|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Hangi Diş Fırçasını Kullanıyorsunuz ? | |
Yazar | Mesaj |
beypazarisoda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Konu: Hangi Diş Fırçasını Kullanıyorsunuz ? Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2023 Saat 16:29 |
1-) Hangi diş fırçasını kullanıyorsunuz ? Neden bu diş fırçasını tercih ettiniz ?
2-) Dilinizi dil fırçasıyla mı fırçalıyorsunuz ? Fırçalıyorsanız hangi dil fırçasını kullanıyorsunuz ? Neden bu dil fırçasını tercih ettiniz ? Türkiye'de iyi diş fırçası bulmak çok zor. Murat hocamız bile bize bu diş fırçası çok iyidir bunu kullanın diye bir fırça söyleyemiyor. O yüzden birbirimize hangi diş fırçasını neden kullandığımızı söylersek bu konu hakkında güzel bir bilgi birikimi elde ederiz. |
|
beypazarisoda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2023 Saat 16:33 |
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2023 Saat 20:23 |
Tung dil fırçası
Tung dil macunu Eczaneden ulaşabilirsin. Tedavi için doktora gittiğimde önermişti. Dilini tahriş etmemeye dikkat et |
|
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2023 Saat 20:24 |
Dilini diş fırçasıyla fırçalamanı önermem |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|