Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: geçmeyen agiz kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ruhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı ruhan Cevaplabullet Konu: geçmeyen agiz kokusu
    Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2014 Saat 09:06
merhaba murat hocam ben ayni zamanda pedodontistim benim yaklasik 15 yildir agiz kokum var gitgide artti ve hiçbir sekilde geçmedi bademcik alindi, geniz eti ameliyati oldum, deviasyon ameliyati oldum ama bir degisiklik yok burnumdan koku gelmiyor ve agzima en ufak bir sey aldigimda koku ileri derecede artiyor ayni zamanda antibiyotik kullandigimda agzimdan antibiyotik tadi hiç geçmiyor ama koku gitgide artiyor bu sorun bende ortaokulda ortodontik tedavi sonrasi basladi ve gitgide artti. Dislerimde problem kapanis mükemmel ama dislerimin arasi çok sikisik sizce ne yapmaliyim? psikolojim okadar bozulduki artik bütün dislerimi çektirmeye karar verdim o zaman geçebilir diye
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2014 Saat 13:44
Dis hekimi oldugunuza göre burada konusmayalim, özelden eposta yazin.
-M
IP
Farkul666
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı Farkul666 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2021 Saat 14:44
Dostlarim agiz kokusunu 4 yildir yasiyorum hayatim sakizlar ile geçiyor ve sürekli sakiz degistirmek zorunda kaliyorum insanlar ile iletisim kurmak oldukça zor sakiz ile birçok insana var olan problemimi belirtiyorum temel sebebi geniz akintisi alerjik ameliyat yada ilaç fayda etmedi öncelikle kabullendim bu olayi geçecek gibi durmuyor bu aralar agiz spreyleri aramaya basladim her hangi bir öneriniz var mi kokuyu törpilicek sprey 30 40dk da bir törpilemeden bahsediyorum.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu