|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Agiz kokusunu geçiren ürün | |
Yazar | Mesaj | |
Isimsizdunya
Üye Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Konu: Agiz kokusunu geçiren ürün Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2021 Saat 22:42 |
|
Dostlar, tip2 agiz kokum var
yesılimtirak balgam atan alerjisi olan burunu surekli tıkalı olan bircok tanıdığım var ama agizlari kokmuyor çok ilginç olay aslında tamamen bakteriler ile alakalı bir durum biz tip2 ler bağışıklık sistemimizden kaynakli koktuguna inanıyorum çareyi propoliste aradım ama nafile Türkiye de urun bulmak bi o kadar zor bende ithal ürünlere yöneldim soyle bir ürün buldum https://blis.co.nz/products/freshbreath-kit-with-blis-k12-probiotics şu şekilde bakterilere yonelen bir ürün ama dolar kuru 14 ilen almak bir o kadar zor yani denemek isterim fakat ise yaramaz sa sıkıntı durumu çok iyi olan varsa bir ara deneyip bizi haberlendirirse mutluluk duyarız. |
||
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2021 Saat 05:21 | |
https://eksisozluk.com/oral-probiyotik--5786784 şurda bahsedilen blis 18 aynı ürün mü acaba?
|
||
Isimsizdunya
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2021 Saat 12:04 | |
Olabilir ama yine ithal 30$ kargo vs. 40 50$ nerden baksan 700 lira ise yarayip yaramadigi belli degil |
||
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2021 Saat 16:01 | |
Tip2 teşhisi kim tarafındam konuldu |
||
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
||
Isimsizdunya
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2021 Saat 18:40 | |
|
||
Isimsizdunya
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2021 Saat 18:41 | |
Kendim koydum tip2
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|