|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: 20 yıl sonra Bactoblis ile kurtuldum | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Ethic1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Şubat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2021 Saat 21:52 |
Ben denedim ilk bir iki gün sadece azaldı sonra yine kaldığı yerden devam.
|
|
Greeneyes
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2021 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2021 Saat 23:16 |
10 gün süreyle kullanınca fark ediliyor ve 3 Ay düzenli kullanınca 6 Ay etkisinin devam ettiği söyleniyor. Bu gerçekten doğru mu anlayamadım. Nasıl kesin bir çare bulacağız
|
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2021 Saat 09:50 |
3 ay boyunca her gün mü kullanacağız yoksa Ayda 1 kutu 3ayda 3 kutu mu kullanacağız.
|
|
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2021 Saat 10:55 |
Dil sıyırıcı kullanan var mı bakır olanlarda yorumlarda ağız kokusunun gittiğini yazan vardı. Benimde dil sarı ve fircalasan da kaşıkla siyirmadan koku gitmiyor. Tabii sonra tekrar ediyor ama..
Asıl sebep candida mantarı birçok yerde.. Allah'ım inşaallah hepimiz şifa buluruz |
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2021 Saat 22:02 |
candida + dil üstü tükürük salgısı azalınca o tabaka oluyor. eğer bol tükürüğün olursa, engelliyor o tabakayı. bol tükürük ise b12 ve d vitamini takviyesi alınca, ağız içi salgısı artıyor benim. b vitaminin özelliğinde var zaten dil için. |
|
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2021 Saat 02:29 |
Vitamin aldığım dönemler oldu hiç etki etmedi açıkçası
|
|
İnception
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Mayıs-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2021 Saat 04:44 |
https://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1541
Murat hocamızın candida ile ilgili yazdıkları, adresi kopyalayıp tarayıcıya yapıştırınız ve forumda bunları biliyormuydunuz adlı konu altında açılan başlıkları okuyunuz birçok sorumuzun cevabını zaten murat hocamız cevabını orda vermiş. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|