|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ayas
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Nisan-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2022 Saat 02:00 |
merhaba, halitosil agiz bakim suyu ve sprey kullanmayi düsünüyorum. aranizda kullanan var mi? etkili oldu mu? bende geniz akintisina bagli agiz kokusu var rinse kit, dil fircalama kokuyu azaltsa da tamamen gitmiyor. halitosil kullanirsam geçer mi sizce?
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba bendede sizinle ayni durumlar var. Ben kullandim birkaç gün baya iyiydi ama sonra etki etmemeye basladi sanki bende bende birakmak zorunda kaldim. Siz alip bir deneyin herkesin durumu farkli olabiliyor
|
|
![]() |
|
I feel it comin
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba ben bir süredir agiz hijyeni için halitosil gargara suyunu da dil macununu da kullaniyorum. Çok faydali buldugumu söyleyebilirim tabi dil macunu ile de birlikte kullanmak gerekir diye düsünüyorum. Koku gün içerisinde uzun bi süre ortadan kalkiyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |