|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: SU İÇERKEN BOĞAZDA SES | |
Yazar | Mesaj |
ali1111
Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Konu: SU İÇERKEN BOĞAZDA SES Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2021 Saat 22:45 |
BİR SORUM OLACAKTI SU İÇERKEN VEYA İÇTİKTEN SONRA BOĞAZIIMDA SESLİ Bİ AKINTI GİBİ BİR ŞEY OLUYOR BAZEN GURULTU TARZI REFLÜ DEMEYİN ÇÜNKÜ YERKEN VEYA YEDİKTEN SONRA DEĞİL SIVI BİR ŞEY İÇTİKTEN SONRA OLUYOR VE BALGAM DA OLUYOR ARKASINDAN
|
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2021 Saat 23:04 |
İçerken boğazdan ses gelebilir ama içtikten sonrayı anlayamadım. Yapısal bir sey olabilir koku sebebi midir bilemedim
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|