|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Sarjlı fırça-manuel fırça | |
Yazar | Mesaj |
siyah06
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Konu: Sarjlı fırça-manuel fırça Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2023 Saat 10:23 |
Murat hocam bu iki fırça arasında bir fark var mıdır? Diş hekimi asistanı arkadaşım defaatle sarjlı kullanmamı öneriyor..Sizin tavsiyeniz nedir? İkinci bir sorum da; yarısı dışarıda yarısı gömülü bir yirmilik yaş dişin koku yapma ihtimali nedir? Bu kokunun burundan çıkması mümkün müdür?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2023 Saat 10:26 |
Şarjlı fırçalar ile elde edilen fayda elle yapılan diş fırçalamadan elde edilen faydaya yakındır. Ama daha iyi değildir.
Elektrikli diş fırçaları oyunla diş fırçalayan 2 yaş altı bebeler, geri zekalı çocuklar, engelli bireyler, hastahanede yatanlar, bakımını yapamayan yaşlılar, seyahatte olanlar ve daha azına razı olmamız gereken durumlarda kullanılsın diye üretildi. Ama halk üstüne atlayınca firma o halde hepiniz kullanın dedi. Dişlerinizi bu fırça ile ve böyle fırçalayınız https://youtu.be/9xwioCLL8Gg Yirmi yaş dişi tam çıktıysa ve tam gömülü ise koku yapmaz. Arada kaldıysa ağız kokusu için potansiyel sebeptir ancak zayıf bir sebeptir. Bütün ağız kokuları burundan çıkabilir. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|