|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Farenjit | |
Yazar | Mesaj |
Uğur
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: Farenjit Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 23:35 |
Dostlar aranızda kronik farenjit tanısı konan ve tedaviyle iyileşebilen var mı?
|
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 23:58 |
Bana murat hoca bu tanıyı koydu ama kesin bi ilaç tedavisi yokmuş sebep olan etkenleri ortadan kaldırmak lazımmış. Kbb doktorları baktığında bu herkeste oluyor ilaç kullanmanı gerektiren bi durum ya da koku yapacak bi sebep yok dediler
|
|
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 00:09 |
Merhaba
Benim de en son faranjit tanısı kondu. Benim boğazımda tahriş olmuş gibi kırmızi görüntü var, yemek yiyince falan sesim kısılıyor. Mide rahatsızlığı vardı boğaza kaçan asit sebep oldu sanırım. Bir de aşırı stres. Boğaz enfeksiyonları da tekrar ettikçe iyilesmiyor. Hem mide hem boğaz enfeksiyonları birlikte tedavi gerekiyor yani benim Tedavi başladım ama inan ne yaptığımı bende bilmiyorum deniyorum sürekli |
|
Uğur
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 20:53 |
Bana da murat hoca bu tanıyı koydu ama kesin bi çözümü yok bu hastalığın ne yapacağım hiç bilmiyorum |
|
Uğur
Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 20:55 |
Madem ki doktorlar koku yapmaz demiş peki neden murat hoca bize bu tanıyı koydu ki? |
|
I feel ıt comın
Üye Kayıt Tarihi: 26-Aralık-2017 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 21:38 |
Merhaba
Bana da bu tanı kondu gittiğim birçok dr tarafından uzun süredir araştırıyorum bu hastalığı ve birkaç şeyin sebep olduğunu okudum; 1- alerjik bir farenks (yutak), 2- burun problemleri sebebi ile boğaza akıntı gibi sebepleri olduğunu hem okudum hem de kendimden biliyorum. Boğazı ekstra iyi tutmak gerek ancak benim pek yapmayı başardığım bişi değil. Alerjim olduğu için deloday, burun tıkanıklığım içinse otrivine ve burundaki ödemi, iltihabı aldığı içinde rinoclenil kullanıyorum faydasını da görüyorum. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|