|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: murat hocama soru | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Agızkokusu1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2022 Saat 00:15 |
Murat hocam selamunaleyküm 2 sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim.
1.Ağız kokusuna ve nefes kokusuna sebep olan gazlar sadece şunlarmıdır. VOC, NH3,SO2,H2S,H2. Sonuç kağıdında sadece bu tür gazlar yazıyor bu gazlar harici ağız ve nefes kokusuna sebep olan gazlar varmıdır. 2.sorum Kabızlık, iritabıl kolon, bağırsakta aşırı bakteri üremesi, disakkarit (laktoz) intoleransı, ülseratif kolit gibi rahatsızlıklarda hangi gazlar daha baskındır. |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2022 Saat 19:50 |
Benim raporlarımda 200 den fazla gaz içerik bulunur. bunların hangi gazlar olduğu veb sitesinde liste olarak verilmiştir. Sindirim kanalı hastalıkllarında başta LEL gazları olmak üzere nefese çıkabilir. Lel gazlarını H2 kelimesi ile kısaltılmış sensor ölçer.
|
|
Agızkokusu1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 16-Temmuz-2022 Saat 00:57 |
Selamunaleyküm murat hocam.
Hocam yani sindirim kanalı hastalıklarında nefeste H2 gazı yüksekmi çıkar. Hocam ayrıca NH3 gazının yüksek çıkması hangi hastalıkta ortaya çıkar |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|