|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: geçmeyen ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
ruhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ağustos-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: geçmeyen ağız kokusu Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2014 Saat 09:06 |
merhaba murat hocam ben aynı zamanda pedodontistim benim yaklaşık 15 yıldır ağız kokum var gitgide arttı ve hiçbir şekilde geçmedi bademcik alındı, geniz eti ameliyatı oldum, deviasyon ameliyatı oldum ama bir değişiklik yok burnumdan koku gelmiyor ve ağzıma en ufak bir şey aldığımda koku ileri derecede artıyor aynı zamanda antibiyotik kullandığımda ağzımdan antibiyotik tadı hiç geçmiyor ama koku gitgide artıyor bu sorun bende ortaokulda ortodontik tedavi sonrası başladı ve gitgide arttı. Dişlerimde problem kapanış mükemmel ama dişlerimin arası çok sıkışık sizce ne yapmalıyım? psikolojim okadar bozulduki artık bütün dişlerimi çektirmeye karar verdim o zaman geçebilir diye
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2014 Saat 13:44 |
Diş hekimi olduğunuza göre burada konuşmayalım, özelden eposta yazın.
-M |
|
Farkul666
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2021 Saat 14:44 |
Dostlarım agız kokusunu 4 yıldır yaşıyorum hayatım sakızlar ile geçiyor ve sürekli sakız değiştirmek zorunda kalıyorum insanlar ile iletişim kurmak oldukça zor sakız ile birçok insana var olan problemimi belirtiyorum temel sebebi geniz akıntısı alerjik ameliyat yada ilaç fayda etmedi öncelikle kabullendim bu olayı geçecek gibi durmuyor bu aralar agiz spreyleri aramaya başladım her hangi bir öneriniz var mı kokuyu törpilicek sprey 30 40dk da bir törpilemeden bahsediyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|