Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Anaerobik Ağız kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2021 Saat 06:23
Sık sık kabız ya da ishal oluyorsan sık ve kötü kokulu gaz çıkarıyorsan aşırı bi şişkinliğin varsa göbek kısmında bağırsakların problemli demektir. Bağırsak geçirgen olunca nefes kokusu yapıyor. Ben alkolden mahvettim bağırsak floramı ama düzeldi şimdi. Baya azalttım alkolü ama tam bırakamadım.

Koku hala gelmedi tabii psikolojik olarak varmış gibi davranıyorum bunu kafamdan atamıyorum gün içinde birçok insanla muhattap oluyorum karşımdakinin sürekli mimiklerini kontrol etmek yoruyor insanı. Psikolojik nasıl iyileşirim bilmiyorum.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2021 Saat 09:49
Psikolojik iyileşmek tek başına çok zor ben psikiyatriye gideceğim
IP
BlackSea58
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı BlackSea58 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 00:06
Benim göbeğimn orda bağırsaklar sürekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz şişkinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mı çıkarttın diye soruyor dışarda arkadaşlarla oturuyoruz yine aynı soru fakat ben yapmıyorum hiç birşey, sizce benim sorunum bağırsaklarla alakalı mıdır? Bunun dışında geniz akıntım var bu kış burnumu ameliyat yaptıracağım..
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 14:17
Gurultu bende de çok oluyor.
Özellikle çok su içince limonlu su içince oluyor.
Çözümü şu hakiki zeytinyağı ile tüm göbek karın bölgesini yağlamak m
.
Yağı iyice yediriceksiniz
Tüm karin bölgesi ısınınca bı sure idare ediyor..Kalabalıkta kötü oluyor yoksa.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 22:25
Orjinalini yazan: BlackSea58

Benim göbeğimn orda bağırsaklar sürekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz şişkinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mı çıkarttın diye soruyor dışarda arkadaşlarla oturuyoruz yine aynı soru fakat ben yapmıyorum hiç birşey, sizce benim sorunum bağırsaklarla alakalı mıdır? Bunun dışında geniz akıntım var bu kış burnumu ameliyat yaptıracağım..

irritabl bağırsak sendromu araştır
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 07:06
Orjinalini yazan: İnception

Melike, geçmiş olsun. Son 1.5 yıldır ağız kokusu üzerine yoğunlaştım, okumadığım kitap kalmadı burda yazılanların iyileşenlerin tecrübelerini, murat hocamızın söylediklerini kısaca artık okumadığım konu kalmadı diyebilirim. Çok fazla ürün kullandım kendi tecrübelerimde var.

Sana kısaca şöyle anlatayım anaerob bakteriler elbette var ve oksijensiz ortamda yaşarlar doğru.Antibiyotik kullandığında ise bu bakteriler ölür ve koku büyük oranda geçer çünkü antibiyotikler vücuttaki tüm bakterileri öldürür, ağızdaki bakterilerinden tut vücuttaki tüm yerlere etki eder. Antibiyotiği kestikten sonra ise bu bakteriler tekrardan var olmaya başlar.Çünkü bazı bakteriler olması gerekir.
Bu forumda ben de dahil antibiyotik kullanıp ağız kokusundan kurtulan daha sonra antibiyotiği kestikten sonra ağız kokusu devam eden çok kişi var. Çünkü ağız kokusu artmış bakteri faaliyetidir antibiyotik de vücuttaki bakterilerin hepsini öldürdüğüne göre koku kesilir.
Bizim amacımız bakterinin kaynağını bulup sebebini bitirmek sebebini ortadan kaldrmağımız sürece bakteri sayısında azalma yapamayız bu benim kendi düşüncem.

Bana göre ağız içinde bakterinin kaynağını bulman lazım çünkü ağız kokusunun %90 dan fazlası ağız içinde oluşur. Büyük bi ihtimalle artmış bakterilerin kaynağı ağızının içinde dir. Ağız içinde bu kaynağı bulup tedavisini yaparsan sebebi kökten kaldırdığın için koku birdaha oluşmayacaktır sebebini kaldırmazsan bakteriler ölse bile tekrar oluşacaktır.
Sormak istediğin soru var ise burdan sorabilirsin tecrübelerimi ve bildiklerimi anlatabilirim. Özelden sorma ki burdaki herkes öğrensin.

Anaerob bakteri enfeksiyonumuz var çünkü travma ya da başka bi sebeple bir yerlerimize (sinüsler, bağırsak vs) az oksijen gidiyor ve bu lanet bakteri enfeksiyon yapıyor iğrenç bi kokuyla. Antibiyotiği bırakınca koku başlıyor çünkü hala oksijen gitmemeye devam ediyor sorunlu bölgemize. Vücudun oksijen seviyesi nasıl arttırılır ki? Ben geçenlerde anestezi aldığım bi operasyon geçirmiştim bayılmadan önce dedim maskemi çıkarayım nasıl nefes alacağım? Hemşire çıkarma dedi maskemin içine oksijen veren ince tüp koydu. Uyandım ağzım nasıl ferah nasıl ferah. Sözün özü sanırım bize oksijen lazım.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu