|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Ben denedim ilk bir iki gün sadece azaldi sonra yine kaldigi yerden devam.
|
|
![]() |
|
Greeneyes
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
10 gün süreyle kullaninca fark ediliyor ve 3 Ay düzenli kullaninca 6 Ay etkisinin devam ettigi söyleniyor. Bu gerçekten dogru mu anlayamadim. Nasil kesin bir çare bulacagiz
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
3 ay boyunca her gün mü kullanacagiz yoksa Ayda 1 kutu 3ayda 3 kutu mu kullanacagiz.
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Dil siyirici kullanan var mi bakir olanlarda yorumlarda agiz kokusunun gittigini yazan vardi. Benimde dil sari ve fircalasan da kasikla siyirmadan koku gitmiyor. Tabii sonra tekrar ediyor ama..
Asil sebep candida mantari birçok yerde.. Allah'im insaallah hepimiz sifa buluruz |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
candida + dil üstü tükürük salgisi azalinca o tabaka oluyor. eger bol tükürügün olursa, engelliyor o tabakayi. bol tükürük ise b12 ve d vitamini takviyesi alinca, agiz içi salgisi artiyor benim. b vitaminin özelliginde var zaten dil için. |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Vitamin aldigim dönemler oldu hiç etki etmedi açikçasi
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
https://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1541
Murat hocamizin candida ile ilgili yazdiklari, adresi kopyalayip tarayiciya yapistiriniz ve forumda bunlari biliyormuydunuz adli konu altinda açilan basliklari okuyunuz birçok sorumuzun cevabini zaten murat hocamiz cevabini orda vermis. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |