|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
merhaba123123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2018 Konum: Malatya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2020 Saat 17:34 |
|
Merhaba Murat hocam size iki sorum olacak.
Hangi tip kokular dil temizligi ile tamamen geçer ? Bogaz reflüsü kaynakli bir koku dil temizligiyle geçebilir mi : |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tip 1 agiz kokusu dil temizligi ile ortadan kalkar
Bogaz reflusu zorlanarak, esneterek , dayatilarak getirilmis bir terimdir. Buna gastro özefajiyal reflu diyelim. Reflu ile meydana gelen agiz kokulari dil temizligi ile kaybolmaz. |
||
![]() |
||
belkibirumut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadaslar.Yillardir bu formu uzaktan uzaga takip ediyorum ama ben de hala bir sonuç bulmus degilim aklima takilan yeni fark ettigim bir sorun var.Ben sürekli geniz akintisi olan biriyim ve balgamim çok arttiginda kokuyu net sekilde hissediyorum.Sorunun hepte bundan oldugunu düsündüm buna çözüm aradim.Ama bu aralar dis ipini düzenli kullanmaya basladim ve fark ettigim sey 2 disimin arasinda kötü bir koku var dis ipinde çok net hissediliyor.Diger hiçbir dis arasinda böyle bir koku yok.Ve ben sorun burdandir diyerek disçiye gittim o disimde agri vardi zaten doktor dolgu yapti.Ama o koku hala devam ediyor.O kokunun sebebi ne olabilir.Agiz kokuma bir sebep midir ve dolgu yapilmasina ragmen neden gitmedi ki.Disçiye söylemeyi de utaniyorum.Benimle ayni durumda olna var mi?Aydin hocamiza da sormak istiyorum hocam bu dis arasi kokusu kesinlikle agiz kokusu yapiyor diyebilir miyiz?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Zaten siz koku bulundugunu söylüyorsunuz. Demekki agiz kokusu yapiyor |
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
|
Eger sadece bir tanede ise durumunuz çok iyi oraya bir kanal tedavisi yaptirirsaniz muhtemelen sorun çözülecektir.Bende bu sekilde 7 8 dis var bir tanesini dün kanal yaptirdim birazcik azalma var gibi
Digerlerini de yaptirmam gerekiyor ama fiyatlar biraz pahali devlette yaptirmaya çalisacagim onlar da baya ilgisiz ama bakalim tekrar tekrar gidecem ,olmazsa özelden teker teker yaptirmaya çalisacam kredi fln çekip halledecem yoksa böyle yasanmaz😔 |
||
![]() |
||
Efem
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bendede ayniydi.kanal Tedavisi yaptirdim o dise ve koku gitmisti bi kac gün ama sonra yine geldi.ondan sonra disi cektirdim ve ozamandan belli koku Gitti.kesin git Kanal tedavisi önce uygula.sendeki sorun odur cünkü bendede o rda hep disipi koku yapiodu.cürük görünmüyo dediler ama Ben basa basa dedim agri yapio dedim ancak öyle yaptilar. Benim önceki mesajlara bi bak. Efeefe ve Efem
|
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nasil ya o zaman bende de ayni sekilde kanalla geçmezlerse hepsini çekmek zorunda mi kalacagim agzimda dis kalmaz oyle olursa |
||
![]() |
||
Efem
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kac disde disipiyle temizleyince koku yapioki?
|
||
![]() |
||
Efem
![]() ![]() ![]() |
|
Benim yukarda sag ve sol taraftaki son iki disim arasi koku yapiodu.
|
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
![]() ![]() ![]() |
|
15 dis fln
|
||
![]() |
||
Efem
![]() ![]() ![]() |
|
Bence bu kadar disler kaynakli olamaz ozaman senin disetinde belki sorun var.psikolojik hic düsündünmü?
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz kokusu uzmani, periodontolog Fatih Vural hocanin sayfasini okudum. Reflü, kabiz, bagirsak kurdu, laktoz intoleransi agiz kokusu yapar diyor. O zaman mideden gelen agiz kokusunun nadir olmasi imkansiz.
https://www.agizkokusu.com/reflu-agiz-kokusu-yapar-mi.html https://www.agizkokusu.com/agiz-kokusu-sikca-sorulan-sorular |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Brezilya halitosis derneginin instagram hesabi. Baska dernekler varsa onlari da ekleyelim. Belki yurt disindaki arkadaslar oralardan bir çözüm yolu bulabilir.
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODkyMjY1NDQ4Mzg3MDI5?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg== |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ya ben küçükken sanki bagirsak kurdu vardi. Ama net hatirlamiyorum. Acaba ondan mi? Kolonoskopi falanmi yaptirsam. Bence bagirsaklarimda bir bakteri kurt bisey var.
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sana tavsiyem ilk önce videokinematographie yaptir ..
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Googla yazdim ama çikmadi. Tam olarak ne o ?
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
|
Böyle beyaz su iciyorsun makinaya tutup dönüyorsun felan dur bakiyim bi türkcesi neymis
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
|
https://www.radiologiewaehring.at/ ben Burda muane oldum türkce Ismi ne bilmiyorum
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
|
Sayfanin en asagisinda yaziyor neler yaptiklari videokinematographie bas
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Çevirisi yokki. Sagol yinede
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
|
Böyle 5 mit 6 mi bardak beyaz sivi iciyorsun makineye tutup icicegin siviye su zaman yut diyor ve ölcüyor Video rötgen gibi bisey ictigin sivi geri kaciyormu diye bakiyorlar
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Burda öyle birsey yok sanki. Ama arastiricam sagol anlattigin için
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
|
Salataligi denedinmi ?
Yemekten sonra asiri balgam atiyorsan kesin ondandir Bende aynisiydi suan yemekten sonra balgam tamezlemem ortadan kalkti Ama koku var halen |
||
![]() |
||
Dunyadanbiri
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bademcik kaynakli olan geçer mi taslarimi temizlettirmelimiyim
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
|
Valla benim de aklima geliyor bazen o. Ya bu kadar basit sebepli bir kokuysa bizimkisi? Yalniz onun belirtileri varmis, koku yapan parazit kil kurduymus. En belirgin özelligi poponun kasinmasiymis özellikle de geceleri. Bu nomissiz yaratik geceleri makata kadar gelir, oraya yumurtalarini birakirmis. Kasinti varsa aile hekimine gidip bi ilaç yazdir, varsa döker kurtlari. Bi bakarsin dökülünce koku da gider. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Ay iyi dedin ya. Evet aile hekimi bile yaziyo. Onuda deniyim. Nomissiz yaratik pesimi birakir ins 😂😂😂 Hahir küçüklükten beri var. Içimde büyümüs olmasin ahhahahah ondan da korkuyorum ahahah haberlere çikarmisim 😂😂😂
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Sende git bence tosbik sansini bir dene
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Arastirdim da bununda tüm belirtilerini tasiyorum çok sükür 😅😅 nedeni kurtlarsa günlerini göstericem onlara hsjs Gerçi zor geçiyomus jsjsj
|
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam benim bogazimda sürekli balgam varmis hissi var ama yutkunmadigim sürece burnumdan koku gelmiyor yani benim gözlemlerim o yönde tip 2 agiz kokusunda koku burndan da gelir mi
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Morelim bozuldu ya. Dün kurtlar için ilaç içtim ama bugün sanki koku dahada çogaldi. Afedersiniz kurt falanda yok ortada 😅😅 aglanilacak halime gülüyorum.
|
||
![]() |
||
Kelime
![]() ![]() ![]() |
|
Belki de sende o belirtiler yoktu. Okuyunca belirtilerin sende oldugunu düsündün. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Kelime hayir. Kesinlikle hepsi var. Ve sana sunu söyliyim zaten burda hepimiz bu belirtilerin çogunu yasiyoruz. Anlamiyorum ama ortak noktalarimiz var. Siboda parazitte candidada reflüde vs de de hep ayni dertler var genelde :(
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |