|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
melekkk
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ocak-2012 Konum: Çankiri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2012 Saat 17:08 |
mrb arkadaslar çinkolu ürünler kullanip olumlu sonuç alanlar var mi?ya da olumsuz sonuç alanlar.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim?
|
|
![]() |
|
quiet
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sana söyle diyebilirim bu ürünleri ilk kullandigimda gerçekten etki etti ve yaklasik 1 ay bu kokudan kurtuldum sonra bunlara da mi bagisiklik kazandi bakteriler bilmiyorum ama artik eskisi kdr etki etmiyor
|
|
![]() |
|
melekk
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çinkolu ürün kullanan yok mu hiç?
|
|
![]() |
|
aynur
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çinkolu sakiz kullaniyorum arada burdan isim vermeyim. benim kokumu geçirmiyor. koku daha degisik oluyor sanki. baska dis macunu kullaniyorum onun da çok etkili hatta etkili oldugunu bile düsünmüyorum. belki de mide kaynakli sorunum oldugundan olablr.
|
|
![]() |
|
magrur
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çinkolu macun etkili ama sadece diger macunlara nazaran etkili. Pharmol zn kullanmaya basladim inanilir gibi degil koku tamamen kayboluyor günde bir kez kullanmama ragmen hemde...benki agiz kokusuyla onbes yasimdan beri mücadele edyrummm suan yirmibes yasindayim gtmedigim doktor kalmadi bademcklermi aldrdmmm midemde bi sorun yok akut sinüzitler elbette geçrdim ama buda kronik agiz kokusuna sebep olamazdi. her neyse suan çok mutluyum çinkolu gargarayi tavsye edermm..korkum sadece su acaba yukarida denldigi gibi agiz çinkolu ürne alisip etkiszlesecek mi yani:( |
|
![]() |
|
ADEM
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bende Pharmol Zn yi çok içi diye duydum çünkü uzmanlar Çinko içeren gargara kullanilmasini tavsiye ediyorlar.Listerine agiz gargarasi da çok tutulmus fakat onda alkol var.Uzmanlara göre ise alkol içeren gargara kullanilmamalidir çünkü ilerde daha agir problemler çikarabilir denilmisti ve liseterine de çinko yok.Yani demem o ki: Pharmol Zn de Çinko var,alkol yok..uzmanlarin tavsiye ettigi gibi bundan dolayi Pharmol Zn Listerine den çok daha iyi sonuç verir.
|
|
![]() |
|
Dr.Devrim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
bence önce Pharmol Zn yi dene. geçmezse sana baska bir ürün önerecem. |
|
![]() |
|
Dr.Devrim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
ben kullandim ve hala da kullaniyorum. oldukça etkili. Pharmol Zn ya da Nanotech-Z yi dene bence. |
|
![]() |
|
since85
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2012 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
piyasada çinkolu diş macuna var mı?
|
|
![]() |
|
şifa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Oxyfresh diş macunu ciddi bir temizlik sağlıyor. Kokuyu uzun süreli olmasa da kısa süreli yani hastalığın kaynağına göre değişen bir süre de azaltıyor. Ayrıca Nanotech - Z de gerçekten çok etkili ayrıca ağızda hiç tat da bırakmıyor. Geçici bile olsa tedavi sürecinde sizin en iyi arkadaşlarınız olacak bu ürünler.
|
|
![]() |
|
joker
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Mart-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Pharmol Zn (gargara) satan bir eczane bulamadım bugun istanbulda satılan biryer var mı ?
|
|
![]() |
|
şifa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Bu ürünleri eczanelerde bulman zor. Yani Pharmol Zn, Oxyfresh ürünleri, Nanotech Z vs. En güzeli internetten sipariş vermek. En azından ben böyle temin ediyorum. Hem daha kolay buluyorsun hem de kısa süre de eline ulaşıyor.
|
|
![]() |
|
joker
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Mart-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Saglık açısından sorun teşkil etmiyorsa neden satılmıyor anlamıyorum .
|
|
Hep destek , tam destek...
|
|
![]() |
|
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Nanotech Z aldım ve denedim, etkisi 5-10 dakika sürdü ve geçti. Aşağı yukarı Listerine'le aynı süre.
|
|
![]() |
|
pharmol-zn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Mart-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba ben pharmol-zn yetkilisiyim
türkiye genelinde 5000 eczanede ürünümüz mevcut istanbulun hangi bölgesinden aradığınızı belirtirseniz size eczane ismi verebilirim ayrıca detaylı bilgi için 05305103342 [email protected] mail gönderebilirsiniz saygılarımızla... |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Eczanede bulamayanlar, istemeye utananlar, Pharmol ZN yi buradan siparis verebilrisiniz. Evdekiler görmesin istiyorsniz bir kargo subesine siparis verin; ürünü alinca üstündeki yazilari yirtip atin, kimse anlamaz.
http://www.eczanemizde.com/?urun-9039-Pharmol-ZN-Agiz-Kokusu-Giderici-Calkalama-Suyu-Cinko-Klorit-400-ml-Alkolsuz.html Ben 200 ml ligini kullanmistim. Bu daha sik duruyor. |
|
![]() |
|
ornitop
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
piyasada vivident karbonat disinda çinkolu sakiz bilen var mi? (nanesiz)
|
|
![]() |
|
Hülya aydin.
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
DentaSave Agiz Kokusu, içerigindeki özel çinko formülü sayesinde agiz kokusunu gidermeye yardimci olur. Çinko, agizdaki bakterilerin olusturdugu uçucu sülfür bilesiklerinin olusmasini engeller ve agiz kokusunu büyük ölçüde azaltir. Ayni zamanda ferah ve temiz bir nefes saglar.
Murat bey, bu ürün hakkinda düsünceleriniz neler acaba? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Kimyasal yapisini bilmek mümkünse birlikte fikir yürütelim. Ben bu ilacin içerigini bilmiyorum -M |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
murat hocam bir uzman olarak sizin görüsünüzü almak istiyorum , kendi çapimda arastirmalar neticesinde bir agiz gargarasi yapmak istiyorum fakat bu agiz gargarasi antiseptik bitkiler iceriyor ve bunlar guclu antiseptik ani mikrobiyel ürünler uzatmadan yaziyim meyan kökü tozu ,kekik yagi(tabi 1 2 damla cok aci cunku), tatlandirmak icin 0 kalorili alkol olmiyan dogal stevia bitkisi(sivi formda satiliyor cürükleri önlemede katki sagliyor), ve zeolit toz formu buldum onuda katmayi düsünuyorum çözunmese bile calkalayip gargara yapicam yapay gargaralardan biktim gercekten. cok agir bi agiz kokum yok artik sukur dis eti iltihabini yendim dis etlerim artik pembe günde 2 kez dis ipi kullaniyorum dilimi dil firçasiyla firçaliyorum aksatmadan bu arada gliserin dil pasini iyi çözuyor arkadaslarada tavsiyem olsun. her neyse cok uzattim hocam kusura bakmayin endisem su
1 ) kekik yagi ve meyan kökü anti mikrobiyeldir ozellikle kekik yagi arastirmalarda gostriyorki en guclu antiboytiklerle yarisir gucte bunun uzun kullanimi oral flora dengesizligi yapar mi ? zeolit oksijen sagladigi icin agizdaki faydali bakterileri arttirimi uzun vadede? 2) tarcin, karanfil yagi katmak istiyorum icine zenginlestirmek icin bakteriler direnc kazanamasin diye ekstra takviye hindistan cevizide olabilir bunlarin zarari olur mu? 3)kendim dogal bi dis macunu kullanmak istiyorum alovera propolis iceriyor simdi marka vermiyim bunlarin tamamini dusununce uzun vadede agiz florasina bir zarari var midir bunun nedeni propolisin antimikrobiyel aktivetisin pozitif türden bakterilerde daha basarili olmasi benim bildigim bu bakterilerin cogu yararli bakteri, tesekkürler. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum
Herbal ürünler hakkinda bilgim pek yok. Bitkisel ürünlere çok güvenmiyorum. Gargarada mijkrop öldürücü kullanmilmasina gerek olmaz diye düsünüyorum. Su videoyu görmüs müydünüz https://www.youtube.com/watch?v=FBUP9KrXeuI&t=20s |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Murat880 gliserin nedir acaba ve nasil temin edebiliriz?
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
bitkisel gliserin ve hayvansal gliserin diye ikiye ayriliyor genelde çok az mikarlarini(genelde 20ml civari) komik fiyatlara satiyorlar maliyeti ucuz bisi çünkü
arastirma yaparken 1 litre satan buldum ve disarida baya uygundu link birakicam ama murat hocam da bisey demez bence önemli çünkü https://m.trendyol.com/brtr/kimya-1-lt-bitkisel-gliserin-vg-usp-ep-99-84-ithal-urun-p-32241464?boutiqueId=479701&merchantId=113582&gads=true&gclid=EAIaIQobChMI0JOj5v_w6QIVQcKyCh0k1AazEAkYBCABEgIKj_D_BwE link bu baya ucuz |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Gliserin neden lazim oldu ?
Eczanede 100 ml damlalikli sisede satiliyor -M |
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
hocam bunun litresine göre fiyati asiri uygun ve ben gliserin biraz bol koyuyorum pas çözünsün diye 100ml az bence bu arada bol koyuyorum derken damacanayla sikmiyorum 2 çay kasigi kadar ama uzun gitmesi lazim benim dil pasimi asiri rahat çözüyor once ön ve arka dil pasimi siliyorum firçayi suyu tutuyorum tekrar dilimi temizliyorum sonra biraz daha gliserin döküyorum firçaya dilimin en arkasini arkadan öne az bisey de dairesel hareketlerle öne dogru firçaliyorum tertemiz oluyor
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Dilinizi gliserin ile firçalamayiniz
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
neden hocam bi zarari mi var?
kendi adima kanisiyim gliserin olmadan düzgün silemiyorum dili tertemiz olmuyor ugrastiriyor |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Gargaralara çok az gliserin ilave edildigini biliyorum. Bir zarari oldugunu sanmiyorum. Belirli ve ispatlanmis bir faydasi yok anlaminda kullanmayiniz dedim. Yani bir zarar vermez size. Dilinizi Halitosil dil jeli ile firçalayiniz. Içinde çinko ve sodyum klorit var. (ticari baglantim yoktur) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |