|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Halitosil | |
Yazar | Mesaj | |
Nemm
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Şubat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: Halitosil Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2022 Saat 02:46 |
|
Halitosil solüsyonu ne kadar kullanmamız yeterli oluyor? Kötü bir tadı var, bu solüsyonu başka bir ağız bakım suyu ile yarı yarıya karıştırsam etkisi yine aynı mı olur?
Listerine ile karıştırmayı düşünüyorum. |
||
Nemm
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Şubat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2022 Saat 03:16 | |
Murat hocam ayrıca şöyle bi ürün buldum: https://venatura.com.tr/venatura/venatura-kids-cinko/
İçerisinde çinko laktat varmış ki siz bu çinko bileşiğinin etkili olduğunu söylemişsiniz. Ayrıca halitosil gibi ürünlerde sanırım çinko miktarı da düşük. Acaba bu ürünü suyla karıştırıp gargara yapabilir miyim? |
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2022 Saat 19:59 | |
Listerin koku yapar. "Halitosil solüsyonu ne kadar kullanmamız yeterli oluyor?" tam olarak neyi soruyorsunuz - dozunu mu ? - süresini mi? - Mesela kaç gün kullanalım mı dediniz yoksa - kaç. ml kullanalım mı dediniz veya - kür olarak kaç hafta kullanallım mı dediniz? |
||
Nemm
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2022 Saat 20:01 | |
Dozunu soruyorum hocam. Kaç ml yeterli oluyor? |
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2022 Saat 20:01 | |
Evet ama bu bir şurup. Muhtemelen içinde favkalade yoğun tatlandırıcı renklendirici kıvam verici vardır. Bunları istemeyiz |
||
Nemm
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2022 Saat 20:15 | |
Anladım peki halitosili oralb alkolsüz gargara ile yarı yarıya karıştırabilir miyim? |
||
Nemm
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2022 Saat 00:01 | |
https://www.mentos.com.tr/mentos-2h-cleanbreath-yo%C4%9Fun-nane-aromal%C4%B1-tablet-%C5%9Feker-plastik-kutu
Tip 1 ağız kokusunu gideriyor. İçerisinde çinko laktat var. |
||
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2022 Saat 09:35 | |
Ağız kokusunu 2 saat boyunca giderdiğini yazıyor çünkü içinde çinko var. Murat hoca yazmıştı, çinko ağızdaki kötü koku yapan sülfür mülfür o kötü kokulu gazlarla tepkimeye girerek yeni bir bileşik oluşturur ve koku yok olur, ta ki sürekli üretilen kötü gazlar yeniden baskın hale gelene kadar. Burda da zaten 2 saat için demiş. Bunu şöyle düşünebiliriz, ter kokan koltuk altımıza parfüm sıkmak gibi. Koku gitmiyor sadece baskılıyorsun. |
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2022 Saat 21:42 | |
OralB alkolszün yapısında şunlar var diye bilinir: ===== Water, glycerine, aroma, cetylpyridinium chloride, poloxamer 407, methylparaben, sodium saccharin, cinnamal, propylparaben, eugenol, cl4290. Eugenol alkoldür, setilpiridinyum klorid mğkrop öldürücüdür arzu edilmez. |
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2022 Saat 21:43 | |
1 kapak dolusu veya 1 yudum diyelim |
||
Nemm
Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2022 Saat 00:11 | |
Kokunun burun kaynaklı olup olmadığını anlamak için antiseptik burun spreyi kullanımı öneriyor musunuz? Hangi spreyi deneyeyim hocam?
|
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2022 Saat 19:52 | |
Yok öyle anlamak pek mümkün olmayabilir |
||
Kelime
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2022 Saat 14:25 | |
Selam, Halitosil veya başka bir gargara kullanıp ağız kokusundan kurtulan var mı?
Şöyle bir yazı var. Klorheksidinin faydasını anlatmış. Hidrojen sülfürü %50 azaltiyormus. Dentasave in Klorheksidin li gargarayı almıştım ama sanki kokuyu daha da arttırmıştı. " ... % 0,2’ lik klorheksidin içerikli gargaraların ekspirasyon havasındaki uçucu sülfür bileşiklerini, organoleptik ve kimyasal ölçümlerle % 50 oranında azalttığı gösterilmiştir. " |
||
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2022 Saat 09:20 | |
Ağzımdaki aftlar için aile hekimi vermişti, klorhex diye hatırlıyorum ama farhex de olabilir, kokuyu tamamen kesmişti bir kaç saatliğine. Ancak 1 haftadan uzun süre kullanımda ciddi ağız sorunlarına yol açıyormuş. Çocuklar Duymasın filminde fısfıs İsmail vardı, en sonunda hepim,z birer fısfıs alıp onunla dolaşacağız. 😁 Acaba kullandığı ürünün içeriği neydi, gerçekte var mıdır öyle fısfıs? |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|