|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2014 Saat 23:06 |
|
Merhaba. Ben 5yildir bu agiz kokusunu çekiyorum.ilk baslarda dislerdendir dedim tm dislerimi tedavi ettrdm gecmedi.mideden oldugu dusunldu endoskopi yaptrdm.sadece gastrit çikti oda koku sebebi degilmis.kbb ye gittim sinuzit flan yok bademcik normal alerjik akinti varmis oda yapmazmis.en son çare gogus hastaliklarina gittim akcigrden olabilir i diye oda temiz çikti.gunde 3kez dis firçlrm ve gargarada kullanrm
Ama bu koku neden gecmiyo.ozellikle sabah kalktigimda çok yogun koku oluyo.ve yemek yedikten sonra koku artiyo.çikolata tarzi birsey yedikten sonra koku çogaliyo ve agizda kotu tat oluyo.sizce sebep ne olabilir |
||
![]() |
||
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
|
Gida intoleransiniz olabilir. Çikolata yediginizde artiyorsa süt ve süt ürünlerini keserek deneyebilirsiniz.
|
||
![]() |
||
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
bence o yapmaz bu yapmaz diye geçistirme onlarin lafina göre sen hepsinin tedavisini ol yine devam ederse emin olursun en azindan onlardan kaynaklanmadigina ama bence agiz kokusu olanlari geneli midede bi yerden kaynaklaniyor fakat teshisi tam konulamiyor bence
|
||
![]() |
||
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
evet arkadasim bizim de çogu tetkik sonucu temiz çikmasina ragmen koku hala devam ediyor.geçen gün küçük bir fenerle bogazima baktim ayni dilimdekine benzer beyaz pas yol yapmis bogazimda, hasta da degilim hani grip bronsit gibi..zaten dilimde hep bir aci tat bogazimda da sürekli bi acilik hissediyorum,yani sebebi bu pasa neden olan geniz akintisi olabilir diye düsünüyorum ama bilmiyorum.. sizin boganiz da böyle mi merak ettim.
|
||
![]() |
||
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benim sadece dilimin arka tarafinda beyazlik var. Ama düzenli olarak dilimide firçalarm hatta dilimi firçalamaya basladiktan sonra kokuda azalma oldu ama sadece kucuk azalma.bademciklerimde önceden tas gelirdi arada bir ama bayagidir gelmiyo sorunda yokmus bademcigimde.senn iltihaplanmis olabilir çogu kisi antibiyotik tedavisinden sonra kurtluyo.
|
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
|
mmervve 5 yildir çekiyom bu hastaligi demissin.acaba kaç yasindasin?çünkü hani ben mesela 20 yasindayim.yaklasik 2 senedir bu sorunun farkindayim.ama acaba eskiden beridir vardi da ben farkedemedim.bunlar ben de hep soru isareti.ama mesela yasiniz biraz büyük ve sadece 5 yildir bu dertten muzdaripseniz burdan su sonuca ulasiriz:siz sonradan belirtileri arasinda agiz kokusu olan bir hastalik edindiniz.
ACIL SIFALAR HERKESE |
||
![]() |
||
mmervve
![]() ![]() ![]() |
|
Ben 22 yasindayim suan.valla denemedigim yol kalmadi Ama sunu farkettim dilimi duzenli olarak fircalamaya basladiktan sonra kokuda azda olsa azalma oldu.dil temizligi gercekten cok onemli.ben kokuyu hemen farkettim 5yil once.o zamankar Bu kadartakmiyodm.agzima bir sakiz atip sakliyrdm kokuyu AMA simdi oyle degil. Normal insanlar gibi olmak icin cabaliyorum
|
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
|
demek istedigim bu iste 5 sene önce 17 yasindaydin. bn de ilk farkettigimde o yaslardaydim.acaba önemsemedik mide daha önce farkedemedik belki bu sorun daha eskiye dayaniyor.
|
||
![]() |
||
mmervve
![]() ![]() ![]() |
|
Ben mide icin endoskobi bile yaptirdim temiz cikti sadece gastrit cikti.Ben bademcikten oldigunu dusunuyorum AMA doktorlar bademcikte sorun olmadigini soyluyor
|
||
![]() |
||
anatolios55
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
ben 30 yasindayim 15 yildir var koku..ayni sabahlari agiz içi çamur gibi aci ve de yogun koku oluyo..disleri duzenli fircalamama ragmen yemek yedikten sonra artiyo..hele cikolata cay kahve bunlardan sonra hep artiyo zaten..kisacasi agiz kokusu var ama tedavisi yok surdan burdan kaynaklaniyo diye bise yok yillardir arastrdim yok caresi.. kbb dis doktoru endoskobi nefes testi kimse sorunun ne oldugunu bilmiyo..kokunun kaynagini biz de biliyoruz ama tedavisi yok..dil surekli aci.bunla yasamak zorundayiz sadece baskasi ile yakindan konusmucaz..dil temizligine dikkat fircalamaya devam sogan sarimsaktan uzak...allah yardimcimiz olsun
|
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
seker hastasi olabilirsin yada gizli seker
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dostlar ne yazik ki ünüversite çok sikintili ,ki saglikçi iseniz daha kötü. Insanlar ile dib dibesiniz. Stajlar teorik dersler her bölüm bu sekilde zaten . Gündelik hayattan hiç bahsetmiyorum bile çözüm bulana kadar günü kurtaracak her türlü önerilere 2-3 saati bile kurtarabilecek önerilere açigiz. Lütfen belirtirkende örn:karanfil cignemek max 2 saat seni kurtarir diye belirttin lütfen herkes yararlansin. Bence böyle bir köse klasörü de olmali . Agiz spreyi ise yarayan her türlü fikre açigiz.
|
||
![]() |
||
Anonim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ekim-2020 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sunu yaparsan su kadar süre ise yarar diyemeyecegim çünkü herkeste kokunun kaynagi farkli ama ben de ise yarayan yöntemleri paylasabilirim. Sinüs rinse kit kullanmak, halitosil dil macunu ile dilimi firçalamak ve tabii ki dis firçalamak. En son ise halitosil gargarayi kullanmak. Bunlarin hepsini yaptigimda tamamen geçmese de kokuda önemli ölçüde azalma oluyor ama tamamen geçmiyor maalesef
|
||
![]() |
||
Cihangir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
|
markette satilan colgate agiz gargarasi kullandigimda ve adaçayi içtigimde koku gelmiyordu bôyle günü kurtarmaya çalisiyorum ama etkisi 1 gün sürüyor sonra tekrar basliyor
|
||
![]() |
||
Efem
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
![]() ![]() ![]() |
|
Anonim sen ozaman tip1 sin.bak bende tip1 dim ve kurtuldum.sende biyerde bi Gizli cürük dis var.dis fircani al ve mancunu sürmeden disini tek tek fircala. Sonra hep disfircani kokla ozaman fark edersin hangi taraf ve hangi Disden koku geldini
|
||
![]() |
||
Anonim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ekim-2020 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Yani bu yöntemle bulmak çok zor ama.. Siz nasil kurtuldunuz peki? Daha önce anlattiniz mi bilmiyorum ama denk gelmedim. Basligi söylerseniz oradan da okuyabilirim tekrar yazmakla ugrasmayin
|
||
![]() |
||
Efem
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benum önceki mesajlarimi oku orda hersey detayle yaziyo.
|
||
![]() |
||
Efem
![]() ![]() ![]() |
|
Ve önceki üyede bana ayit,, efeefe,,
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar birsey soracaktim sosyal medyada bir ürün karsima çikip duruyor kullanan oldu mu acaba merak ettim ürün ismi breatify. Damla seklinde agiz kokusunu kalici bitirdigini iddia ediyor kullanan oldumu acaba
|
||
![]() |
||
Anonim
![]() ![]() ![]() |
|
Tamamdir tesekkürler
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
ürünü bilmem kullanmadim ama akil yürüterek çikarimda bulunursam Kokularin sebepleri çesitli. Nasil bir etki yapacak ki kalici çözecek. Etkisi, 5 tip kokudan en fazla birini belirli bir süre maskeleyebilir. Zira tiplere ayrilmis koku kaynaklari baskaca organ ve hastaliklarina dayanir. Sihirbazlar çok para kaptirmayin derim |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
https://www.breatifytr.com/setmobile/index.php?set=
Breafity ürününü trendyol'da inceledim. Çok iddiali bir ürün ama hep bitkisel ürünler. Iddiasina göre bakterileri öldürüyormus ancak 4 veya 5 paket kullanmak gerekiyormus. Sonunda koku kalici olarak gidiyormus. Saticinin sorulara verdigi cevaplar çok yuvarlak ve klise: etki eder, ferah tat birakir, düzenli kullanin, iyi günler. Agizda ferah bir tat birakiyor olabilir ama kokuya etkili olur mu emin degilim. Çevrede bulunsa deneme amaçli kullanilabilir. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bana çok inandirici gelmedi de sorayim dedim acaba kullanan varmidue diye. Galiba yeni bir ürün önceden görmemistim bakayim deneyebilirsem sonuçlari paylasirim
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar çaresizlikten yapiyorsunuz biliyorum ama bu sarlatanlara paranizi kaptirmayin bence. Ona bakarsaniz bakterileri çmasir suyu da öldürür, 1 bardak suya 3 damla damlatip gargara yapalim, agizdaki bogazdaki tgm bakteriler ölsün madem???
O ürün bkterileri öldürse de yine ürerler. Bizim derdimiz batakligi kurutmak, sivrisinekleri öldürmek degil. Bin öldürürsünüz 5 bin çogalirlar. Sorulmasi gereken soru su, neden bizler herkesten çok dis, dil, dis eti firçalayip agiz bakimina önem veriyorken koku sorunu yasiyoruz da bunlari arada sirada yapanlarda koku olmuyor? Yapmayin etmeyin burda yazan herkes akli basinda insanlar, bu tür ürünler parfüm gibidir. Koltuk altina sikarsin ter kokunu bastirir ama asil kaynak hala oradadir, kokuyu tamamen engellemek için koltuk alti ter bezlerini aldiracaksiniz bask yolu yok. |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tospik, koltukalti ter bezlerini aldirmak nedir Allah askina? Bu ameliyat çok asiri terleyen, teri deodorant, roll on vs ile durdurulamayan insanlar için var.
Tip-1 agiz kokusunu maskeleyen herhangi bir öneriye açigim. Onlarca ürün kullandim nafile. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
|
Forumda ciddi bir okudugunu anlayamama sorunu var ama sasirmiyorum çünkü zaten uluslararasi yapilan testlerde de bu tescillendi, ne yazik ki ülkemiz böyle. Üniversite sinavlarinda ortalama matematik sorusu neti 4, Türkçe ise 11 mis, anlayin iste. Yazmissin ki Adamin dedigine göre bu ürün bakterileri öldürüyormus, 4-5 paket kullaninca da koku tamamen gidiyormus yani koku sorunundan kurtuluyormusuz. Sen de bunu yedin! Yedin ki buraya da tasiyip acaba olabilir mi böyle bir sey lütfen olsun tarzi bir umut içindesin. Benim de sana verdigim ama senin anlayamadigin olay tam da bunun açiklamasiydi iste. Ter kokusuna sebep olan sey koltuk altindaki bakterilerdir. Agiz kokusuna sebep olan sey dil sirti, burun boslugu, sinüzitlerdeki vs bakterilerdir. Koltukaltina da agiza da bakteri öldürücü sprey, damla, solüsyon vs ne sürersen sür sadece o andaki bakterileri öldürür ve geçici bir çözüm saglarsin çünkü sen kokuya sebep olan batakligi kurutmamis oldun sivrisinekleri öldürdün sadece. Tekrar gelecekler. Çözüm batakligi kurutmak! Bizim derdimiz batakligin ne ve nerede oldugunu bulamiyor olusumuz. Neden senin dil sirtin o kadar firçalamana, temizlemene ragmen koku yaparken falancaninki yapmiyor? Dildeki bakterilerden kurtulmak için dilini aldirman, koltukalti kokundan kurtulmak için de ter bezlerini aldirman lazim, ironi yaptigim sey buydu. 4-5 kere o ürünü kullanip agiz kokusu tamamen geçmez, nasil bu kadar saf olabiliyorsunuz yaa? Valla adamlara bravo, satin bu ürünleri enayilere. Insani buraya yazmaktan sogutuyorsunuz yemin ederim yaa. Azicik aklinizi kullanin |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
amaç saatlik yada günü rahatlamak ise o ürünler rahatlama, ferahlik verir, sakiz gibi ama kesin çözüm, kökten çözüm için dogru degil o ürünler. |
||
![]() |
||
Kelime
![]() ![]() ![]() |
|
Tospik, sende okudugunu anlamama degil de dogrudan okuyamama sorunu var galiba. Ben " Agizda ferah bir tat birakiyor olabilir ama kokuya etkili olur mu emin degilim." yazdim. Adam klise cevaplar veriyor, diyerek de güvenilmez oldugunu anlattim. Yine de denemeden kesinlikle yanlis diyemem, yakinimda olsa hemen alirim.
Saf, enayi gibi ifadeler de sahibine aittir. Sorunun dildense dilini temizle, bunu mecazi anlamda da uygula. |
||
![]() |
||
Kelime
![]() ![]() ![]() |
|
Ahmetmehmet1, mantikli olmasi ve vücuda zarar vermemek sartiyla ben günlük çözüme raziyim. Sakiz günlük degil 15 20 dakikalik bir çözüm. Hatta bes alti saatlik bir çözüme de raziyim. Gün içinde tazelerim sorun degil. Tip1 teshisi var. Halitosil dahil her türlü gargara kullandim. Hatta isyerime halitosil dil macunu ve agiz spreyi götürdüm. Normalde agiz kokumu almam ancak Halitosil kullandiktan yarim saat geçmeden kokuyu ben bile aliyorum. Bence burnum artik kokuya duyarsizlastigi için günlük hayatta kokuyu alamiyorum ama koku yarim saatligine geçiyor ve tekrar gelince burnum kokuyu almaya basliyor. |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Birbirinizi incitmeyin arkadaslar.
Daima toreransli olalim. Empati yaparak, sakin ve seviyeli olalim |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam,
Neden salyamizdan numune alinip laboratuvarda kültür yapip tetkik yaptirmiyoruz? Böyle teshis konulmasi çok daha kolay olmaz mi? Saglikli bir agiz florasindaki bakteri, mikrop vs tür ve sayilari muhtemelen bellidir ama oysa benden bir salya örnegi alinip lab.da tetkik edilirse laborant arkadas örnegin diyecek ki "1 ml salyada yogum miktarda falanus filanus bakterisi mevcuttur" ve biz de bu sonucu size veya ilgili hekime göstersek (dis, kbb, veya cildiye hekimleri) muhtemelen teshis konmasi çok daha kolay olmaz mi? Mevcut bakteri çesidi disetinde mi yasar, bademcik kaynakli mi, mideden mi geliyor, mantar mi, maya mi, sinüslerden mi akip geliyor belli olmaz mi? |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Anlatayim Sifir bakteri diye bir sey yok. Her yerde milyon civarinda bakteri var. Cinsleri de özgün degil. Falanca bakteri su hastaligi filanca bakteri bu hastaligi isaret eder denilemez. Bir bakterinin agizda varligi da yoklugu hastalik hastalik degildir. Simdi size tekrar sorayim: salyadan, agizin herhangi bir yerinden, bogazdan, dis etinden, dilden, damaktan, farinksten veya akliniza gelen herhangi bir agiz kösesinden kültür yaparak milyona yakin bakteriden bir tanesini seçip hedef göstermek teshis olur mu sizce? Bu bakteriyi ortadan kaldirmak saglik temin eder mi? Üstelik biz ilacio kesince ilaç kullanmayi duyrdurunca saatler sonra (en geç 1 gün sonrta) ayni bakteri agiza geri gelir. |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Ben denedim uzun bir süre. Bir süre zeytinyagi ile denedim bir süre hindistan cevizi yagi ile denedim hiçbir faydasi olamdi bende hatta koku dönem artti gibi gelmisti
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Hadi yaa ![]() Melina, agzima aft çiktiginda aile hekimi x marka bir agiz bogaz gargarasi vermisti, kokuyu tamamen kesmisti. Dil sirtindan kaynaklanan kokulara (Tip1 oluyordu sanirim) bu antibakteriyel gargaralar çok iyi geliyor ama gargarayi kesince yine basliyor. |
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Rica ederim. Açikçasi ben çok fazla gargara vs. Seyler denedim ama hiçbiri ise yaramadi bilemiyorum sizin bahsettiginiz gargarasi denedimmi ama suana kadar ise yarayan olmadi. Hatta halitosil bile kullandigimda ilk birkaç gün çok iyi gelmisti koku gargara kullandigim gün nerdeyse bütün gün yoktu ama sonraki günler etkisi gittikçe azaldi ve bu süre 1 saate kadar düstü. Hayatimda ilk defa dis etlerim acayip agriyor ve kaniyor agzimin içi herzamankinden çok degisik bu sebeple son birkez hem bu sorunum için hemde kokunun kaynagi belki dis ve dis etleridir de bu zamana kadar farkedilmemistir umuduyla doktora gidicem bakalim nolcak
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar asagidaki dr hanimin videosunun 3:16 dakikasindan itibaren agiz kokusu sebepleri arasinda vücuttaki çinko ve Q enzim eksikligini de sayiyor. Hiç kan tahlili yaptirirken çinko ve q enzim degerlerine baktiraniniz oldu mu acaba?
tikla |
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben baktirdim devletteki doktor devlet hastanelerinde ki testin tam % 100 sonuç vermedigi tarzinda imali konustu bana çinko hapi vermisti verdigi hapts hap olsa keske kendi bilgim olmasa çinko eksikligim var diye onu kullanirdim emeilimi çok düsük çinko formu veriyor kaliteli bi siteden çinko palminat alfim kullaniyorum emilimi cok yuksek
|
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Çinko kullandiktan sonra bir degisiklik oldu mu peki koku durumunda
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Q enzim degilmis, dogrusu "koenzim q 10" olacak. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |