|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Ağız Kokusundan kurtuldum Allahın izniyle | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 07-Kasım-2016 Saat 14:55 |
hocam boğazında sorunu olan mideye yönelirse sonuç alamıcaktır demişsinya biraz açarmısın nedemek istedin burda birde bendede sık balgam tükürme ihtiyacı ve burnumunn 1inde tıkanıklık var mesela o tıkanık yere su çektiğimde imanım gevriyor diye bi laf varya halk dilinde öyle bişey bi laf ona benzer gibi ölecek gibi oluyorum sizdede oluyormuydu? gözüm kulağım şişiyodu o tıkanık yere su tutup içime çekerken ? açık burunda olmuyo genizime akıyodu su dökülüyodu , birde hocam dün uyandım uykudan 3 gibi ağzım açık oldugunu hissettim uyanırken boğazım kupkuruydu acaba tıkanıklıktanmı her gece bunumu yaşıyorum sizdede varmı aileme soruyorum onlar doğal olarak uyudukları için görmüyorlar beni bende ağzım açıkmı kapalımı bilmiyorum diyelimki ağzım açık uyudum bunun bademciğe falanda zararı olurmu dil pası ve ağızda bakterilerin artmasına ? kokuya diyelimki ağzım kapalı uyuyorum ama gene tıkanıklık var bende halen ne yapmalıyım gerçekten bu tıkanıklık balgam olayı bukadar çok ağız kokusu vesile ediyormu ? siz iyileştinizmi kökten bu ilaçları kullanıyomusunuz hala |
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 07-Kasım-2016 Saat 15:00 |
yaw aklımı karıştıran birşey daha burun eğriliği ve et olan başka tanıdığım küçüklükten gördüğüm insanlarda var onlarda koku yok herkesle çok güzel konusuyolar? :S
|
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 07-Kasım-2016 Saat 15:05 |
Süt yoğurt tarzı şeyler yediğimde dilim deki beyazlık artıyo belki besinlerin renginden dolayıdır muhtemelen fakat ağzıma öyle kötü koku veriyorlarki afedersiniz dışkı gibi bu bi anlam ifade ediyormu Sayın hocam Süt yoğurt peynir tarzı şeylerde oluyor bu dediğim bu besinlerin kokusu dışkıya dönüşüyor sanki adeta
|
|
Anemon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Kasım-2018 Konum: Şanlıurfa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2018 Saat 12:11 |
Hangi spreyi kullandınız acaba
|
|
Notsniw
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2020 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2020 Saat 18:38 |
1) Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasıl tedavi edicez Tedavisi varmı 2) Bağırsaklardan mı kaynaklı oluyor midedeki kokulu gaz 🤔 3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki |
|
Ben ❤
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 01-Ağustos-2022 Saat 14:28 |
Merhaba. Ağız kokunuz tekrar geri geldi mii acaba ?
|
|
Brt16
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 13-Mart-2023 Saat 03:10 |
Kanka burun spreyinin ismini yazarmısın
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2023 Saat 20:20 |
Yatalak, kanserli, ülserli, kanamalı, kusmalı, hastahanede yatan yatalak bir hasta değilseniz mideniz muhtemelen kokmuyordur. Ayakta durabilen sağlıklı insanlarda böyle şeyler görülmez. Aksi gibi internette sayısız site, mide kokusu diye tutturmuş gidiyor. sayısız hekim bile bu hurafeye inanmış. Ayakta sağlıklı bireylerde Mide subklinik kokar zannediyorlar. Siz hiç midesi tedavi edilip iyileşen ağız kokusu hastası gördünüz mü? Bu gezegende midesi tedavi edilip iyileşen 1 tek Allah kulu rastladınız mı? Yürüyebilen ayaktaki sağlıklı insanda tip 3 ağız kokusu bulunmaz |
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2023 Saat 21:15 |
[QUOTE=Notsniw] Hocam helikobacter pylori hastalarının 3 lü antibiyotik sonrası koku sorunlarının temelli şekilde yok oldugunu çok yerde okudum ama ben?[QUOTE]
Mide için kullanılan natibiyotik ağızdaki bakterileri öldürür. Bu sebeple ağız kokusu kesilebilir. İnsanlar midedeki hastalık iyileştiği için ağız kokusunun kesildiğini zannedebilir. Düzenleyen aydinmur - 20-Mart-2023 Saat 20:54 |
|
Misafr64846
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Kasım-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 16-Kasım-2023 Saat 19:42 |
Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu görüyorsanız lütfen yazın
Bigli almaya ihtiyacım var |
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2023 Saat 12:08 |
Kime dediniz bunu? |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|