|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Mart-2022 Saat 12:12 |
|
Öncelikle merhaba size bahsetmek istedigim karnimdan (bagirsak) gelen gurultu sesleri ki bu tok da olsam aç da olsam gelir özellikle uzandigimda artiyor ve en önemlisi tipta utanma yoktur lütfen yanlis anlamayin diskimda son zamanlarda balgam gibi tükürük gözlemledim ve sürekli kabizim normal diskilama yok , sindirim problemi olabilir mi sizce nedeni nedir nasil bi yol izlemeliyim agiz kokusu nefes kokusu sebebi olabilir mi bir yerde bagirsakta biriken gazlari disariya atmazsak kana karisip agzimizdan ve burnumuzdan çiktigini okumustum böyle bir sey olabilir mi bulundugum odayi dakikalar içerisnde kötü bir koku sariyor ve bu koku ya burnumdan çikiyor ya da agzimdan çünkü gaz çikarmiyorum biliyorum kendimi hatta ailem de odamin kötü koktugunu söyledi bir kaç kez bilenler cevaplasin belirtiler bunlar
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
|
Huzursuz bagirsak sendromu olabilir, stresle alakali bir sey. Mukus çikar diskiyla beraber. 1 hafta kadar günde 2 dis sarimsagi küçük dilimler halinde kesip 1 kasik yogurtla yiyin, bakin degisiklik olacak mi.
Sarimsaklar 2 dis orta boy olacak, büyük disse 1 tane yeter. Bir de asla süt beyaz renkte olanlari almayin, onlar Çin'den geliyor ve zehirli bir maddeyle beyazlatiyolarmis. Yedikten 1 saat sonra hemen etkisini hissetmensz lazim, gurultular ve gaz kesilir. |
||
![]() |
||
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
|
Huzursuz bagirsak sendromu sürekli agiz veya nefes kokusu yapar mu ki benim koku sorunum 7 gün 24 saat çünkü yemek de yesem aç da olsam agzimdan ve burnumdan koku çikiyor insanlar hep rahatsiz oluyor bulundugum ortami kokutuyorum hatta ailem yemek masasinda benle oturup rahat yemek yiyemiyor anliyorum çünkü yemek yerken bile o esnada da koku çikiyor
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle ben doktor degilim. Sibo da olabilir belki. Diskida mukus onu andirdi. B12 vitamini eksikligi de varsa daha da süphelendirir. tikla1 tikla2 |
||
![]() |
||
Bedevi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Mart-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ayni sorunlari ben de yasiyorum birebir ayni sorunlar aç tok sürekli karin gurultusu, ayaklarda ellerde üsüme, agizda sürekli balgam hissi, bi anda olusan koku ( ailem de söylüyor) napacagim bilmiyorum ben de çok çaresizim
|
||
![]() |
||
ali1111
![]() ![]() ![]() |
|
Dostum sende kabizlik var mi bir de bak bakayim bogazina kizariklar (farenjit ) var mi ayrica koku burnundan da çikiyor mu yani agzin kapaliyken |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu karin gurultusu ile karin agrisi psikolojimi mahvedecek.
|
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
oncellikle genel cerrahiye gidip durumu anlat kolonoskopi iste bakmalari lazim normal degil mutlaka en kisa surede git kabizlik icin zeytinyagli salatalar yap yemegin yaninda zeytin yagini biraz abart 2 ogun ye maximum vucut dinlensin yemekle beraber degilde yemek ten 2 saat sonra felan su ic ama ic yani su onemli bendede cok kötu kabizlik var cok antibiyotik kullandim suan beslenmemei bozarsam kabizlik yine oluyor lifli seyler ye.bugday urunleri kepekli un beyaz un beyaz ekmek vs uzak dur bunlari sakin yeme. bakliyat vs ye dozaji abartma ilk gunler az ye 2 ogun ye ve sonuclara bak mumkunse bu surede sut yumurta et vs uzak dur eger antibiyotik gecmisin yoksa cok antibiyotik kullanmadiysan yada hic bunlari yiyebilirsin sut urunleri haric tabi sut urunleri ve ozellikle bugdaydan tamamen uzak dur ilk 4 5 gun agiz kokun artar sonra duzelir asgari seviyeye duser ben ozellikle magnezyum sitrat 2 kapsul ve cinko da kullandim onlar cok yardimci oldu bide b complex vitaminler
ve ozellikle corek otu yagi almani tavsiye ederim soguk sikim aktardan alma sakin her yerden alinmaz her yag ayni kalitede degil malesef sabah aksam aç karna 1 çay kasigi yeterli 2 tane link birakiyorum biri 100 ml digeri 250 ml hangisini almak istersen 1) https://www.trendyol.com/zade-vital/corek-otu-yagi-100-ml-p-148302509?boutiqueId=600362&merchantId=161902&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:fmcg_y:fmcg_z:gida-ve-icecek_t:pla_performance_max_test&gclid=EAIaIQobChMIpvTGtN-89gIVAIxoCR3qHQ-mEAQYASABEgLBH_D_BwE 2) https://adalinaromaterapi.com/products/corekotu-yagi?variant=39756048498859¤cy=TRY&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic |
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
3 hafta corek otunu kullanip 1 hafta ara ver oyle devam et
|
||
![]() |
||
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
|
1- kirmizi eti birakiyorsun hatta bir süre tavuk da yeme
2- 2 kutu flagyl 5 kutu colidur yazdirip bunlari bitiriyorsun 3- solgar comfort zone sindirim enzimi alip her ögünde kullaniyorsun 4- zeytinyagli kudret nari alip her sabah aç karna bir tatli kasigi tüketiyorsun Sonra tesekkür edeceksin bana :D Benim olusturdugum reçete ve artik kokmuyorum bu yaptiklarim kesinlikle ise yariyor. Bende de mide bagirsak sindirimle alakali sikinti vardi. |
||
![]() |
||
ali1111
![]() ![]() ![]() |
|
Flagyl adli ilacin surup olani mi yoksa tablet olani mi kullanacagiz
|
||
![]() |
||
ali1111
![]() ![]() ![]() |
|
Ve reçetesiz aliniyor mu
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
2 kutu flagyl 5 kutu colidur'u hekime danismadan alip bitiriyosun, hatta ne olur ne olmaz birer tane de yedek kutu aliyosun. Mide ve bagirsagindaki tüm zararli ve faydali bakterileri, sindirim yapan suslari öldürüp anasini aglatiyor bu antibiyotikler.
Koku kesilir gibi oluyor, seviniyorsun, bir hafta 10 gün sonra artik bir seylerin degistigini, eskisi gibi olmadigini fark ediyorsun. Koku boyut ve nitelik degistiriyor. Tebrikler, bagirsaklarinizin anasini bellediniz, artik nur topu gibi zarsrli bakteriler yararlilarin 2-3 kati olacak sekilde istila edildi sindirim ve bosaltim sisteminiz. 😁 Ondan sonra da sindirim enzimleri, probiyotikler, prebiyotikler, kefir, kudret nari, ökse otu, gergedan boynuzu, esegin kuyrugu, deveci armudunun sapi içer durursunuz. Agiz kokunuz nefes kokusuna, nefes kokunuz vücut kokusuna dönüsür, koltuk altlariniz ter yerine lahmacun kokar, saçiniz acili bulgurlu çig köfte kokar. 😂 2011 yilinda ben de flagy içtim, kokuyu kesti, ilaci birakinca yine basladi. Batakliga belediye araciyla sivrisinek ilaci dumani sikmak gibi bu. Batakligi kurutmadikça koku geri GE-LE-CEK. O kaddarrr. Keske 2 antibiyotik içmeyle kurtulunabilseydi bu dertten. Bu arada Tip Bayraminiz kutlu olsun Murat hocam. Iyi ki varsiniz hepiniz. |
||
![]() |
||
ali1111
![]() ![]() ![]() |
|
Tospik kardes sagol valla resmen karamsarliga bürüdün beni yani demek ki bu ilaci içince geçiyorsa sorun ilacin etki ettigi yerlerdedir onun üstüne gitmek lazim bu kadar karamsar olma güzel arkadasim
|
||
![]() |
||
ali1111
![]() ![]() ![]() |
|
Bu flagyl surup mu tablet olan mi kullanicaz
|
||
![]() |
||
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
|
Çok komiksin ya kahkaha tufani resmen. Tutturmussunuz bi yararlari zararli bakteri diye.. aynen bi antibiyotik kullanica bagirsak sistemin çökecek. Her antibiyotik kullanan kokular içinde boguluyor.. Ayrica Probiyotik kullan demismiyim ben? Hatta baska bi baslikta sakin kullanmayin kokuyu arttiriyor yazdim. Iyilestim ki ise yaradi ki bunlari tavsiye ediyorum ay tiksinti geldi sizin gibilerden her öneriyi baltalayin ama sakin çözüm sunmayin. Git yogurda sarimsak dogra iyilesmeye çalis sen. |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Oy Diloy Diloy, oy daglar daglar, Agzimiz hidrojen sülfür kokar, Yâre yolladim Comidur ile flagyl, Sarimsakli manti yapmis halangil. Diloy sen iyilestiysen neden hala burdasin? Bi ara dedin ki bunun tek sebebi bagirsaklar. Flagil arti Comidur mu Comadur mu her ne karin agrisiysa ondan içtim geçti. Biz de sevindik, senin adina mutlu olduk. 1 ay sonra geri geldin, Arkidisler koku geri geldi çok mutsuzum dedin, senin adina üzüldük. 1 ay sonra geldin, Ben sorunu da çözümü de buldum, kirmizi etmis tüm sebep, kirmizi eti kestim kokum gitti, sevgilim de, kankim Ayfer de, Hacer abla da, Neriman halam da, Necmi amcam da, Kamuran dayim da, Bsrgül teyzem de, dedikoducu Sennur da koku yok bacim dediler, kurtuldum bu dertten, kirmizi eti kesin siz de iyilesin dedin, hem sasirdik hem sevindik senin adina. 1 ay sonra yine geldin, hoffff yaa delircem, koku geri geldi, meger sömestr tstiline gitmis, Uludag'da kayak yapmis geri geldi nalet olasica sey dedin. Bu sefer suçlu olarak stres faktörünü gösterdin. Evet ne zaman strese girsem koku oluyor dedin hatta Murat hocayla da takistin, itiraz ettin. Onu da suçladin. Senden yakinda yeni bir bomba bekliyorum, bakalim bu sefer kimi suçlayacaksin. Yalniz azmine hayranim, ne demis Müslüm baba, "Yakarsa dünyayi garipler yakar, bulursa kokuya çözümü Diloy bulur" Yilin en arastirmaci gazeteci ödülü senin. Sürekli fikir üretiyorsun, sorguluyorsun, yanlis da olsa burnunun dikine gitsen de en azindan çabaliyorsun. 😁 Gidis yönteminden puani hak ettin zaten. Forumda flagyl sayfasi var, aratin bulun. Bu konu defalarca yazildi, çizildi. Ilaç 10 kisiden 8 inde kokuyu kesiyor ama birakinca geri geliyor. Ömür boyu da bunu kullanamayacagimiza göre koku yapan sey ne veya neler onu bulmamiz lazim. Birbirimize destek olmaliyiz. Ayrica sarimsakli yogurt diye küçümsedigin o sarimsakta da envai çesit antibiyotik var. Eski Yunandan. Misir'dan beri tüm hekimler kullanmis onu tedavilerinde. Agzimiz sülfür kokana kadar koy sarimsak koksun. 😁 |
||
![]() |
||
Diloy
![]() ![]() ![]() |
|
Bu üslubunla formun en itici kisisi olmayi basardin tebrikler. Bu kadar espri kasip bu kadar cringe olmayi basarmak da yetenek tebrik ederim.
En son ne zaman koku geldi demisim? Kokunun geri gelmesinden korkuyorum dedim. Kirmizi et yememek ve enzim kullanmak ise yaradi dedim. Gözün yerine baska organinla okursan anlayamazsin tabii. O kadar kitsin ki sadece flagyl kullanin yazmisim gibi sig espri kapasitenle aklinca dalga geçtigini saniyorsun ama boktan espri kapasitenle cringe oluyorsun. Arada sirada giriyordum bu saatten sonra mümkün degil girmem. Ben iyilestim benim içi hava hos ama insallah sen hiç iyilesemezsin les gibi kokmaya devam sana 😉 |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Offf bu ne seviyesizlik, bu nasil bir üslup, Sulukuleli Pembe karakteri vardi dizide, o bile böyle konusmaz.
Insanin seviyesi, terbiyesi ne ise bir gün mutlaka kendini ele verir. Pembe'nin bir sözüyle yazimi bitireyim. Hadi anam nas. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar ben konusmalara çok müdahale etmek istemedim ama tospik kullanici isimli arkadasim bence sen olaylari niye bu kadar kafanda buyutup insanlari umutsuzluga surukluyorsun anlamis degilim iyilesenlerin çogu gitti aramizdan cevap bile vermiyorlar diloy bir sürü sey denedi hepsini sonuçlariyla paylasti birçok kiside kendinden birsey buldu yine geldi iyilesmesjnfe etkili olan seyleri paylasti yöntemi sana göre dogru olmayabilir burdaki herkeste akli basinda insanlar sorgulayabilirler isteyen doktora danisir yapar isteyen yapmaz elestrinim ve tartismanin adabi vardir birbirimize saygiyi kaybedersek bu forum kullanabilir ve faydanilabilevek ciddi bir mecra olmaktan çikar. Diloy ben aramizda kalmani ve ara sira foruma girip insanlara yardimci olmani temenni ederim bir kisinin üslubu yüzünden foruma küsme☺️
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadasim belki de sorun senin forumu okumaman olabilir mi acaba? Konular bölümünde bir dolas istersen, flagyl ile ilgili baslik var pek çok kisi yazmis. Murat hoca da cevap yazmis. 2 tane antibiyotik içmeyle iyilesilseydi zsten sorun kalmazdi, ilaci birakinca geri gelmis koku millette. Herkesin durumu farklidir, ben yaptim iyilestim siz de yapin iyilesirsiniz tarzi yaklasimlar hos da degil dogru da. Dün bir arkadas ayva yiyerek kokunun kesildigini, bizlerin de bir denemesini belki bizde de ise yarayacagini kibar ve nazik bir dille yazmis. Ben ayvayi severim ve yerim, bende ise yaradigini hiç görmedim. Bu forumdakilerin %99 unda da ise yarayacagini düsünmüyorum ama deneyin tabii. Benim sahsimda diger arkadaslara tiksinç dedi, Murat hocayi kasitli olarak bizleri yanlis yönlendirmeyle suçladi, hoca da cevabini verdi o agzi bozuk sahsa ama siz o zaman yoktunuz sanirim, 1 ay falan oldu. Lütfen insanlari degerlendirirken adil olalim. Kirmizi eti kestim koku kesildi diyor ama tibbi olarak et kesilince koku kesilmesine dair bir deney, kaynak yok. Israrla bunu savunuyor, karsi çikanlari asagilayip hakaret ediyor, itham edici söylemlerde bulunuyor. 5 tane tipi var bu kokunun, herkesinki farkli kimimizinki 2 farkli tip birden var. Çogumuz da tip5 denen psikolojik tipiz belki de. Forumda yazilanlari ayva ye, sarimsak ye vs tabii ki deneyelim ama hekim onayi olmadan 2 tane antibiyotigi ayni anda iç diyen siradan bir sahsa inanip içersek bizde de akil yoktur zaten. Hatta garanti olsun diye üçlü kombo yapalim, antibiyotiklerin babalarindan olan Augmentin de içelim tam olsun, ne saç kalsin ne kepek. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne güzel iste akil süzgecinden geçirin onerilenleri. Ben arkadasin murat hocayla olan tartismasini bilmem üslup olarak uyarmak istedim. Herkesin akli var ayrica doktora yazdiramiyosun zaten antibiyotik kafana göre akli basinda bir doktor durumunu teyit etmeden ihtiyacin olup olmadigini bilmeden sorumlulugu almaz. Herkes bir sekilde sebebini bilmedigi bir hastalikta "mecburen" birseyler deneyerek mücadele etmeye çalisiyor. Diyetler, alternatif tip, probiyotikler vs. Ne varsa denedik çogumuz ama sonuç yok. 2 tane antibiyotikle geçmez diyorsunuz ama siz nasil bu kadar eminsiniz insanlarin önerdigi herseye neden bu kadar olumsuz bakiyorsunuz peki biz nasil iyileselim siz söyleyin? Dediginiz gibi 5 farkli koku çesidi var herkes kendine yakin semptomlari olan birilerine birseyler öneriyor arkadasta zaten sindirim sorunlariyla ilgili bir konuda bu önerileri vermis. Ayrica antibiyotikle kalici iyilesene var bu kaynaga bagli dogru yerde kalici bir etkide bulunmussa neden olmasin genelleyemezsiniz iki antibiyotikle mi iyilecez diye iyilesecek olanlari da karamsarliga surukluyorsunuz biraz daha insanlarin önerilerini yargilamamaya çalisin tavsiyem
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Bu 2 ilaç da aslen bagirsak için üretilmis. Colidur etken madde :noninvaziv e.coli gastroenteritlerinde, semisentetik nonsistemik antibiyotik. türkçesi emilmeden barsak içinde etkili olan, barsaktaki bakterileri öldürerek gastroenterit, hepatik ensefalopati, bakteriyel asiri çogalma sendromu ve inflamatuar barsak hastaliklari (crohn hastaligi, ülseratif kolit) tedavisinde kullanilabilen antibiyotik. idrar rengini kirmiziya boyayabilir, endise edilmemelidir. Flagyl de buna benzer seyler yaziyor. Bu durumda forumlarda, internet köselerinde, siradan insanlarin yazdiklarini mi yapmaliyiz yoksa gastrocu bir doktora gidip derdimizi mi anlatmaliyiz acaba sizce? Hem okudugum kadariyla gaita ve kan testleri sonucuna gire bu Colidur'u günde 6 tane bile içmemizi söyleyebiliyormus doktor. Sürekli kabiz, ishal döngüsü varsa, gaz, spazm varsa ben de amatör bir arastirmaci olarak ve kendimde de oçdugundan bildigim için IBS olabilir, irritabl bagirsak sendromu, hatta sarimsak yerseniz onda da çok kuvvetli antibiyotik etken maddeleri var, gaz, ishal, kabizlik sorunuzda azalma oluyorsa bagirsak hastaliklarinizdan süphelenebilrisiniz dedim zaten amatörce. Sibo var bir de ince bagirsagin bakterilerce istila edilmesi. Madem o kadar bilinçlisiniz, en kisa zamanda randevu alin, gidin doktora, gerekli testler sonucunda zaten size antibitotik kürü mü verir, üçlü besli karisim yapar onu mu verir bilemem ama faydasi olursa hem size yarar hem de gelir burda yazarsaniz biz de sebepleniriz. Insanlar öyle bir halde ki, koyunun yününü kes, pismaniye gibi çig çig ye iyilesirsin dese biri deneyecek millet. Önce bi doktora gidelim, çözüm bulamazsa konusuruz burda el ele verip. Doötorlar bilmiyor, anlaömiyor agiz kokusunu. Gidip karnim agriyor, gazim var, ishal, kabiz oluyorum sürekli dersen onu tedavi etmeye çalisi doktor ve oran tedavi olunca belki de koku sorunun da çözülecek. |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgili dostlar
Birbirimize toleransli olalim, hatalarimizi görmeyelim, güzel taraflarimizi öne çikaralim, daima güzellikle, iyilikle, merhmetle , sevgiyle konusalim. Bana söylenenlerin hepsini affediyorum. Kimin söyledigini bile unuttum. Siz de karsinizdakini affediniz. Böyle seyler insani asagi çeken kisir girdaplar olusturur. Uzak durunuz. |
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Tospik ayni seyleri söylüyoruz fakat sen kendine laf edilmis gibi tepkili davraniyorsun. Benimde demek istedigim bu zaten arkadaslar uyguladiklari ve iyi gelen seyleri öneriyor ama bunu bilinçli bir insan olarak doktora danismadan yapmazsin zaten gereksiz tepki gösteriyorsun.neyse çok uzatmicam. murat hocam haklisiniz.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam hakli amaç çözüm bulmaksa birbirimize kötü kirici olmanin kimseye faydasi yok. Katilmadigimiz begenmedigimiz fikirleri fikir hurriyeti ve ahlak kurallari cerçevesinde elestirmek en dogal hakkimiz ancak hassasiyetle elestiri yapilmali ki unutmayalim karsimizdaki de bir insan. Vesselam
|
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
Murat880
![]() ![]() ![]() |
|
Tospik kardesim forumu iyi okumus evet bende et yiyince koku artiyor fakat sadece et degil yumurtada peynirde sütte bunun nedeni zamaninda ameliyat için devamli verilen antibiyotikler ve agri kesiciler baya bir ilaç kullandim mecburen flora bozuldu asil sorun etten kasit hayvansal protein florada bagirsagi koruyan bizi yedigimiz gidalardaki alerjenlerden koruyan bakteriler vardir bunlari antibiyotikler yok eder bayiltir her kulalnimda daha çok kötüye gider ve protein seven bu proteinden histamin üreten bakteriler artar histamin fazlaligi nedeniyle hem agiz kokusunun siddeti artar hemde üstüne nefes kokusu eklenir floraniz o raddeye gelmediyse et yerseniz koku olusmaz hatta hafifler çünkü et en düsük histaminli gidalardan biridir burda en az benle beraber 4 kisi sayabilirim bu sorun bende ve onlarda var zaman ayirip forumu eski mesajlari okuyun .
|
||
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
||
![]() |
||
Murat880
![]() ![]() ![]() |
|
Ilavaten diloy bir konuda hakli kullandigi enzim kapsüllerinde safra ve sindirim sularini arttiran bitkiler ve selülaz enzimi var( lifleri parçalayan enzim) bunlarin hepsi sindirim sorunu ve bagirsagi kötü durumda olan lif parcalayan bakterileri az olan insanlar için harikadir selulaz hariç tabi uzun süre kullanimi iyimidir bilmiyorum sonuç olarak agiz kokusunu azaltir beslenmenizi degistirmeniz sartiyla . yediginiz bir yiyecek vücudunuzdan ne kadar hizli çikarsa o kadar az agiz kokunuz olur zencefil rezene meyveler bunlar bu iste iyidir
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Ben uzun yillar önce bademcigim sistigi için saglik ocagina gitmistim, igne olmaktan korktugum için antibiyotik vermisti. Yanlis hatirlamiyorsam 1.000 mg lik deve deviren gibi bir seydi, onu içtikten sonra oldu. Mide, bagirsak tüm florami bozdu o benim.
Antibiyorik kullanmak gerekirse kesinlikle igne olmak lazim, surup, hap, kapsül hepsi mahvediyor sindirim sistemini. Istisnalar olabilir ama bagirsaklariniz dogustan dandikse bu antibiyorik kullanimi daha da beter ediyor. |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
Anksiyete ve Depresyon Neden Kötü Nefese Neden Olur?
Dr Eric, 1 saat önce paylasmis. vakti olan izleyebilir altyazili vs. yorumlari da okuyabilir translate ile. https://www.youtube.com/watch?v=Xm98s6f9HHY&t=78s |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Altyazi ingilizce. Özetle ne diyor, neymis sebebi? |
||
![]() |
||
Murat880
![]() ![]() ![]() |
|
Benimde ayni sekilde ilk ameliyattan sonra kardesimden tepki almaya basladim o dönem sadece agiz kokusuydu ama suan siddeti artti
|
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
kükürt kokusunu yayan mikroplar, stres aninda, dost bakteri azalirmis bunun yüzünden kükürt ,sülfür kokusu artis olabilirmis buda kokuya . |
||
![]() |
||
Murat880
![]() ![]() ![]() |
|
Bunun dogru olabilecegine inaniyorum ameliyat oldugum dönemdev ve ondan sonra agiz kokusuyla alakasiz olarak devamli sabahlardim ve depresyondaydim
|
||
![]() |
||
Azemirv
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Haziran-2022 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selam kokunun mideden geldigine emin olan arkadaslar gastroparesis (mide felci) hastaligini arasdirin kesin sebep budur yillardir mideden gelen kokunu arasdirdim sebepinin gastroparesis oldugunu buldum
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |