|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
birdenbasladi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mart-2020 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2021 Saat 01:24 |
Hocam, merhabalar. 5 gündür opelescence marka dis macunu kullaniyorum. Biliyorum, siz 10 dis hekiminden 9unun tavsiye ettigi hiçbir seyi tavsiye etmeyen bir bildigi olan gerçekten kiymetli bir bilim adamisiniz ve fakat gelin görün ki ben bu dis macununu kullandim. 3 gündür zaman zaman yutkunmada bademcik bölgesinde hafif sizi hissettim ve bunun üzerine bademcik bölgesini kulak pamuguyla çiplak gözle tarayinca sag bademcigimde daha önce olmayan toplu igne topu kadar bir bosluk/cep açildigini gördüm.
Daha sonra dis macunlari ve bogaz yutkunma sorunu arasinda anlamli sikayetler var mi diye bakarken asagidaki sitede vatandas isyanini gördüm. Herkes macununun yan etkilerinden bahsetmis. Fotograf çektim ama ne yaptimsa yükleyemedim hata verdi. Bu bademcikte olusan bosluk geçici midir? https://www.sikayetvar.com/sensodyne/bogaz Bosluk dedim ama bildigimiz bir delil olusmus durumda. Toplu igne topu kadar derinligini bilemeyecegim ama flas ile 4-5 mm en az görüyorum. Arkasi karanlik. Düzenleme yapamiyoruz sanirim. * bademcikte en az 4 5 mm DELIK olusmus durumda. Düzenleyen aydinmur - 03-Aralik-2021 Saat 20:34 |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
bademcikteki bosluklar, bademcik tasinin olusturdugu bosluklar olabilir. dis macunu asit degil sonuçta o kadar delecek kadar.
|
|
![]() |
|
birdenbasladi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mart-2020 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
Ilk mesajimda verdigim linkte sensodyn marka dis macununda benim yasadigina benzer birçok kisi sorun yasamis.link yukarida
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |