|
|
Bunları biliyor muydunuz? | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz? |
Konu: Ağız kokusu mu dişeti hastalığı yapar yoksa diş et | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2022 Saat 21:20 |
Böyle bir şey olmaz Bir şeyi yanlış yapıyorsunuz Yumuşak eksik kısa veya yanlkış temizlik yapıyorsunuz. Aksi halde kanama olmazdı (veya nadir 1-2 hastalık düşünürüm) |
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2022 Saat 07:12 |
Tam ve en az 5 hatta genellikle 10 dakika süren hiçbir diş ve diş etini es geçmeden fırçalıyorum kullandığım banatın yaklaşık 1 aydır yumuşadığını düşünüyorum. Hocam diş eti kanamayla birlikte çekiliyor, şuanki çekilmiş hali 3 hafta onceki halinden daha da ileri neredeyse diş koku gorunecek. Yeni bir orta sert banat alıp kullanacağım ama başka ne yapabilirim hiçbir fikrim yok. Hocam siz olsanız ne yapardınız gerçekten kötü hissediyorum.
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
Melike Ersin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Mart-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 02-Mart-2022 Saat 16:02 |
Murat hocam nefes kokum şiddetli. Mideden gelmediğine emin misiniz
|
|
Melike Ersin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Mart-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 02-Mart-2022 Saat 16:04 |
Murat hocam yıllardır geçmeyen nefes kokum var tip 1 vakası değilim dış çürüğüm taşım ya da tonsilit taşım yok. Babamın da ayni bu şekilde vardı gastrit şikayeti. Kaç ilaç bitirdi koku devam etti ben mide koruyucu kullanıyorum koku devam ediyor. Tekrar midem için hastaneye gitmek istiyorum ama o tedaviler kokuyu azaltmıyor ne yapacağım
|
|
Kelime
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 283 |
Gönderim Zamanı: 03-Mart-2022 Saat 07:05 |
Geçmiş olsun diliniz pembe veya kırmızı mı
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|