|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2016 Saat 10:04 |
beyler ben kendimi bildim bileli bu sorunla karsi karsiyayim. yemin ediyorum özgüvenmis yok kabiliyetmis kalmadi. yav çok asiri bir koku yok belki ama ben çok rahatsiz oluyorum.
Koku agzimdan ve burnumdan geliyor. Sanki burnumun sag tarafindaki delikte bir et varmista o kokuyormus gibi geliyor. Ama burnumla ilgili hiç bir problemde yok ne egrilik var nede bugüne kadar bir sikinti çektim. napacam bilmiyorum. Yemin ediyorum sirf bu yüzden konustugum kiza açilamiyorim durum bu kadar vahim dedigim gibi koku burnumdan ve agzimdan geliyor. Yani saddce agiz kaynakli oldugunu düsünmüyorum 4 Agustosta kbb ye randevu aldim bu arada |
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
bu arada arkadaslar koku sürekli degisken sanki
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
en iyi kbk bilecektir. gerekiyorsa röntgen ile bakacaktir
|
|
![]() |
|
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Benimde ayni senin gibi hem agiz hem burnum kokuyor.ayrica benimkide sagda ete benzeyen bisey var.sesimde bozuk cikiyor.kbb ye gittim ama bisey demedi.cozersen banada haber ver
|
|
![]() |
|
cihat1762
![]() ![]() ![]() |
doktora randevu aldim gidip baktiricam allahin izniyle bu illettende kurtulacam sonuçlari yazarim
|
|
![]() |
|
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
bademcigin nasil tas var mi varsa doktora bi göster
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
cihat1762
![]() ![]() ![]() |
kardes hiç bilmiyorum tek bildigim artik kendimden nefret ettigim. Bunu yenmek için elimden geleni yapicam insallah biter bu illet.
|
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bademcik ameliyati zamani aileye imza attirirolarmi anane baba imzasi zorunlumu bide ben emkeli sandigiyim ozelden tahimini ne kadar ucrete ameliyat olurum devlet kabul etmez adamlar yan gelip yatmaya alismis
|
|
![]() |
|
cihat1762
![]() ![]() ![]() |
beyler bugün gittim agiz kokusu sikayetimin oldugunu söyledim adam bakti burun bogazda benim görebilecegim birsey yok dedi. kan tahlili ve röntgen istedi poliklinik oldugu için isler agir ilerliyordu o yüzden yarin tekrar gidecegim birsey çikmaz ise dahiliye ve disçiyede gidecegim
|
|
![]() |
|
cihat1762
![]() ![]() ![]() |
Beyler kbb ye gittim dedigim gibi röntgeni felanda çektim çok sükür hiç bir problem yok. Suan dahiliyeye gidecem burdada bisey çikmazsa disçiye gidecegim
|
|
![]() |
|
cihat1762
![]() ![]() ![]() |
dahiliyeye gittim baska hastane ilgileniyor dediler disçiye gidecegim oda olmazsa tekrar dahiliyeye gidecegim. sorun büyük ihtimal dislerde sanki öyle düsünüyorum
|
|
![]() |
|
BASAK
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2022 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese merhaba.
Yaklasik 13-14 yildir agiz kokusuyla mücadele ediyorum. Paylasmak istedigim çok sey var ama ne sizler okurken yorulun ne de ben yazarken. Pek çok bitkisel yöntem denedim, olmadi. Çürük dislerime dolgu ile dis tasi temizligi yaptirdim, günde 4-5 kez dis, dil, damak firçaladim, olmadi. Sorunun kaynagi belliki agiz degil. Bes gün sonra gastroenteroloji randevum var, utancimi kenara biraktim cesaretimi topladim ve tedavi için ilk adimi attim. Bu illetten tamamen kurtulan varsa tecrübesini benimle paylasabilir mi. Buna inanin çok ihtiyacim var. |
|
Basak.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |