Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Bir umut isigi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Lavi
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı Lavi Cevaplabullet Konu: Bir umut isigi
    Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2022 Saat 22:52
Arkadaslar öncelikle buraya bunlari yazip sizinde moralinizi bozmak ve üzmek istemem ama bildiginiz gibi içimizi kimse açamiyoruz...
Yine çok yoruldugum bir gün gerçekten artik gelecek kaygisi yasiyorum hergün böyle böyle nereye kadar gider bilemiyorum geçenlerde gitti gibi geldi o kadar mutlu olmustum ki Allahim çok sükür artik benimde bir hayatim olacak diye ne hayaller kurdum bilseniz yok ne yapsak ne etsek yok su illet kokuyu kendim de duymayi o kadar çok isterdim ki anlatamam..
Psikolojik mi diye yazanlari okuyorum ya nasil olur da bir aile de yada arkadas ortaminda herkes birbiriyle konusurken gayet normal ama ben konusmaya baslayinca insalar ellerini burnuna yüzüne getiriyorlar bunu da beyin gücüyle yapiyor olamam herhalde bu arada murat hocaya muaneye olmadim burdaki bazi konulardan yola çikarak bazen psikolojik mi diye soranlara ve benim de bri ara düsünmeme sebep olanlara istinaden söylüyorum çevremde binlerce agzi çürüklerle dolgularla sinüzit faranjit mide problemleri bagirsak problemleriyle yasayanlar var peki bu forumda forumdaki insalar da ekstra ne var da bu koku var arkadaslar ben ciddi anlamda tükendim kimseye belli etmeden mücadele etmekten yoruldum pumut isigi varmi bilmiyorum hayatim nereye dogru gidiyor bilmiyorum en güzel yaslarimin bosa gidisi çok üzüyor beni herseyden çok eksigim isten ayrildim bütün arkadas çevremden uzaklastim sosyal aktivitem yok ailemle mesafeli olarak idare ediyorum yazacak o kadar çok sey var kii daha fazla uzatmayayim umarim birgün biter
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 06:37
Lavi bazen hepimiz altindan kalkalamayacak duygular hissediyoruzdur mutlaka ama toparlaniyor iz tekrar mücadele ediyoruz. Evet çogu kiside yok kendimizi bu sebeple neden ben neden ben diye sorgulayabiliz ama ben yillarca bu hatayi yaptim hatta bazen hala bu cümleyi kurmaya yelteniyirum. Ama iyilesmenin ilk asamasi her zaman hastaligi samimiyetle kabul etmektir bence diger türlü zaman kaybi ve konsantrasyon kaybi oluyor. iyilesecek miyiz onu bilemiyorum emin degilim dedigin gibi hayatta bu durumu göz ardi edip yasamak istediklerini yasamaya kalksan bile oldukça engel bir durum. O sebeple hayati bir anlamda kaçiriyor olabiliriz ama kazandirdigi çok sey olduguna da eminim kendi adima en azindan. Allah hepimize kisa zamanda sifa versin.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 09:20
Lavi, agiz kokun psikolojik olmayabilir ama sonuçlari psikolojik sorunlar yaratabilir. Sosyal çevren yoksa is okul hayatin zor geçiyorsa uzun süredir güçsüz, üzgün, umutsuz hissediyorsan bir psikiyatrist ile görüs mutlaka. Agiz kokusunu söylemeye çekinme. Ben çekinmistim sadece duygularimi anlatmistim "Canim sikiliyor, aglama hissi geliyor, hayattan zevk almiyorum vs."

Agiz kokusu geçmese de üç dört hafta sonra çok olumlu bir degisim yasayacaksin.
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 10:32
Tesekkür ederim fakat bu koku problemi ortadan kalkmazsa emin ol psikolojik tedavi olsamda tekrar psikolojim bozulacak ve basa saracagim çünkü ana sebebin ortadan kalkmasi gerekiyor
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 10:55
Lavi ne zamandir koku var ve süphelendigin koku kaynagi nedir
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 15:43
Sevgili melina yaklasik 5 yildir oldugunu düsünüyorum benim tahminim ne zamanki sabahlari uyandigimda burnum dolu uyanmaya basladim böyle jel kivaminda seffaf kokusuz bir sivi olusmaya basladi (sümkürmeyle çikmiyor yapiskan peçete ile çikiyor) o zamanlar sanki tepki almaya basladim bununla birlikte bazi sabahlar nohut tanesi büyüklügünde sari balgam çikiyor bogazimdan yemek sirasinda dis firçalarkende ayni sivi olusuyor burnumda kendimi düsününce vucudumda olan tek degisiklik buydu bagdemcik ve burun kemik egriligi ameliyati oldum düzelme yok ama su fark var bademcik ameliyatindan önce kokuyu bazen kendimde alabiliyordum tatli ve metalik bir tat geliyordu bademcik tasindan muhtemelen ama artik kokuyu kendim hiç almiyorum ama ne zamanki birinin yüzüne dogru konusmaya basliyim biraz sonra burunlarini kapatmaya basliyorlar yedigim yiyeceklerin tadi ve kokusu uzun süre hissediyorum ama kötü koku alamiyorum ya ameliyatlardan sonra koku almada bir problem olustu ama sanmiyorum diger kokulari alabiliyorum yada alisinca alamiyoruz böyle...
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 16:27
Kokuya alisinca alamama durumu oldugunu sanmiyorum bende kendimi bildim bileli var kendim bile alisamadim aliyorum kokuyu. Geniz akintisi burundan geriye dogru olan akinti alerjik oluyormus genelde ordan ileri gidersek bagirsak sagligina geliyor is uzun süreli antibiyotik kullanmismiyidniz 5 yil önce belki onunla ilgilidir mutlaka bir çikis noktasi olmali diye düsünüyorum sonradan baslamis çünkü önceden yokmus
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 17:01
Bilemiyorum ben hiç almiyorum ama sabah olan kokuyu aliyorum murat hoca uzun süre ayni kokuya maruz kalininca kokuyu alamayabilirsiniz demisti antibiyotik konusunda da kullandim fakat yani abartilacak derecede degildir diye düsünüyorum birde bir kuzenim fazla antibiyotik kullanimindan kalbi bile zarar görmüstü baya tedavi gördü gram agiz kokusu yoktu ama bagirsaklara da yogunlasmayi düsünüyorum alerjide sadece toz akar polen alerjisi var düzenli alarji ilaci kullanmadim kullanip alerjisi geçen duymayinca evet bu arada bunun bir çikis noktasi oldu ama ne bilmiyorum lise yillarimda yoktu çok eminim lise sonda yavas yavas kendini göstermeye basladi sonra üniversite hayatim boyunca da oldugunu düsünüyorum emin olmamakla birlikte ve suan da durum bu konusmaya baslayinca karsi taraf çok rahatsiz oluyor hissediyorum
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 17:05
5 yil demisim söyle düsününce daha fazla bile hep karsi tarafin kendini koruma çabasini görüyorum çok üzücü
IP
Ben ❤
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
Alıntı Ben ❤ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 17:09
Beni yazmissin ayni :(
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 17:14
Kusura bakmayin yarim yarim oldu ama suan aklima geldi agiz içi bir problem olunca kokuyu kendinde alabiliyorsun çünkü bademcik tasi durumunda bende aliyordum
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 20:45
Lavi kokuyu kendin alma durumunun sadece agiz içi kaynakli oldugunu düsünmüyorum senin kokuyu almama durumun acaba yalnizca nefes kokusu olmasi ve akcigerden gelmesi olabilirmi?
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 22:40
Bilmiyorum akcigerlerime baktirmadim ama bildigim herhangi bir problemim yok bilemedim simdi
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2022 Saat 08:28
Orjinalini yazan: Lavi

Tesekkür ederim fakat bu koku problemi ortadan kalkmazsa emin ol psikolojik tedavi olsamda tekrar psikolojim bozulacak ve basa saracagim çünkü ana sebebin ortadan kalkmasi gerekiyor

Kokunun psikolojik oldugunu söylemiyorum. Ben 10 yildir ugrasiyorum. Antidepresan kullandiktan sonra iki üç hafta içinde bir rahatlama ve enerji geliyor. Bu sahte bir mutluluk degil, zihnindeki kaygilar azalinca hayatin diger yönlerini görmeye ve onlarla mutlu olmaya basliyorsun.

Bende konusmadan da olan bir koku var. Nefes kokusu saniyordum ama bu on yil içinde Murat Aydin, Aytug Altundag, Fatih Vural gibi agiz kokusu teshisi yapan doktorlara gittim, hepsi tip-1 teshisi koydu o yüzden nefes kokusunu artik düsünmüyorum. Ayak veya vücut kokusu olabilir. Öyle bir koku ki girdigim odada, arabada, ofiste hemen pencere açiliyor. Böyle söyleyince tip-5 gibi görünüyor ama kisin karli havada bile arabada pencere açik gidip geliyoruz.

Tip1 ama ne Halitosil ne dil firçalama ne baska ürünler ise yaramiyor.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 397
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2022 Saat 08:38
Orjinalini yazan: Kelime

[QUOTE=Lavi]Tip1 ama ne Halitosil ne dil firçalama ne baska ürünler ise yaramiyor.

Farhex, klorhex gibi agiz hijyeni saglayan tibbi gargara kullandiniz mi hiç? Tip1 teshisi kesinse arabada, odada kapi pencere açtiracak kadar ya da vücut kokusu yapacak kadar koku olusmamali bence.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2022 Saat 09:38
Andorex'i bogaz için kullanmistim. Sürekli kullanilmaz diye biliyorum. Agiz kokusu için yeni gördügüm, dentasave'in klorhex diye bir agiz çalkalama suyu var. 0.05 klorheksidin içeriyormus ve günlük kullaniliyormus. Ben de ona bakiyorum ama her gün kullanilir mi bilmiyorum.

Koku konusundaki meselem biraz uzun. Özetleyip baska bir baslikta yazacagim
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2022 Saat 16:03
Kelime nacizane sana tavsiye vermek istiyorum kesin teshis için bu forumdan bir arkadasla görüs mutlaka seninle ayni sehirde yasayan vardir rüm gün boyunca seni izlesin konusurken mi koku geliyor hareket edince mi vucut mu agiz net bir sonuca varirsiniz hem çekinme durumu olmaz birbirinizden bu arada bana yazdiklarin için de tesekkürler bir dahileye daha gitcem bakalim sonra olmazsa yönelirim diye düsünüyorum
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2022 Saat 17:33
Forumdan bulusmayi ben de düsündüm ama ya mesafe ya isler engel oldu. Simdi mesafe ve isler engel degil. Ben erkegim, erkek arkadaslarla bulusabiliriz. Ben gelirim veya orta bir yerde bulusuruz sorun yok.

Bulusma isini genellikle kizlar kizlarla daha çabuk organize ediyor. Erkekler ya is ya para ya utanma belasi bulusmada sorun yasiyor.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2022 Saat 18:09
Arkadaslar benim anlamadigim sey en yakin ana babaniz, kardesleriniz, arkadaslariniza Agzim kokuyor mu, kokuyorsa ne gibi bir koku diye sormak varken bundan utanip da neden illa ki forumdan birileriyle bulusup kokuyu bu insanlara sormak istiyorsunuz?
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2022 Saat 22:45
Çünkü en yakinlarimiz aile üyeleri yani bizim kirmamak üzmemek için yada hastalik hastasi olucak düsüncesiyle objektif olamiyor ama seninle ayni durumdaki biri seni anladigi için kesinlikle net ve dogru konusur
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2022 Saat 22:46
Kelime haklisin erkekler biraz daha bu duruma çekingen bakiyor umarim görüp yazan birileri olur ve yardimci olurlar sana
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2022 Saat 14:52
Lavi, bir iki arkadasla konustuk. Uygun zamanda bulusacagiz. Forumdaki erkek arkadaslardan bulusmak isteyenler özelden veya buradan yazabilir. Belki ayni sehirde oldugumuz birine rastlariz. Bir ürün kullanirken, Doktora giderken birbirimize moral destek veririz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2022 Saat 15:50
Arkadaslar az önce yutupta bir videoda bir kadin dildeki pas tabakasi için baska bir hastalik için yedigi propolisin dildeki tabakayi tamamen yok ettigini fsrk ettigini yazmis. Evinde propolis olan varsa deneyip sonucunu yazabilir mi lütfen. Ari polenlerinden olusan bir seydi sanirim bu. Sanirim yarim çay kasigi kadarini agzinda iyice çigneyerek yutacaksiniz.
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2022 Saat 22:37
Kelime Istanbuldansin sanirim o yüzden sanslisin sitede Istanbuldan arkadas fazla
IP
Lavi
Üye
Üye

Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2022 Saat 22:39
Tospik propolisin mucize bir ürün oldugunu duymustum aslinda denemekte fayda var ama miktar olarak az fiyat olarak çok pahali satiliyor bakalim evde olanlar bi denesin
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu