Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Yardim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 24
Alıntı Cihangir Cevaplabullet Konu: Yardim
    Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2021 Saat 00:50
Merhaba dilimin arkasinda tüyümsü seyler var
bunlari ne kadar firçalasamda düzelmiyor henüz dil temizleme aparatindan almadim.Bu dil arkasina yerlesen bakteriler tip 1 agiz kokusuna giriyomus.Ama burnumdanda koku geldigini farkettim agzim kapali oldugu halde yada sakiz çignedigim halde çevremdeki insanlarin rahatsiz oldugunu farkettim.Sorum su dil arkasindaki bakterler burundan koku yaparmi.Dilimi tamamen temizlesem koku gidermi?
IP
Ugur
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı Ugur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2021 Saat 13:06
Tüyümsü seyler dedigin dil pasi, dilini tamamen temizlesen bile (ki o da kolay degil çünkü dil köküne kadar temizlemen lazim o da zor) o tabaka tekrar olusur o tabakayi olusturan kaynagi bulmadikça sorun düzelmez.O tabaka kalinlastikça agzin kapali olsa da bir süre sonra burnundan da gelmeye baslar özellikle sabahlari, burundan koku gelmesinin bir baska sebebi ise sinüzittir.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 393
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2021 Saat 13:42
Aramizda kalsin, kimseye demeyin ama o pasin sebebinin %95'i beyaz seker. Çayi sekersiz için, tatliyi kesin, 2 gün beyaz seker içeren hiçbir gida ve içecek tüketmeyin bakin nasil yok oluyor o pas tabakasi.
IP
Ugur
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı Ugur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2021 Saat 16:56
Ya abicim nerden çikariyorsun bunu denemedik mi saniyorsun bi de böyle kesin konusmaniz yok mu? Insanlari yanlis yönlendirmeyin lütfen!
IP
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Cihangir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2021 Saat 22:27
Bu arada bir süredir midemde asit vardir diye karbonatli su tüketiyorum,yemekleri çok çiginiyorum,yavas yiyorum vs agiz kokusunun yari yariya azaldigini gözlemeledim.Sorun midede mi agiz içindemi çözemedim. Dis hekimligine gittim senin agzin iyi diyor mideden kaynaklidir falan diyor biraz basindan salmak istiyor gibiydi.Adam gibi doktor yokki memlekette hepsi cebini düsünüyor
IP
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Cihangir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2021 Saat 22:30
Yakin zamanda kbb ve dahiliyeye görünücem büyük ihtimal onlarda geçistiriler bakalim nolucak
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2021 Saat 01:09
Orjinalini yazan: Cihangir

Bu arada bir süredir midemde asit vardir diye karbonatli su tüketiyorum,yemekleri çok çiginiyorum,yavas yiyorum vs agiz kokusunun yari yariya azaldigini gözlemeledim.Sorun midede mi agiz içindemi çözemedim. Dis hekimligine gittim senin agzin iyi diyor mideden kaynaklidir falan diyor biraz basindan salmak istiyor gibiydi.Adam gibi doktor yokki memlekette hepsi cebini düsünüyor

geniz akintisi var mi. alerjik rinitte etkili agiz kokusunda
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2021 Saat 10:15
Seker konusu dogru sekerli tek bi sey agziba atinca les gibi koku artiyor
IP
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Cihangir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2021 Saat 12:28
Geniz akintim yok,alerjik bisey oldugunuda düsünmüyorum .Sadece derin nefes alirken falan burnum yaniyor o da herkeste olur diye tahmin ediyorum.Özlellikle sabahlari kalktimda daha fazla, agzimda çamur varmis gibi bir his var gün içinde agzimi hiç temiz hissetmiyorum.
IP
Efem
Üye
Üye

Gönderilenler: 48
Alıntı Efem Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2021 Saat 20:34
Tip1 agiz konusu icin gecerli olabilir ama tip2 de geçerli degil.sekeride kesem sütüde kesem hatte hic bisey yemesem fayda etmiyo.koku 1 saniye gecmiyo.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu