|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Hopeless
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Subat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Subat-2022 Saat 23:18 |
Freshies kullanan oldu mu?
Resmini nasil paylasabilirim byrdan bilmiyorum dogal kspsülmüs naneli falan |
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Subat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Burda linki var
https://ty.gl/j3r5i82975 |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Ben kullandim bende ise yaramadi mide ve sindirim kaynakli agiz kokusunda etkili olabilir ben bogazdan geldigini düsünüyorum o yüzden ise yaramadi bende
|
|
![]() |
|
Hopeless
![]() ![]() ![]() |
Tesekkürler cevap için ben kullandigimda kardesim nane kokusu geliyor demisti.Çok gegirme oluyor istemsiz ve gegirdigimde o kbende nane kokusu aldim
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Yutubda bir video gördüm, sizler de denk gelmissinizdir bu tiplere. Tamamina yakini hatta tamami kadin. Erkek hiç görmedim belki de utandiklari için. Bunlarin tek özelligi siradan insanlara göre anormal dil uzunluklarinin olmasi.
Dilini bir çikariyor korkarsin, taa burnunun ucuna degdirebiliyor. Algida seçici oldugumuz için hemen dilinin üstüne bakiyorum bu tiplerin videoda, hepsi kipkirmizi, ne bir sarilik ne de beyazlik var. Yine videolarda bazen köpek taklidi yaparak veya baska bir sebeple dilini çikaran insanlar görüyorum geneli kipkirmizi dillere sahipler. Bu insanlar ya dillerini çok iyi firçaliyorlar ya da firçalamasalar da dilleri üstünde o tip1 kokuya sebep olan sarimsi beyaz tabaka olusmuyor. Neden bazi insanlarda olusurken kiminde olusmuyorun sebebi bulunsa çözüm de bulunmus olacak aslinda. Belki de bizim dil üstü papillalar olmasi gerekenden çok daha uzundur ve aralarinda protein, yemek artiklari falan kaliyordur ne kadar temizlesekte? |
|
![]() |
|
Hopeless
![]() ![]() ![]() |
Ben dilini firçalayan bi kisi görmedim hayatim boyunca ve gerçekten dedigin gibi tospik
|
|
![]() |
|
Hsynyldz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Subat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar sosyal medyada önüme hep breatify diye bir sey çikiyor deneyen varmi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Evet benimde çikiyor siklikla hatta ürün için baslik açmistim kullanacaktim aslinda ama sonradan hiç inandirici gelmedi çünkü içeriginde var olan ürünleri çogumuz kullanmisizdir etkili olacagini dusunmuyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |