|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Kendim duymuyorum ama neden koku var? | |
Yazar | Mesaj |
Mece94
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Şubat-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: Kendim duymuyorum ama neden koku var? Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2023 Saat 16:17 |
Merhaba arkadaşlar soru sorma kısmını zor buldum :) Ben şuan 28 yaşındayım.lisedeyken 17 yaşlarında annem bana nefesinde ağzında kötü bir koku var .aynı babanda lahmacun falan yediğinde çöp kutusu gibi koktuğunu söyledi. boşandılar ben kötülüyor sandım ama maalesef eşimde söyleyince moralim bozuldu. Eşim ramazanda farkettim,açlıktan kokuyor sandım ama aylar geçti koku hala var dedi. Küf gibi kokuyor diye söyledi.bende diş hekimine gittim eski 4 tane dolgum vardı.onları yenilemek için ısrar ettim. Koku var evleneceğim dedim.kadında önermiyorum siyah dolgu daha iyidir. Dedi ama beni kırmadı . hatta bir dişim sonra 5 6 ay ağrı yaptı . Kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldm. Dişim çekilecekti neredeyse. Ben dişten önce dahiliye ye gittim.mide yanma /ekşime sorunun yok. Sana endoskopi yapamam dedi dişlerine baktır dedi. Ne yapacağım bilmiyorum .yardım edin :((
|
|
M96
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2023 Saat 19:48 |
Dilinizi fırçalamayı denediniz mi hiç?
|
|
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2023 Saat 21:57 |
Siz kokuyu almıyor musunuz? Acaba bademcik kaynaklı olabilir mi ? Gerçi bence ailenizde de varsa helikobakter olabilir diye düşündüm. Ağzınızda kötü tat, dilinizde sarı- beyaz tabaha varmı aynaya baktığınızda ? Sağlıklı dil pembe olmalı. Tabaka varsa sizde bizim gibi çare ararken geçici de olsa sabah uyanır uyanmaz dil sıyırma işlemini yapın. Araştırın ve tahriş etmemeye dikkat edin. Dil Macunu da mevcut onuda edinebilirsiniz. Gün içinde kurtarıyor birazda olsa. En korktuğum şey ilişki kurmak kurarsam nasıl olucak ? Allah yardımcımız olsun🤲🏻
|
|
Mece94
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Şubat-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2023 Saat 03:24 |
Dilimi fırçalamayı denerim. Sindirim sorunu da yaşıyorum.su tüketimim az. O yüzden de acaba mideye mi yansıyor diye şüpheliyim
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|