Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: sorum olacak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
unfair
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı unfair Cevaplabullet Konu: sorum olacak
    Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2022 Saat 11:01
arkadaşlar merhabalar. bu topluluğu yeni keşfettim. bir sorum olacak. İyileşmeyen arkadaşlar niye iyilesemiyor? Acaba onlar da mı yeni? Ya da ağız kokusuna sebep olan şeyi buldular da tedavileri mi sonuç vermedi. Şu yüzden soruyorum ben bu illeti başımdan atmak istiyorum ve sorunun kaynağını bulduktan sonra tedavi bulamamaktan korkuyorum.
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 392
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2022 Saat 16:45
Orjinalini yazan: unfair

arkadaşlar merhabalar. bu topluluğu yeni keşfettim. bir sorum olacak. İyileşmeyen arkadaşlar niye iyilesemiyor? Acaba onlar da mı yeni? Ya da ağız kokusuna sebep olan şeyi buldular da tedavileri mi sonuç vermedi. Şu yüzden soruyorum ben bu illeti başımdan atmak istiyorum ve sorunun kaynağını bulduktan sonra tedavi bulamamaktan korkuyorum.

Selamlar, geçmiş olsun. Forumu bi inceleyin isterseniz, gerçekten iyileşenler gitmişler ama sayıları az. İyileştim diyip dönenler çoğunlukta. İyileşip de yazmayanlar da vardır muhtemelen.

tıkla

IP
Lavi
Üye
Üye

Gönderilenler: 53
Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2022 Saat 22:35
Merhaba yerinde bir soru olmuş fikrimce burdaki bir kullanıcı dahi yüzde yüz problemim şuradan kaynaklanıyor diyemiyor yani sebebini net olarak bilebilsek eminim çözüm bulabiliriz diye düşünüyorum herkes varsayımlarla bir yola çıkıyor deneme yanılma yöntemi öyle bir cihaz olsun isterdim ki ona teste girdikten sonra nokta atışı şu sebepten dolayı bu koku var diyebilsin örneğin bulantı ve kusma birçok hastalığın belirtisi fakat sağlık ocağında bile yapılan rutin kan testinde insan bunun sebebini öğrenebiliyor belki saçma oldu örnek ama şuan aklıma bu geldi ha birde eski kullanıcılar artık giriş yapmıyor benimde dikkatimi çekti ya iyleştiler hatırlamak istemiyorlar yada girip daha fazla psikolojilerini kaybedip umutsuzluğa kapılmak istemiyorlar..
IP
unfair
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı unfair Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 11:43
anladım arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda çözüm bulma ümidiyle...
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu