|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Diş taşı diş eti problemleri | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Holmes
Üye Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 11:02 |
Hocam tabiki duyarlılıkta arttı ama dilimdeki bu kaplamada yoktu ve yakın çevremdende hiç duymamıştım. Yeni olduğu belli. Bu 20 lik dişimin herhalukarda cekilmesimi gerekiyor Hocam? Teşekkürler
|
|
Holmes
Üye Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 11:03 |
Yani 23 yaşındayım tamamen çıkma ihtimali yok mu beklesem?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2021 Saat 17:53 |
Rmtgen yollarsanız fikir yürütmek mümkün olabilir. |
|
Standartvaka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Şubat-2021 Konum: Uşak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2021 Saat 17:01 |
Hocam, eğer yirmilik dişleri saran diş etlerinin iç kısımları şiş, uçları beyaz ve kürdan ile dokunulduğunda diş etlerinin dişlerden kolayca ayrılması, kürdanın uç kısmının rahatlıkla diş ile diş eti arasına girmesi gibi durumlar söz konusu ise rahatsızlık vermese dahi kokuya veya enfeksiyona sebeb olur mu? Veyahut enfeksiyon mudur? Soruyu ancak bu kadar genele hitap ettirebildim.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2021 Saat 08:12 |
Ne güzel tarif ettiniz. "20 yaş dişi perikoroner infeksiyonu" ancak bukadar güzel anlatılabilirdi. Bu , Ağız kokusunu besler, destekler, artırır, ağız kokusuna eğilimi artırır. |
|
Standartvaka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Şubat-2021 Konum: Uşak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2021 Saat 09:26 |
Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
|
|
Sibelcanyavuz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2021 Saat 02:47 |
Genel itibari ile diş rahatsızlıkları diş taşı vasıtasıyla kaynaklanıyor. Bende aynı sorunu yaşıyordum. Diş tartarı temizleme işlemi uygulandı. O günden sonra tüm sorunlarıma çözüm bulabildim..
|
|
Anonim Tosbağa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazığ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2023 Saat 17:30 |
Arkadaşlar merhabalar ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim ilk defa 12 13 yaşlarındayken bir arkadaşım ağzımın koktuğunu söylemişti.Kaç yaşında başladı hiç bilemiyorum.Tam da gelişim çağında farkettiğim için resmen kişiliğimi bu koku oluşturdu.Bunun yüzünden kendimi bir birey olarak bile göremiyorum .Neyse zaten birçoğunuz neler yaşadığımı tahmin edebiliyordur.konuya geçeyim benim sorunumun diş etlerinde olduğunu düşünüyorum 4-5 sefer diş hekimine gittim sadece diş taşı temizliği yapıyorlar dişlerini fırçala deyip gönderiyorlar.Ama ben başka sorunlar olacağını düşünüyorum sürekli diş etlerimde hafiften bir sızlama hissediyorum bazı dişlerin diş eti ile birleştiği kısımlara dilimle bastırdığımda bu ağrı baya bir artıyor ve bu ağrıyan diş etleri dişlerimi fırçalarken sık sık kanıyor.Böyle bir durum yaşayan var mı aramızda ve sizce kokunun kaynağı bu mudur
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2023 Saat 20:23 |
Geçmiş olsun, Murat hoca görünce cevap verir umarım ama forumun ana sayfasındaki yazıyı üşenmeyip okursan diş eti kanaması olan birinin ağzının kokmamasının düşünülemeyeceğini belirtiyor zaten Murat hoca. Yani kanama varsa koku da %100 vardır diyor. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|