|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Sik sik kabiz ya da ishal oluyorsan sik ve kötü kokulu gaz çikariyorsan asiri bi siskinligin varsa göbek kisminda bagirsaklarin problemli demektir. Bagirsak geçirgen olunca nefes kokusu yapiyor. Ben alkolden mahvettim bagirsak florami ama düzeldi simdi. Baya azalttim alkolü ama tam birakamadim.
Koku hala gelmedi tabii psikolojik olarak varmis gibi davraniyorum bunu kafamdan atamiyorum gün içinde birçok insanla muhattap oluyorum karsimdakinin sürekli mimiklerini kontrol etmek yoruyor insani. Psikolojik nasil iyilesirim bilmiyorum. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Psikolojik iyilesmek tek basina çok zor ben psikiyatriye gidecegim
|
|
![]() |
|
BlackSea58
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Benim göbegimn orda bagirsaklar sürekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz siskinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mi çikarttin diye soruyor disarda arkadaslarla oturuyoruz yine ayni soru fakat ben yapmiyorum hiç birsey, sizce benim sorunum bagirsaklarla alakali midir? Bunun disinda geniz akintim var bu kis burnumu ameliyat yaptiracagim..
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Gurultu bende de çok oluyor.
Özellikle çok su içince limonlu su içince oluyor. Çözümü su hakiki zeytinyagi ile tüm göbek karin bölgesini yaglamak m . Yagi iyice yediriceksiniz Tüm karin bölgesi isininca bi sure idare ediyor..Kalabalikta kötü oluyor yoksa. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
irritabl bagirsak sendromu arastir |
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Anaerob bakteri enfeksiyonumuz var çünkü travma ya da baska bi sebeple bir yerlerimize (sinüsler, bagirsak vs) az oksijen gidiyor ve bu lanet bakteri enfeksiyon yapiyor igrenç bi kokuyla. Antibiyotigi birakinca koku basliyor çünkü hala oksijen gitmemeye devam ediyor sorunlu bölgemize. Vücudun oksijen seviyesi nasil arttirilir ki? Ben geçenlerde anestezi aldigim bi operasyon geçirmistim bayilmadan önce dedim maskemi çikarayim nasil nefes alacagim? Hemsire çikarma dedi maskemin içine oksijen veren ince tüp koydu. Uyandim agzim nasil ferah nasil ferah. Sözün özü sanirim bize oksijen lazim. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |