|
|
Bunları biliyor muydunuz? | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz? |
Konu: kısa bir 2022 istatistiği | |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Konu: kısa bir 2022 istatistiği Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2023 Saat 21:00 |
2022 yıl sonu itibarıyla ağız kokusu şikayeti ile bana müracaat eden hastaların verilerine göz attım.
hastaların önemli kısmı tip 1 olarak başlamış. tedavi edilmeden uzun yıllar beklemiş. eğer beklemeseydi sıfır problem ile iyileşeceklerdi. fakat maalesef tedavi edilmeden oyalanmışlar. ya okus pokus -biyorezonans, fitoterapi, kandida, karaciğer detoksu- ile vakit kaybetmiş veya şarlatanların eline düşerek hacamat sülük hindistan yağı probiyotik ile vakit kaybetmiş. hastalık uzun sürdüğü için psikolojisi bozulmuş. psikiyatrik hastalıklar başlamış. çok basit bir tip 1 vaka sonuç olarakl tip1+5 e dönüşmüş. hele bir tane hastanın kayıtları örnek teşkil edecek kadar çarpıcıydı. size de anlatayım: bu hasta, 11 tane diş hekimi 8 tane kbb hekimi 4 gastro hekimi gezmiş. 3 defa endoskopi olmuş, 2 defa helicobacter pylori tedavisi görmüş, eline metal prob verilerek alerjisinin olduğu besinlerin belirlenmesi gibi bilim dışı uygulamalardan tutunuz, karaciğer detoksu, kupa çekilmesi, çeşitli otlar bitkiler kullandırılmış. bademcikleri alınmış. nide ilaçları kullanmış, 1.55 sene antihistaminik içmiş sprey kullanmış. günlerce su içmiş aç bırakılmış. bu hastaya bir tane allahın kulu çıkıp dilini fırçala dememiş. bana geldiğinde olfaktör obsesyon yerleşmişti. tip 1 tedavi olsa bile psikiyatrist müdahale etmezse iyileşmeyeceğini anlattım. yazık bu çocuğa. 2022 de b ana büyük oranda tip 1 ve ikinci sırada tip 1+5 vaka müracaat etmiş. Hiç ağıuz kokusu olmayıp tek başına tip5 olarak gelen de olmuş. 6 tane tip 2, ayrıca 2 tane tip 4 gelmiş. hiç tip 3 yok geçen sene de tip 3 gelmemişti. Kitabımın birinci bölümününde bizim donanımsız olarak yetiştiğimizi yazdım. hurafeleri, okuspokuscuları şarlatanları ve bunların nelerden ebslendiklerini masaya yatırıp inceledim. Ücretsiz indirip okuyun https://kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/bolum-1.pdf |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|