Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Anaerobik Agiz kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2021 Saat 06:23
Sik sik kabiz ya da ishal oluyorsan sik ve kötü kokulu gaz çikariyorsan asiri bi siskinligin varsa göbek kisminda bagirsaklarin problemli demektir. Bagirsak geçirgen olunca nefes kokusu yapiyor. Ben alkolden mahvettim bagirsak florami ama düzeldi simdi. Baya azalttim alkolü ama tam birakamadim.

Koku hala gelmedi tabii psikolojik olarak varmis gibi davraniyorum bunu kafamdan atamiyorum gün içinde birçok insanla muhattap oluyorum karsimdakinin sürekli mimiklerini kontrol etmek yoruyor insani. Psikolojik nasil iyilesirim bilmiyorum.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2021 Saat 09:49
Psikolojik iyilesmek tek basina çok zor ben psikiyatriye gidecegim
IP
BlackSea58
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı BlackSea58 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 00:06
Benim göbegimn orda bagirsaklar sürekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz siskinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mi çikarttin diye soruyor disarda arkadaslarla oturuyoruz yine ayni soru fakat ben yapmiyorum hiç birsey, sizce benim sorunum bagirsaklarla alakali midir? Bunun disinda geniz akintim var bu kis burnumu ameliyat yaptiracagim..
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 14:17
Gurultu bende de çok oluyor.
Özellikle çok su içince limonlu su içince oluyor.
Çözümü su hakiki zeytinyagi ile tüm göbek karin bölgesini yaglamak m
.
Yagi iyice yediriceksiniz
Tüm karin bölgesi isininca bi sure idare ediyor..Kalabalikta kötü oluyor yoksa.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 22:25
Orjinalini yazan: BlackSea58

Benim göbegimn orda bagirsaklar sürekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz siskinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mi çikarttin diye soruyor disarda arkadaslarla oturuyoruz yine ayni soru fakat ben yapmiyorum hiç birsey, sizce benim sorunum bagirsaklarla alakali midir? Bunun disinda geniz akintim var bu kis burnumu ameliyat yaptiracagim..

irritabl bagirsak sendromu arastir
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2021 Saat 07:06
Orjinalini yazan: Inception

Melike, geçmis olsun. Son 1.5 yildir agiz kokusu üzerine yogunlastim, okumadigim kitap kalmadi burda yazilanlarin iyilesenlerin tecrübelerini, murat hocamizin söylediklerini kisaca artik okumadigim konu kalmadi diyebilirim. Çok fazla ürün kullandim kendi tecrübelerimde var.

Sana kisaca söyle anlatayim anaerob bakteriler elbette var ve oksijensiz ortamda yasarlar dogru.Antibiyotik kullandiginda ise bu bakteriler ölür ve koku büyük oranda geçer çünkü antibiyotikler vücuttaki tüm bakterileri öldürür, agizdaki bakterilerinden tut vücuttaki tüm yerlere etki eder. Antibiyotigi kestikten sonra ise bu bakteriler tekrardan var olmaya baslar.Çünkü bazi bakteriler olmasi gerekir.
Bu forumda ben de dahil antibiyotik kullanip agiz kokusundan kurtulan daha sonra antibiyotigi kestikten sonra agiz kokusu devam eden çok kisi var. Çünkü agiz kokusu artmis bakteri faaliyetidir antibiyotik de vücuttaki bakterilerin hepsini öldürdügüne göre koku kesilir.
Bizim amacimiz bakterinin kaynagini bulup sebebini bitirmek sebebini ortadan kaldrmagimiz sürece bakteri sayisinda azalma yapamayiz bu benim kendi düsüncem.

Bana göre agiz içinde bakterinin kaynagini bulman lazim çünkü agiz kokusunun %90 dan fazlasi agiz içinde olusur. Büyük bi ihtimalle artmis bakterilerin kaynagi agizinin içinde dir. Agiz içinde bu kaynagi bulup tedavisini yaparsan sebebi kökten kaldirdigin için koku birdaha olusmayacaktir sebebini kaldirmazsan bakteriler ölse bile tekrar olusacaktir.
Sormak istedigin soru var ise burdan sorabilirsin tecrübelerimi ve bildiklerimi anlatabilirim. Özelden sorma ki burdaki herkes ögrensin.

Anaerob bakteri enfeksiyonumuz var çünkü travma ya da baska bi sebeple bir yerlerimize (sinüsler, bagirsak vs) az oksijen gidiyor ve bu lanet bakteri enfeksiyon yapiyor igrenç bi kokuyla. Antibiyotigi birakinca koku basliyor çünkü hala oksijen gitmemeye devam ediyor sorunlu bölgemize. Vücudun oksijen seviyesi nasil arttirilir ki? Ben geçenlerde anestezi aldigim bi operasyon geçirmistim bayilmadan önce dedim maskemi çikarayim nasil nefes alacagim? Hemsire çikarma dedi maskemin içine oksijen veren ince tüp koydu. Uyandim agzim nasil ferah nasil ferah. Sözün özü sanirim bize oksijen lazim.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu