ;
30 yasindayim kendimi bildim bileli agiz kokum var. Size bir kaç soru sormak istiyorum. Sabahlari yastikta beyaz renkte salya (kuruyunca izi kaliyor) Sabahlari uyaninca özellikle kahvalti yapana kadar olan kisimda sürekli agizda tükürük birikmesi, tükürme ihtiyaci. Dilde beyaz renkte kalinca bir tabaka. (sürekli) Kendi agiz kokumu hissedemiyorum ama bilegimi yalayip kuruduktan sonra kokladigimda kötü kokuyor. Dil sirtinda özellikle bogaz bölgesi civarinda pütürcükler. (resimde isaret ettim) Bunlar hangi agiz kokusu türünün belirtileri sizce? ![]() |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
resimde isaretlediklerin, dil yüzeyinde bulunup '' papilla'' adi verilen ve tad almamizi saglayan kabarciklardir. herkeste bulunur.
diger saydiklarin çogumuzun yasadigi seyler zaten ancak salya, bogaz kurulugu veya tükürük birikmesine önlem olarak düzenli bir sekilde su içmeni tavsiye ederim. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
selam,
onlara "dil bademcigi" deniyor. sanirim normal bir yapi. hepimizde var merak etme, bende de var. seninkiler bence iltihapli görünmüyor, hatta bence dilin gayet saglikli. murat hocamiz daha dogru cevaplayacaktir. sihhatli günler! |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
çok çok zaman önce fotografta isaretlediklerini ben de fark edip kbb uzmanina sordum. dilin normal yapisinda bulundugunu, herhangi bir sorun olmadigini söyledi.hatta dilinin gayet saglikli göründügünü söyleyebiliriz. (daha önce burada yayinlanan pasli dil fotograflarina göre)
|
|
![]() |
|
Aziz.88
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, Dilimin alt yapisi diger insanlardan farkli gibi görünüyor. Saygideger doktorlarimiz sizce bir farklilik var mi. Bu konuda beni aydinlatirsaniz. Çok sevinirim. Tesekkürler |
|
![]() |
|
Aziz.88
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Fikir verebilecek kimse yok mu ? ☹
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
Dilinin alti agriyor mu
|
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |