Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Nefes kokusu varken yok denmesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Ben ❤
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı Ben ❤ Cevaplabullet Konu: Nefes kokusu varken yok denmesi
    Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 17:56
Arkadaşlar size de aileniz kokunuzun var olduğunu bildiği halde size hastalık hastası olmuşsun muamelesi yapıyor mu? Ben artık dayanamıyorum kokum var biliyorum hep de vardı ama sanki ben delirmisim gibi davranıyorlar ve hiç bi çözümü yok koku gitmiyor. Ben intihar etmek istiyorum bu şekilde yok psikatrist yok ilaç kulllanmakla olmuyor insanlarğn yanına gittiğimde o burun kapatmaları sakız ikram etmeleri öflemeleri artık canıma tak etti ben yaşamak istiyorum normal bi insan gibi
IP
Agızkokusu1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 26
Alıntı Agızkokusu1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 18:05
Seni çok iyi anlıyorum ancak bırakma kendini bende çok geceler ağladım yıkıldım gece de 2 paket sigara içtiğim üzüntülü stresli günleri biliyorum imtihan dünyası burası, herkesin bi derdi sıkıntısı var bizden çok daha kötü hastalıkları olanlar var onları düşün. Bu dünya da çektiğimiz sıkıntıların ahirette bize geri dönüşleri olacak günahlarımıza kefaret olucak inşallah bide bu yönden düşün.

Bu arada insanların hal ve hareketlerine bakıp koku olup olmadığına karar verme. Bende çok kez elimi ağzımı yüzüme götürüyorum hatta sakız verdiğim kişilerde var ancak karşı tarafın ağzı kokmuyordu bu hareketleri yaptığımda..

Araştırmaya devam et ağız kokularının %90 ı ağız ve boğaz kaynaklı dişlerinde sorun yoksa mutlaka boğazına bak kronik farenjit olabilirsin boğazında kızarıklar varmı mutlaka bak varsa kronik farenjitin vardır.
Allah en kısa süre de tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah . Hayırlı günler.
IP
Ben ❤
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ben ❤ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 18:10
Haklısın benden kötü olan şifa bekleyen hastaları da biliyorum ama bu benim gençliğimi benden aldı ben daha fazla gerçekten yaşamak istemiyorum hiç bi gücüm bi umudum yok.sizin var mı böyle bi rahatsızlığınız geçti mi ya da?
IP
Ben ❤
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ben ❤ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 18:35
Merhaba. Sızınla konuşmak istiyorum nereden konuşabilirim?
IP
Ben ❤
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Ben ❤ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 19:02
Aradarlar aranızda intihar etmek isteyip oldu mu ya da bu düşünceden nasıl vazgeçtiniz çünkü artık bu nefes kokusuna dayanabilecek gücüm kalmadı
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 20:38
Öncelikle şu anki psikolojik durumunuzun ne denli kötü olduğunu bilmiyorum bilsem bile buna müdahale edecek yetki bende yok elbette. Yalnızca bu dertten dolayı çoğu gece hayatım bitmiş gibi hisseden biri olarak birkaç tavsiye vermek isterim naçizane. Kaç kez en dipte hissettim kendimi yastığının, banyonun ah bir dili olsada konuşsa ne kadar çok gizli gizli ağladim yiprattim kendimi hala da devam ediyor. Ama inanın sahip olduğumuz o kadar çok şey pozitif yönden bakarsak. İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor. Hatta bizim sorunumuzu dettten görmeyecek kadar çıkmazda olanlar bile vardir. Tabiki herkesin imtihanı kendisi için zor ama dünya burası herkesin bir sıkıntısı var iste. Yere dusebiliriz pes ettim diyebiliriz yorulabilriiz ama kimse ayağa kaldırmayacak yine biz kendimizi kaldırmak zorundayız. Forum aktif oldukça burda olan herkes birşeyler denedikce eminim birçok kişiye umut kapısı açılacak birçoğumuzun şikayetleri gidecek illaki bulacağız şuan herkes birşeyler deniyor çabalıyor umudunuzu kaybetmeyin. Allah'ın izniyle biz basaricaz sonra konusamadiklarimizin bize igrenerek bakanların laf sokakların yüzüne yüzüne konuşacak:)) kendinizi sevin ve ilk önce kendinize saygı duyun bunu içten yapın
IP
Agızkokusu1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 26
Alıntı Agızkokusu1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 23:28
Bu başlık altında istediğini sorabilirsin. Ben de yıllarca çektim şuan da da çekiyorum ancak koku bende %70 azaldı diyebilirim. Bende koku boğazdan geliyor sprey gargara vs kullanarak kokuyu azalttım dr kronik farenjitim olduğunu söyledi
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu