|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2022 Saat 22:20 |
Hocam bu forumun kurulusu üzerinden yillar geçmis ve her geçen gün üye sayisi artiyor
Bunca yil sonra hala bizim için bir tedavi yolu bulunmadi mi acaba yada keskin bir sekilde senin kokun su sebepten kaynaklaniyor diyen bir teshis durumu yokmu yada herhangi bir gelisme varmi hocam Siz bizden daha fazla kitleyle muhatapsiniz ve daha fazla bilgiye sahipsiniz ondan sormak istedim |
|
![]() |
|
Tükendimmm
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Agustos-2022 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum
|
|
![]() |
|
Ugur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Ya da murat hocam söyle bir sey yapsaniz:objektif bir sekilde iyilesenlerin(objektif bir sekilde dedim çünkü iyilestim basligi altinda iyilestigini iddia edenlerin çogu iyilestigini zannediyor kanimca) hastalik öncesinde nasil islemler uyguladigi,iyilesme süreci, iyilesmeden önceki koku ölçümleri vs. paylassaniz daha yararli olur diye düsünüyorum.
|
|
![]() |
|
Ugur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Eger bunu yaparsaniz buradaki birçok insanin moral ve motivasyonu artacaktir.
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar; Murat Aydin, Fatih Vural sadece teshis koyuyor, sorunu çözeriz diye iddialari yok. Sizi gerekli bransa yönlendiriyorlar. Agiz kokusu konusunda uzman olup ölçüm ve tespit yapan baska doktor var mi bilemiyorum. Aytug Altundag da var ama Murat Aydin onun kullandigi cihazi yetersiz buluyor.
KBB konusunda Istanbul'da Mert Bilgili var, o ölçüm yapmiyor ama agiz kokusu konusunda tecrübeli. Murat Aydin ile instagram'da agiz kokusu konusunda canli yayin da yapmisti. Bir de KBB bransinda Adana'da Çagri Derici olmasi lazim. Emin degilim ama Murat Aydin'in bir videosunda veya yorumunda adi geçmisti sanki. Iyilesen kisilere gelince, Murat Aydin "insanlar iyilestigi zaman bu tür forumlardan uzak duruyor." demisti. Onlardan izinsiz de iyilesme sürecini açiklamak etik olmayabilir. |
|
![]() |
|
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Ben zaten murat hocanin tedavi ettigini yada çözüm buldugunu hatta bulmasi gerektigini iddia etmedim tekrar okursaniz daha fazla kitleye ulasabildigi için bilgisi varmi gelisme varmi onu sordum
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Lavi ve diger arkadaslar, burada hepimiz ayni beladan kurtulmak için savasiyoruz. Kimseye kizmaya gerek yok, yanlis anlamalar çözülür. Olmuyorsa da mesajlasmayi, iletisimi keseriz olur biter.
Agiz kokusu sorununu çözen biri de muhtemelen Murat Aydin'a tekrar gelmiyordur. "Nasilsa geçti." deyip hayatina devam ediyordur. O yüzden yüz yüze görüsmek önemli. Kendi aramizdaki iletisim artarsa yaptiklarimiz ve sonuçlarini düzenli takip edebiliriz. Whatsapp degil ama telegram grubu da kurulabilir. Oradan da oluyorsa görüntülü konferans da yapilabilir. Iletisim arttikça birliktelik duygusu da artar. |
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Kelime arkadasim yazimda ben kizmadim tepki göstermedim sadece dogru anlasilmak amaciyla düzelttim normal hayatta da bu kadar alingansan tip 5 olma ihtimalin yüksek :) saka yaptim bunuda farkli algilamazsin umarim
Iletisim konusunda katiliyorum sana birkaç kez bende bu konuda yorumlar da bulundum ama bir dönüs olmadi ama bence bayan arkadaslar numara konusunda hakli olarak çekingen kalabilir sosyal medya üzerinden bir grup kurulabilir herkes fake hesabiyla dahil olabilir |
|
![]() |
|
Kelime
![]() ![]() ![]() |
Lavi, Keske tip 5 olsam... Benim asil sikintim, konusmadan da koku olmasi. Yoksa dedigim gibi 3 farkli doktordan agiz kokusu teshisi aldim. Ikisi tip1 dedi. Üçüncüsü tim kokulari kapsayan epey ilaç yazdi.
Telegram grubunda numara gizlenebiliyor sanirim. O yüzden whatsapp olmasin dedim. Ben grupta aktif olarak mesaj yazan, erkek oldugunu tahmin ettigim bazi arkadaslara özelden yaziyorum. Hem tanismak hem sehir ögrenmek için konusuyoruz. Telefon alip verdigim de oldu. Daha önce de demistim, özelden tüm erkek arkadaslar yazabilir. Bulusma sikinti olmaz, ben gelirim. Amaç agiz kokusu konusunda fikir alisverisi yapmak. Belki ayni sehirdeki arkadaslarla topluca bulusuruz, daha sonra o arkadaslar sik sik görüsmeye devam eder. |
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Keske keske umarim birgün bütün üyeler bu sikintidan kurtulmus olur..
O özelligi bilmiyordum sen baslat o zaman aç sonra linkmi veriliyor nasil oluyor bilmiyorum forumdan katilmak isteyenlerde katilsin Kesinlikle insan ayni derdi çektigi biriyle daha rahat konusuyor hem senin de dedigin gibi ayni sehirden olanlar varsa arkadas bile olabilirler |
|
![]() |
|
Kelime
![]() ![]() ![]() |
Bu arkadaslarla daha önce konusmustum ama bir süredir forumda yoklar, onlara mesaj attim: Mehmet27, Anamuur, mete06, izmir35, nisaluce , ugur, blacksea58, agzimi sökün, ali111, melisa01
Telegram grubu kurmayi bilmiyorum. Özelden yazdigim arkadaslar var, genelikle olumlu konustuk. Bir kisi biraz ters konustu sanirim o da kadin bir arkadasti o yüzden farkli yorumlamis olabilir. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Ah yazik yaa, "agzimi sökün" diye rumuz almis arkadas. 😔😢😤 |
|
![]() |
|
Dexoa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Subat-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Murat Bey,
Biliyorum kesin bir fiyat veremezsiniz ama dis teli taktirmanin su an ortalama fiyati ne kadardir? Kaziklanmamak için soruyorum. Adana bana çok uzak, yoksa size gelirdim. Bana su anki piyasada ortalama bir fiyat veremez misiniz? Ayrica üst disleri asagiya uzatmak için mutlaka tel mi takilmalidir? Seffaf plaklar ile bu yapilamaz mi? Cevaplariniz için simdiden tesekkür ederim. Ayrica dislerimin uzatilmasinin yüzüme uygun olup olmayacagi için bir plastik cerrah ile mi görüsmeliyim yoksa dis hekimi de buna karar verebilir mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Dexoa hanim/bey
Dis teli takan dis hekimleri var. Onlardan birisi ile görüsün. Her durum farkli bir tedavi gerektirir hepsinin tedavisi farklidir. Uygulama zorunlulugu bulunmayan bir asgari ücret tarifesi mevcuttur https://www.tdb.org.tr/tdb/v2/ekler/2023_Yili_Rehber_Tarife_Kitapcigi.pdf |
|
![]() |
|
Dexoa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Subat-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Murat bey, dislerimde kapanma problemi yok ama ben yine de üst dislerimin daha asagida görünmesini istiyorum. Bunu kaplama ile yapmak istemiyorum. Tel takildiktan sonra üst disleri asagiya dogru indirmeye çalisirsak, bu durumda kemik mi uzuyor? Burun ile üst disler arasindaki kemikten bahsediyorum. Eger bu kemik uzamiyorsa, ne uzuyor? Dedigimi umarim anlatabilmisimdir. Isterseniz video ile göstereyim. https://youtu.be/uW7ghTgac60 Videonun 35. saniyesinde yapilan islemden bahsediyorsum. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
videoyu izlemedim
ortodonti ile dislerin kafa tasina göre, birbirlerine göre, karsi dise göre konumlari degistirilebilir. Kemigin modelaji yenilenebilir. Ortodontiste gidin. Kaplama lamineyt gibi amacini asan uygulamalara razi olmayin |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |