|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2021 Saat 05:14 |
Arkadaslar merhaba çok uzatmadan konuya giricem sizleri sikmak istemiyorum tam anlamiyla iyilestim mi tabiki hayir daha belli degil ama sizle paylasmak istedim bunlari ben reflü hastasiyim her doktora gittigimde zaten koku reflüden kaynaklidir diyip her defasinda yolladilar bende bu sefer özel bir hastanede kbb doktoruna gittim ve sikayetlerimi siraladim basta agiz kokusu olmak üzere bana mevsimsel alerjik rinit dedi ve dislerimde kanama olup olmadigini sordu evet arada bir kanamam oldugunu söyledim bana Biteral 250 mg antibiyotik burun spreyi andorex gargara ve fixdual diye bir ilaç verdi bir hafta kullanip kontrole gelmem gerektigini söyledi suan 5. Günüm koku azaldi arada bir geliyor ama eskisinden daha iyi bunun farkindayim bence antibiyotikten kaynakli bu ilerleme ismini verdigim antibiyotik ise anti anaerobik bakterilere karsi etkili kisaca anlatmak gerekirse oksijensiz ortamda yasayan bakterilere anaerobik bakteri deniyor agiz kokusu sebebi kesinlikle olabilir hatta ayak kokusu bile bu bakteriden kaynakli olabiliyormus demek istedigim Herseyi denediniz biliyorum ama yilmayin lütfen birde anaerobik bakteriyi arastirip üstüne gidin ben ayin 7 sinde tekrar gidicem bakalim neler olucak gelismeleri mutlaka aktaricam sizlere insallah bir an önce hepimiz kurtulucaz🙏🙏🙏
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Melike geçmis olsun insallah tamamen kurtulursun cok sevindim senin adina ve iyiki kbb ye gitmissin mideye takilip kalmamissin belki de sorunun gerçekten mide degil bos yere ugrasmis olacaktin insallah tamamen geçer
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Melike senin adina çok sevindim lütfen bizi gelismelerden haberdar et çok ihtiyacimiz var
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Melike, geçmis olsun. Son 1.5 yildir agiz kokusu üzerine yogunlastim, okumadigim kitap kalmadi burda yazilanlarin iyilesenlerin tecrübelerini, murat hocamizin söylediklerini kisaca artik okumadigim konu kalmadi diyebilirim. Çok fazla ürün kullandim kendi tecrübelerimde var.
Sana kisaca söyle anlatayim anaerob bakteriler elbette var ve oksijensiz ortamda yasarlar dogru.Antibiyotik kullandiginda ise bu bakteriler ölür ve koku büyük oranda geçer çünkü antibiyotikler vücuttaki tüm bakterileri öldürür, agizdaki bakterilerinden tut vücuttaki tüm yerlere etki eder. Antibiyotigi kestikten sonra ise bu bakteriler tekrardan var olmaya baslar.Çünkü bazi bakteriler olmasi gerekir. Bu forumda ben de dahil antibiyotik kullanip agiz kokusundan kurtulan daha sonra antibiyotigi kestikten sonra agiz kokusu devam eden çok kisi var. Çünkü agiz kokusu artmis bakteri faaliyetidir antibiyotik de vücuttaki bakterilerin hepsini öldürdügüne göre koku kesilir. Bizim amacimiz bakterinin kaynagini bulup sebebini bitirmek sebebini ortadan kaldrmagimiz sürece bakteri sayisinda azalma yapamayiz bu benim kendi düsüncem. Bana göre agiz içinde bakterinin kaynagini bulman lazim çünkü agiz kokusunun %90 dan fazlasi agiz içinde olusur. Büyük bi ihtimalle artmis bakterilerin kaynagi agizinin içinde dir. Agiz içinde bu kaynagi bulup tedavisini yaparsan sebebi kökten kaldirdigin için koku birdaha olusmayacaktir sebebini kaldirmazsan bakteriler ölse bile tekrar olusacaktir. Sormak istedigin soru var ise burdan sorabilirsin tecrübelerimi ve bildiklerimi anlatabilirim. Özelden sorma ki burdaki herkes ögrensin. |
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Tedavini de yarida kesme doktoruna da git.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Bende de dil sirtinda bakteri artisi var ve sebebi faranjitmis ne yapabilirim bunun için kroniklesti çünkü
|
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba melike bende doktorun verdigi andorex gargarayi kullandim kullanimdan sonra kokum kayboldu çok sevindim tabi resmen sifir kokuydu ama bi süre sonra geri geldi yazin için tesekkürler doktora gidip geldikten sonra tekrar bilgilendirirsen sevinirim.
|
|
![]() |
|
Inception
![]() ![]() ![]() |
Nicksizz4 Farenjit belirtileri varmi sizde kbb doktoru size kesin tani koydumu.
|
|
![]() |
|
Tükendim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Aralik-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Eger kokunuz tip2 ise ve burnun içindeki bakterilerden kaynakliysa nefes egzersizleri iyi gelir diye düsünüyorum. Çünkü burun sürekli havalandirilirsa orada bakteriler tutunamiyor. Ben YouTube dan bir video buldum ve 2 gündür onu deniyorum gerçekten azaldi psikolojik degil biliyorum. Isteyen olursa buraya link birakabilirim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Murat aydin hocam koydu faranjit tanisini
|
|
![]() |
|
Inception
![]() ![]() ![]() |
Is artik kbb doktoruna kalmis farenjit için nasi bi tedavi yapar bilmiyorum. Benden tavsiye prof doktora görün insallah hepimiz iyilesiriz.
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Benim de korkum o aslinda ilaçlar kesildikten sonra ya koku tekrar gelirse diye bakalim son iki gün kaldi doktor kontrolüne gidicem bakalim ne diyecek çünkü ilaçlar kokuya etki edip etmedigini bir hafta sonra kontrolde belirt demisti bakalim nolucak
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
senin bogaz reflüsü degil miydi sorunun. |
|
![]() |
|
Melike
![]() ![]() ![]() |
Bugün kontrole gittim ama o andorex dedigim gargara bitti sanki koku birazda olsa artti gibi kafayi yiyicem valla kafami kesip atasim var 😂 doktor ilaçlari tamamen bitirmemi söyledi bittiginde de gel alerji testi yapalim dedi durum bu arkadaslar birde dilimi de firçaliyorum ama aksamina arkasi beyaz beyaz oluyor bunun sebebini bilen var mi ?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Burnun tikaliysa ve geniz akintin varsa daha sik görülüyor bu beyazlik melike
|
|
![]() |
|
Melike
![]() ![]() ![]() |
Dogru söylüyorsun bir burnum tikali nefes alamiyorum egrilik var ama kokuya sebep midir onu bilemiyorum sen ne yaptin bu arada faranjit tedavisi uyguluyor musun ?
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Senin o lanet bakterinin kaynagi dil sanirim. Antibiyotikle geçiyor ama yararli bakteriler de öldügü için hemen tekrar çogaliyorlar antibiyotigi kesince. Bactoblis agiz içi probiyotik kullandin mi hiç? Bence denemelisin. |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Benim de dil kökünde bakteri artisi var agiz ici probiyotik olarak motiflor as kullandim 90 TL'ydi fiyati. Ama hiç etki etmedi. Belki senin söyledigin daha etkilidir
|
|
![]() |
|
Inception
![]() ![]() ![]() |
Bactoblis gibi agiz içi probiyotikleri bende kullandim geçer gibi oldu kullandiktan sonra yine koku devam etti. Sebebi ise agiz içi bakterileri baskilamasi, bakterilerin kaynagini bulup yok etmek lazim. Zaten murat hocamizda pek tavsiyey etmiyor bi yazisinda birakinca eski haline döner demisti, ki öyle de oldu zaten bende.
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Ben flagyle basladigimda koku problemimi anlatip test ettirdigim arkadasim sehir disindaydi o ara ben bactoblis de siparis vermistim kullanmaya basladim 3 gün falan sonra arkadasim geldi ama ben bilmiyorum hala koku geçtimi çünkü agzimda igrenç bi tat dedim heralde antibiyotik bende ise yaramadi ya da bu probiyotik sonra arkadasima test ettirdim sifir koku dedi sok oldum burnumdan test ettirdim evet burnumda 10 üzerinden 3 lük bi koku vardi acaba diyorum flagyl degil de bu probiyotik mi ise yaradi? Agiz kokum gitti ama burnumun içi kokuyordu. Ay bilmiyorum kafamda deli sorular. Bu probiyotigin açiklamasinda agiz kokusunu geçirdigi kanitlanmistir vs yaziyor. Trendyolda agiz kokumu geçirdi diye yorum da görünce ben de denedim. Suan kullanamiyorum emmek gerektigi için bogazim aciyor ameliyattan. Bakalim iyilesince devam edicem. |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Bende kullandim diloy 3 gün filan geçirdi sonra geri geldi bende flagy ile kullanmistim
|
|
![]() |
|
Melike
![]() ![]() ![]() |
Banada motiflor as yazdi eger diloyun dedigi daha etkiliyse ondan alayim
|
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Bu probiyotigi nasil kullaniyoruz acaba günde kaç defa
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Diloy ben de bademcik ameliyati oldum ameliyat sonrasi 3 haftalik bi süreçte agizda bir koku oluyor yani bende oldu çünkü bademciklerin yerini beyaz tabaka kapliyor. 3 hafta sonra yaklasik 1 ay içerisinde tam olarak iyilesiyor rica etsem bu 1 ay sonunda koku durumunu söyler misin geçti mi geçmedi mi o zaman belli olacaktir.
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Normalde sende flagyl tek basina etki ediyor mu? |
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Gece disini dilini firçalayip uyuyacagin zaman emerek kullaniyorsun minik hap gibi. Internetten daha detayli bakabilirsin. |
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Yazacagim mutlaka. Umarim geçer. Suan koku vardir kesinlikle ben de duymustum çünkü ameliyat sonrasi koku durumunu. Ben kendim anlayamiyorum kokup kokmadigini. Iyilesince test ettiricem. |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Ggggg, digerini bilmiyorum ama motiflor as probiyotik geceleri yatmayan önce kullaniliyor agizda seker gibi emiliyor ondan sonra bisey yiyip içilmiyor. Tadi çilekli gibi. Agiz içi bakterileri öldürüyormus ama kokuda ise yaramadi bende, belki sizde ise yarar çünkü etkili bir ilaç demisti doktorum
|
|
![]() |
|
Melike
![]() ![]() ![]() |
Banada motiflor as verildi antibiyotik bittkten sonra aynen nicksizzin dedigi gibi kullanimi deneyelim bakalim
|
|
Mlk
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Ben ameliyattan sonra 2 gün önce test ettirdim burun kokum gitmis agiz kokum yok yani bademcik ameliyatiyla iliskili de bir koku yok. 3 gün sonra antibiyotik bitiyor bakalim gelecek mi. Gelismeyi yazicam yine. |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Umarim kokudan tamamen kurtulmussundur🙏🏻
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Diloy güncellemelerini bekliyoruz umarim bir daha hiç yasamazsin bunu
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Diloy ne durumdasin
|
|
![]() |
|
Melike
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar antibiyotigi kestikten sonra koku tekrar geldi ama eskisi gibi degil bir tik daha iyi gibi ama büyük ihtimal koku bogazimdan geliyor çünkü güldügümde bogaz hareket ettiginden koku çikiyor güldügüm zaman birde su içtigimde o igrenç tadi ve kokuyu aliyorum bogazimdan sebebi ne olabilir bilen var mi
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Bu aksam 8de flagyl biteli tam 3 gün olacak coliduru 3 kutu kullandim 2 gün önce bitti hala koku yok ama çok korkuyorum gelecek diye :( pöh pöh konusabilmek ne güzel seymis mutlulugum yarim kalacsk diye stres içindeyim. Sabahlari da temizim bu benim için hayal etmesi bile zor bir seydi. Dün biraz alkolü kaçirdim ama umarim etkilemez :( |
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Diloy çok sevindim strese girme geri gelecekmi diye akisina birak umarim geri gelmez gelismelerden haberdar et olurmu
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Cok güzel bi haber ya gelecek diye düsünme insallah gelmez olumlu düsün. Ben de bu ilaçlari bir doktora danisip kullanmak istiyorum
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Bu arada bagirsak ne kadar bozuksa koku o kadar fazlalasiyor. Duobalance moodu kesinlikle tavsiye ederim. Afedersiniz ben cips aburcubur çigköfte falan yesem midem bozulurdu ishal olurdum. Dün yedim ve alkol aldim midem bozulmadi. Ben bu probiyotigin de ise yaradigini düsünüyorum. Colidura ek olarak bunu da kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Benim bagirsaklarimda sorun var mi bilmiyorum. Biri bol kahve tüketin koku artiyorsa vardir demis. 2 gündür kahve içiyorum nescafe ama koku artmiyor. Daha önce büyük abdest tahlili verdigimde de bir sorun çikmamisti. Bagirsagimda sorun oldugunu nasil anlarim
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar alkol agiz kokusu sebebi.
Tedaviniz bu kadar güzel giderken ara verseniz sizin için daha iyi olabilir. Yani tam tedavi bitince kullanirsaniz en azindan tedavi basa dönmez diye düsünüyorum 😊 Tabiki tercih sizin ama hepimiz bir emek veriyoruz ugrasiyoruz biliyoruz ki ben kimsenin emegi bosa gitsin istemem. Iyiestim mesajlarini görünce çok mutlu oluyorum |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |