Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mekana göre ağız kokusu olur mu? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4
Yazar Mesaj
I feel ıt comın
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 56
Alıntı I feel ıt comın Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2021 Saat 19:04
Merhaba deloday-rinoclenil-otrivine kombinasyonundan fayda gördüm. Alerji ve burun tıkanıklığı, geniz akıntısı, kronik farenjit yaşayan arkadaşlara önerebilirim.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2021 Saat 20:16
Orjinalini yazan: SİFAARIYORUM

Kulak burun boğaz kısmı birbiriyle bağlantılı yerler Diloy.
Etkisi olur tabi.
iyileşmene çok sevindim.
Şimdi özgürce konuş hepimiz yerine de 💓

Teşekkür ederim..
Umarım bu forumdaki herkes iyileşir. herkes için bir çözüm var günü geldiğinde bulunacak. Yeterki umut kaybolmasın.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 19:09
Size bişeyden bahsetmek istiyorum. Hayatımda biri var. Sevdiğim biriyle beraberim. Yanında hep maske ile durmaya çalışıyordum ama bi süre sonra neden maskeni çıkarmıyorsun hiç diye haklı olarak sormaya başladı. Bi şekilde geçiştirdim. 2 gün önce maskemi çıkardım ve onu öptüm. Cok yakındık yani burnunun dibindeydi ağzım. Çok korktum kokarsa, eve gidince benden soğursa diye. Ama 2 gündür eskisi gibi devam ediyor benden soğumadı. Koku var vs gibi seyler de demedi. Belki incitmemek için demedi bilmiyorum.

Size birşey danışacağım. Ben bu insanı seviyorum ve o da beni seviyor. Böyle bi sıkıntım oldugundan ona bahsetmeli miyim
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 19:15
Dip dibeyken konuştun mu hiç yüzüne maskesiz? Mimiklerini inceleseydin bi konuşurken. Bence zarf at de ki "ya o gün soğan yemiştim kokmadım umarım?" Bakalım ne diyecek.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 19:40
Öperken kokuyu almaz mı konusmak mı gerekir. Yani afedersiniz ağzının içine girdim koku olsa duymaz mı sizce
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 20:14
Ağzın kapalıysa kokuyu nasıl alabilir ki? Ağzın kapalıyken başkaları kokunu alsaydı senin bulunduğun ortam da kokmaya başlardı bi süre sonra ve tepkilerden anlardın o kadar ileri boyutta olsa durumun. Seninki (varsa eğer) nefes kokusu değil ağız kokusu ağzının içinden gelen bi koku. Sen bi anlık muck yaptın ağzın kapalı hemen çektin kendini maskeyi kapattın galiba.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 21:09
Yok öyle bi kere muck yapmalı bi öpücük değildi
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 21:21
Ben 2 haftadır bir arkadaşımda kalıyorum benim bu sorunumu bilen bi arkadaşım. Daha önce benden bi kere koku almıştı söyledi yüzüme. 2 haftadır hiç almadım diyor. Sürekli soruyorum sürekli kontrol ediyor ama almıyorum diyor.

1 hafta da başka bir arkadaşımla kaldım, o arkadaşım bu sorunumu bilmiyor. Bakalım söyleyecek mi ya da tepki gösterecek mi diye ona bahsetmedim. Hiç tepki göstermedi koku alsa söylerdi kendi kendine yada belli ederdi. Yakın arkadaşım çünkü.

Simdi sevgilime bu konuyu söylemeli miyim bilmiyorum. Söylersem sürekli ister istemez beni koklyaayacağını düşünüyorum sürekli aklı orda olacak. Ama söylemesem de yanında rahat olamıyorum kendimi çok kasıyorum o da bunun farkında. Ne yapmalıyım paylaşmalı mıyım
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 23:06
Bunu takıntı yapmış olduğunu belli etmeden söyle. Mesela, "şu sıralar dişimde çürük var müsait bir gün dişçiye gidicem tedavi olana kadar koku gelirse lütfen söyle sakız çiğniyim" gibi. Bu hem daha öz güvenli bir duruş hem de sebebi bilinen bir durum ve farkında olduğunun mesajını veriyorsun koktuğunda uyarmaktan çekinmeyecek sen de kendini test etmiş olacaksın.
Diğer türlü tüm dürüstlüğünle her şeyi anlatırsan onun eline koz vermiş olacaksın. İnan şuan sana aşık olduğunu düşündüğün o merhametli adam ilk kavgada hiç çekinmeden bunu bir silah olarak kullanacak.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 23:34
😔
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2021 Saat 23:45
Sana tavsiyem yediklerine dikkat et, tıka basa yeme yani sindirim sistemini zorlama, günlük sakızı devam et, adaçayı içmeye ve gargara devam et.
Dişlerini zaten özenle fırçalıyorsundur
Yani konuyu direk insan en yakın arkadaşına bile söyleyemiyor .
Ama sen hem tedbire hem tedaviye devam et hem de söyleme şimdi.
Aradığın zaman laf arasında Diloyun dediği gibi söyleyebilirsin.
Diş olayı gibi mide olayı da diyebilirsin ama açıkça değil ağız tadım değişik fark edemiyorum gibi açıkça söyleme ama sakın
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 04:04
Dün öğlen uyandım saatlerce bir şey yemedim akşam 6 gibi arkadaşımla buluştum üfledim hohladım açlık kokusu bile yok nötr dedi ben şok 😮 neyse sonra yemek yemeye gittik etli köz patlıcanlı bir şey. Midemde sıkıntı var mı diye denemek için şişene kadar yedim test ettirdim yine patlıcan kokuyormuş 😥 ama konuşurken gelmiyor hohlayınca dedi. Yarım saat sonra tekrar test ettirdim tereyağ kokuyor dedi bu sefer de. Sürekli değişen bir koku var ağzımda sanırım ama iyi tarafı konuşurken gelmiyor. Dün akşam biraz içtim içkiliyken de test ettirdim alkol kokusu varmış hafiften. Dün üşüttüğüm için bugün boğaz ağrım ve ishal durumu var korkuyorum kokucam diye yine iyileştiğimden beri ilk defa hasta oluyorum umarım koku geri gelmez. Hemen sıcak bi banyo yaptım vicks first defence kullandım bactoblis attım ağzıma probiyotik düzenli kullanıyorum zaten umarım ağırlaşmadan iyileşirim :/
Tabii psikolojik olarak hala koku varmış gibi davranıyorum bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum hayatımı çekilmez kılıyor..

Bir de şunu söyliyim forumdan tanıştığımız bir arkadaşa colidur'u tavsiye ettim kesinlikle işe yaradığını söyledi. Kendisi tip 4 müş murat hocaya muayene olmuş daha önce. Ben de bu ilaç ve flagyl ile iyileştiğime inanıyorum kbb kaynaklı kokunun dışında.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 19:15
Ben sevgilimle yemeğe gittim. Pek konuşmamaya özen gösterdim ama bu benim için okadar büyük bir adım ki. İlk kez yemek yedik. Kahve de içtik yan yana. Yani psikolojim bozuk sürekli maskemi kapatıyorum ama yine de hiç kötü bi tepki almadım. Arkadaşım kuzenim kokmuyor diyor. Kokudan hiç haberi olmayan bi arkadaşımla 1 hafta birlikte kaldık hiç kokuya tepki vermedi. Burnunu kapatmadı ya da eli ağzına gitmedi. Neye inanacağım şaşırıyorum var mı yok mu bilmiyorum kbb doktoru muayene etti ağzının içine girdim koku yok dedi
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 21:23
Bu durumunu bilen seni test edebilecek bi arkadaşınla gün boyu vakit geçir farklı anlarda üfle höhle. Anca o zaman emin olabilirsin.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2021 Saat 23:17
Bu durumu bilen arkadaşım 2 3 haftadır hiç koku almadım diyor
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2021 Saat 00:34
O zaman iyileşmişsin psikolojik olarak ikna olman için kendini sakınmadan konuşman lazım. Tepki almadıkça rahatlayıp ikna olacaksın. Tabii kelin ilacı olsa başına sürermiş misali ben de hala kendimi sakınıyorum :(
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2021 Saat 09:55
Asla rahatlayamıyorum. Mesela geçen gün 4 5 saat boyunca maskenin içinde dişimi fırçalamadan durdum ama maske varken nefes verince o nefesi geri koklarken koku alıyorum. Kokuyu çok fazla hissettim saatlerce sonra arkadaşıma gittim nolur bi kontrol et şuan cok Fazla koku var dedim. Yüzüne konuştum ve koku almıyorum dedi
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 392
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2021 Saat 10:55
Arkadaşlar yazılanları okudum da anladığım kadarıyla dışarıda birileriyle konuşurken ağzınızın daha çok koktuğunu fark ettiğinizi söylüyorsunuz. Bunun sebebi ağzım kokacak diye heyecanlanmanızdır. Heyecanlanınca tükürük bezleri tükürük salgılamayı durdurur ve ağız kurur. Kuruyunca hiç ağzı kokmayan birininki bile kokar. Günde en az 2 lt su için demelerinin bir sebebi de bu.

Kovboy filmlerinde 2 kovboy düello yapacakken yere tükürürler. Bunun anlamı bak silahla düello yapıcaz şimdi ama senden korkmuyorum, korksam tükürüğüm kururdu yere tüküremezdim demektir. Evde kendinizleyken tükürük salgınız devam ettiği için kokuyu baskılar.

IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2021 Saat 16:13
Arkadaşlar ölmek istiyorum...
Grip oldum kokum geri geldi. Ben de hissedebildim konuşurken genzimde ve burnumda. Sanırım iyi yanı bu anlayabilicem kokup kokmadığımı artık. Hemen flagyle başladım yedek 1 kutum vardı allahtan. 1 hapta bile baya azaldı umarım bitince kokum geri gelmez. Hastalıktan hastalığa kokmaya razıyım..

Hasta olucağımı anladığımda hemen vicks first defence kullandım baya hafif atlatıyorum hiç burnum tıkanmadı rahatça akıyor ve bir gece boğaz ağrım oldu sadece. Ama hastalığın ikinci günü uyandığımda afedersiniz sümkürdüm çok iğrenç kokulu bi oluşum çıktı burnumdan. Oluşum diyorum çünkü mukus falan değildi yarısı koyu gri yarısı kanlı yoğun kıvamlı bir şeydi. O ne olabilir acaba? Ondan sonra kokum geri geldi. Pazartesi dra gidicem burun endoskopi talep edicem umarım bi sonuç çıkar.
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2021 Saat 20:39
Diloy çok üzüldüm umarım geçici olarak gelmiştir. Bir an önce kurtulursun. Bu arada dikkatimi çeken birşey var çoğu kişi grip olduktan sonra koku başladı diyor neden böyle anlamadım gitti
IP
Kemal Yıldız
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Kemal Yıldız Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 02:19
Alerjin olabilir burnuna su çek
Ben yıllardır çekiyorum alerji burun etini şişiriyor burun eti burnu tıkıyor nefes alınamıyor

Burnuna su çek derin derin sonra elinle burnunu tıka yani suyu burnunda tut ve burnunda tuttuğun suyu derin bir şekilde burun içine çek
Bundan neler çektim neler bir ben bilirim bir de Allah hala çekmekteyim bitmiş değil

Bana dön konuşalım buraya yazmakla olmaz
Uzun sürer
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 19:06
Diloy ne durumdasın koku devammi
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 19:46
Ben bugün misafirlikte oturdum 15 20 kişilik bi ortamda. Giderken naneli sakız alacaktım annem aldırmadı bişey yok saçmalama artık diye
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 19:50
Sen nasıl atlattım peki neyin etkili olduğunu düşünüyorsun tedavi edici olarak neler yaptin
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 20:21
Orjinalini yazan: Melina

Diloy ne durumdasın koku devammi

Gribin 3. Günü falan yavaştan başladı 2 gündür dehşet bi koku burnumdan geniz akıntısıyla ağzımda leş kokuyor intihar etmeyi düşündüm bi ara flagyl anca bugün etki etti macrol diye bi antibiyotikle beraber kullanıyorum. 10/10 seviyesinden 10/3 seviyesinde şuan. Burnumun sağ tarafında sürekli akıntı var sorunum burnumun sağ tarafı orada anaerob bakteri ürüyor. Hafta sonuydu dra gidemedim ağla ağla bi hal oldum flagyl işe yaramadı sanınca. Yarın drma gidicem yine kamerayla mı bakıyor beton mu döküyor burnuma naparsa yapsın kurtarsın artık beni :(

2 farklı acile gittim dünden beri biri diyor flagyl önermiyoruz, diğeri dedi aneorob bakteriler yapar bu durumu dedim flagyl etkili olur o zaman yok diyor o bağırsaklarda etki ediyor. Allahtan bende 1 kutu vardı dinlemedim onları başladım.

Bende son durum bu..
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 20:30

Sen nasıl atlattım peki neyin etkili olduğunu düşünüyorsun tedavi edici olarak neler yaptin

Bilmiyorum ki hiçbir şey yapmadım sabah kalkınca çok koku oluyor fırçalayıp bişeyler yiyince azalıyor ama 1 2 saat fırçalamayınca sanki tekrar koku alıyorum
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 22:06
Diloy çok üzüldüm ama lütfen aklına intihar vb. Düşünceleri getirme. Biliyorum çok zor hrpimiz aynı durumu yaşıyoruz özellikle gitmişken tekrar geri gelmesi nasıl hisettirir anlıyorum ama lütfen savaşmaya dev et. Senden haberleri takipteyim umarım düzelir bir an önce.
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 22:08
Anladım. Benimde bu aralar gün içinde azaldı ben günlük sakız filan kullanıyorum iyi geldi biraz bilmiyorum nasıl devam eder ama şimdilik iyiyim biraz daha
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 23:10
Ben de eskiye oranla iyiyim. Eskiden kafayı yiyecek kadar bi ağız kokum vardı odamdan çıkmıyordum. Şuan biraz aştım sevgilim bile var. Özellikle şu 2 gündür hohlayınca bi koku almıyorum sadece sabahları alıyorum ve uzun süre bişey şeyemzsem alıyorum. Bişey yedikten sonra ağzından sadece o yediğim şeyin kokusu geliyo ama yoğun bi koku değil
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 06:03
Sevindim senin adına nickizz bu bile çok güzel umarım daha da iyiye gider.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 06:49

Diloy çok üzüldüm ama lütfen aklına intihar vb. Düşünceleri getirme. Biliyorum çok zor hrpimiz aynı durumu yaşıyoruz özellikle gitmişken tekrar geri gelmesi nasıl hisettirir anlıyorum ama lütfen savaşmaya dev et. Senden haberleri takipteyim umarım düzelir bir an önce.

Melina teşekkür ederim desteğin için. Ama inan anlayamıyorum bu durumu sürekli test ettirdiğim bi arkadaşım var 2 gündür beraberiz dedim bırakma beni durumum kötü sağ olsun yanımda oluyor sürekli test ediyor bir anda yükseliyor bir anda azalıyor o kadar değişken bir koku ki kafayı yiyorum artık sanki benimle dalga geçiyor bu koku. Dün sabah uyandım seviye 3 falan aradan 2-3 saat geçti katlanarak arttı seviye 10a geldi şaka gibi. Ağzımda hissediyorum midem bulanıyor öyle kötü. Akşam yine uyudum 2 saat falan uyandım koku sıfır ben şok oldum aradan 2 saat geçti yine katlanarak arttı. Düşün düşün kafayı yiycem. Şuan uyandım sıfır ağzımda seviye 1 burnumda. Ama şöyle bir şey var burnumun sol tarafından hiç gelmiyor koku başından beri. Bakalım ilerleyen saatlerde nolacak. Dra gideceğim bugün dru da mesajlarla darlayıp durdum dünden beri umarım halimi anlar yardımcı olur bana.

Kullandığım antibiyotiklerden ağzım zehir gibi. Macrol güçlü bi antibiyotik baya akıntı çıkardı burnumdan ama yan etkileri berbat bildiğin kafa yapıyor ama huzursuz bir kafa. Mide bulantısı çok fazla. Daha ne kadar antibiyotik kullanacağım vücuduma da yazık.
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 09:38
Arkadaşın koku alıyor mu
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 12:27
O test ediyor zaten var yok diyor seviyesini söylüyor. Ben de sol burun değimi kapatıp ağzımı açık tutarak sağ burundan derin nefes verince burnumun içinden alıyorum kokuyu. Uyandığımda bir şey yok sonra sağ taraf akmaya başlıyor koku başlıyor. Geniz akıntım çok burundan akanlar genzime ağzımı da korkutuyor.
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 23:02
@diloy antibiyotikler gecici rahatşatır kullanma bagırsagını bozucan ne kadar antıbıyotık kullanırsan bagırsagındakı bakterı dengesızılıgı o kadar fazla olur buda her yedıgınde fazladan genız akıntısı demek ben amelıyat oncesı sonrası ve devamında cok fazla 8 9 defa agır antıbıyotık kullandım suan dısbıyosızım var et yumurta balık vs akıntıyı cok arttıyor mesela yıyyemıyorum suan duzeltmeye calısıyorum
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.         
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 23:10
antibiyoik yerine şu ürünü kullan sinüzit icin antıbakterıyel dogal esansıyal yaglardan olusan bı karısım zararı yok urun ısmı" zadevital negifix burun sprey" 15 lira bisey trendolyan alabılırsın ındırımde kafanı hafıf gerıye eğ bır burun delıgını parmanla kapat nefes alırken aynı anda burna sık kullan gunde 3 4 defa ıstedıgın kadar sınuslerını bosaltır bu burna cektıgın gıbı bırak kalsın peceteyle temızleme
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 23:12
birde sabah kalkar kalkmaz magnezyum hidroksit kullan eczanelerde var ac karna ıc 4 5 gun sonra duruma bak magnezyum hidroksit gunde sabah 1 de ac karna suyla ve burun spreyıde gun ıcınde dırek etkı etmez 4 5 gun gecmesı lazım devamlı kullan
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.         
IP
<< Önceki Sayfa   4
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu