|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Çok su içince gariplik | |
Yazar | Mesaj |
ali1111
Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Konu: Çok su içince gariplik Gönderim Zamanı: 13-Mart-2022 Saat 17:07 |
Merhaba ; kendimde gördüğüm birkaç belirti ve soruyu paylaşmak istiyorum
Tükürüğümü yutunca yani yutkunduğumda midemde birden gurultu gibi gluk diye bir ses oluyor ve sindirilince bağırsağa geçince yani bu gurultular devam ediyor ishal oluyorum böylece neden tükürük böyle bi sıkıntı yapar ki başka yaşayan var mı problemi. Ayrıca az yemek yediğimde hemen ishal oluyorum ve dışkıda tükürük mukus gibi şeyler çıkıyor bağırsaklarımda sürekli gaz , gaz sesleri var bu sesler yatınca daha da çoğalıyor kabızlık normal olmayan dışkılama var Çok su içince bağırsaklarım çok gurulduyor ve ishal oluyorum Anlamayanlar için tükürüğüm , yutkunduğum zaman mideme indiği anda bi asit sesi mi desem gurultu gibi bi ses geliyor sindirimsel olabilir mi ve eminim bu sese ne neden oluyorsa o ishal de yapıyor beni |
|
ali1111
Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 13-Mart-2022 Saat 17:09 |
Çok su derken 1,5 lt maksimum 2 litre
|
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 13-Mart-2022 Saat 21:10 |
aynı gurultular bende de var. Psikolojik olarak hatırlayınca daha çok nüksediyor sanki stresin de etkisi var olabilir. Ama stressizken de oluyor bir sorun var orası muhakkak. Bende kabızlık vs sorun yok. Kolonoskopi çok şey anlatır ama riskli bir şey gibi duruyor. Endoskopi ona nazaran daha az riskli. Risk her şeyde her yerde var o da bir gerçek. Vallahi test verip incelenmeden sorunun ne olduğunu bulmak zor dostum
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|