|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Isyankar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 18:59 |
Arkadaslar, geniz akintisi icin tedavi oldugum sirada agiz kokusu ve bademcik tasi problemin ortadan bi sureligine kalkmisti... Burdan yola cikarak bendekinagiz kokusunun sebebi seker ve bobrek yetmezligi degilde bi tur bakteriyel oldugu kanisina varabilir miyim ?
|
|
![]() |
|
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba flagyli kullaniyorum 3 gündür ama hala ishal oluyorum hiçbir degisiklik yok bakteriyel degil sanirim benim ishal nedeni mide asidinin bagirsaga kaçip orayi bozmasi olabilir mi ama bu agiz kokusuna nasil sebep olur ki
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
ishal icin forumda kullananlar colidur +flagly olarak kullanmisti diye hatirliyorum
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
colidur(rifaksimin) recetesiz satiliyor bagirsaga zarari diger antibiyotikler gibi degil minimal duzeyde olarak belirtilmis
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Geniz akintisi tedavisinde hangi ilaçlari kullandim ilaç ismi verebilirsen tahmin yürütebilirim. Ayrica farenjit tanisi koyulmusmuydu?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |