|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2015 Saat 11:22 |
arkadaslar konuyu tamamen kapatamiyoruz yani geçmiyo bu yüzden geçici çözümlerle en azindan biraz iyi hissetmek adina soruyorum kisa sürede olsa sunu yapinca geçiyo dediginiz biseyler varsa söylermisiniz lütfen
|
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Benimde hem agizdan hem burundan gelen kokum var.iyi gelen seyleri söylerseniz bende uygularim.
|
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
sanirim geçicide olsa sorun çözülmüyo:(
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Ben önlemek için naneli seker tüketiyorum ama onun kokusu bile garip bir sekil de geliyor. Kokunun geldigini Çevredeki tepkilerden anliyorum. bende hissediyorum zaten. Ortama yayiliyor. Sadece agiz kokusu olsa bu kadar rahatsiz olmazdim. Ayrica agzim çok kötü kokmuyor. Özellikle toplu ortamlarda agiz kokusu artiyor biseyler yeme ihtiyaci hissediyorum. Sizde nasil
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Naneli urunler bnde de garip bi tat olusturuyo ama meyveli ürünler epey is görüyor.tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Deneyecegim.Koku ortama yayiliyor mu ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Konusmadan asiri siddetli kokusu olan arkadaslar var mi? Kapali alanda üç dört metre etkili olan bir koku. Vücut kokusu olan arkadaslar da olabilir.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
yayiliyor da o rahatsiz edici kokudan çok sakizin esansi yayiliyor.maskeliyor sadece kisacasi kalci bi çözüm degil maalesef.
|
|
![]() |
|
haci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
hurma çok faydali yiyin
|
|
elbet bir gün
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhaba burnundan koku gelipde iyilesen varmi böyle odayi saran koku özellikle
|
|
![]() |
|
Çok ugrasan bir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar buraya yazmak için üye oldum.uzun zamandir takip ettigim bir site bi çok paylasimi okudum burada.lise 1. Sinifta arkadasimin agzin nekadar pis kokuyor demesiyle agiz kokusuyla tanistim.yillarca agzimi elimi kapatarak konustum.gitmedigim doktor dis hekimi kalmadi yasim 30 ve geçen ay burun ameliyati oldum ve bu sigara kulanmama ragmen koku kesildi.daha önce insanlar benle konusurken burnuyla oynardi kapattirdi veya agiz kokumun bana geldigi olurdu ben bilegimi yalayip kokuyu öyle kontrol ederdim genelde çok kötü kokardi.ameliyattan sonra defalarca denedim sadece sigara kokusu geliyor kardeslerimin yüzüne nefes veriyorum ve kokunun olmadigini söylüyorlar.buraya yazmamdaki amaç benimle ayni sikintiyi yasayip burun kaynakli olanlar olabilir.Allah bu sikintiyi yasayan herkese sifa versin.
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
Slm bende burundan amaleyat oldum yamukluk vardi ..
Senin bogazin kuruyormuydu amaleyat olmada önce ? Ve baska hic bir sonunda yokmuydu .. Biraz detaylica anlatsan super olcak tskl |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Aynen egrilik mi vardi? Tam olarak ne ameliyatiydi?
|
|
![]() |
|
BlackSea58
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Ben burun ameliyati oldum ama koku geçmedi egrilik vardi bende de. Sanirim benim sikintim mide veya bagirsaklardan kaynakli bogazim kuruyor, birden nükseden bir koku oluyor ben gaz çikarmasam bile etrafimdakiler gazmi çikarttin tarzi soru soruyorlar vaktim olsa hemen mide ve bagirsaklara baktiricam ama iste…
|
|
![]() |
|
Çok ugrasan bir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar selamlar detayli anlatayim.burnumda hem.kemik egriligi vardi hemde burun etleri sismisti geniz de cabasi sabahlari kalktigimda bogazim kupkuru uyaniyordum suan çok sükür nefes alabiliyorum bogaz kurulugu geçti. ara ara bendede mide yanmasi siskinlik gibi seyler oluyordu ama ana sebep bogaz kurulugu oldugunu düsünüyorum benim için tabi.1 ay oldu ameliyat olali sigarada kullanan birisiyim sürekli yakin çevreme agzim kokuyormu diye kontrol ettiriyorum ve daha kimse kokuyor demedi daha iyisi insanlarla konusurken henüz burnunu kapatan olmadi agzimdan o aci tat gitti ben bunu illeti 2009 yilindan beri çeken biriyim umarim sizede faydasi olur.sifa bulmaniz dilegiyle
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |