|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Sjogren sendromu | |
Yazar | Mesaj |
Melina
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Konu: Sjogren sendromu Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2021 Saat 20:26 |
Arkadaşlar merhaba gittiğim doktorlardan biri sjogren sendromundan bahsetmişti. Benim şikayetlerim arasında şiddetli ağiz kuruluğu göz kuruluğu, vücut kuruluğu filan var doktor sjogren sendromu olabilir ağızdaki kurulukta bakteri ve mantar oluşumunu başlatabilir ve kötü nefes kokusu oluşabilir demişti. Ben çok ihtimal vermemiştim ama forumda benimlr benzer şikayeti olan varmıdır
|
|
Selen123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2021 Saat 00:02 |
Ewt ewt bende bademciklerimi aldirinca birden agiz burun ve goz kurulugu basladi bademcik alnmadn once gayet saglikliydm
|
|
Selen123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2021 Saat 11:17 |
Ve kurulukla birlikte kokuda artti tavan yapti
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2021 Saat 12:53 |
Şöyle bir yazı var; tıkla Son paragrafında diyor ki, Mutlaka Dikkat edin! - Sodyum lauryl sulfat içeren diş macunları - Alkol içeren ağız gargaraları - Şekerli yapışkan gıdalar, şeker ve şekerli sakızlar - Baharatlı, asitli gıdalar - Alkol ve karbonatlı içkiler - Kafeinli içecekler - Tütün kullanımı - Tarçın ve limon aromalı ciklet ve şekerler ağız kuruluğu semptomlarını artırır. |
|
Melina
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2021 Saat 15:09 |
Bunların hiçbirini yiyip icmesemde hep kurubende
|
|
Selen123
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2021 Saat 09:11 |
Melina tukuruk bezine baktrdnmi ordada tas olabiliomus bu kucuk taslar tikiomus mideye nasi endoskopi yapiolar onada oyle bakio dr lar netten arastr
|
|
Melina
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2021 Saat 18:06 |
Selen hiç baktirmadim teşekkür ederim hemen arastiriyorum
|
|
Selen123
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2021 Saat 18:28 |
Rica ederm siadelonskopi yontemin adi ben ilerde yaptrmayi dusunuorm
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|