|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: hem ağız hemde burun kokusu olup yayılanlar! | |
Yazar | Mesaj |
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Konu: hem ağız hemde burun kokusu olup yayılanlar! Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2015 Saat 11:22 |
arkadaşlar konuyu tamamen kapatamıyoruz yani geçmiyo bu yüzden geçici çözümlerle en azından biraz iyi hissetmek adına soruyorum kısa sürede olsa şunu yapınca geçiyo dediğiniz bişeyler varsa söylermisiniz lütfen
|
|
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2015 Saat 14:06 |
Benimde hem ağızdan hem burundan gelen kokum var.iyi gelen şeyleri söylerseniz bende uygularım.
|
|
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2015 Saat 09:33 |
sanırım geçicide olsa sorun çözülmüyo:(
|
|
Powershaped
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 06-Kasım-2015 Saat 11:54 |
Ben önlemek için naneli şeker tüketiyorum ama onun kokusu bile garip bir şekil de geliyor. Kokunun geldiğini Çevredeki tepkilerden anlıyorum. bende hissediyorum zaten. Ortama yayılıyor. Sadece ağız kokusu olsa bu kadar rahatsız olmazdım. Ayrıca ağzım çok kötü kokmuyor. Özellikle toplu ortamlarda ağız kokusu artıyor bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum. Sizde nasıl
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 06-Kasım-2015 Saat 19:30 |
Naneli urunler bnde de garip bi tat olusturuyo ama meyveli ürünler epey iş görüyor.tavsiye ederim..
|
|
Powershaped
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2015 Saat 09:33 |
Deneyeceğim.Koku ortama yayılıyor mu ?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2015 Saat 19:26 |
Konuşmadan aşırı şiddetli kokusu olan arkadaşlar var mı? Kapalı alanda üç dört metre etkili olan bir koku. Vücut kokusu olan arkadaşlar da olabilir.
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2015 Saat 23:56 |
yayılıyor da o rahatsız edici kokudan çok sakızın esansı yayılıyor.maskeliyor sadece kısacası kalcı bi çözüm değil maalesef.
|
|
hacı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 15:35 |
hurma çok faydalı yiyin
|
|
elbet bir gün
|
|
Selen123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2023 Saat 18:45 |
Arkadaslar merhaba burnundan koku gelipde iyileşen varmi böyle odayi saran koku özellikle
|
|
Çok uğraşan bir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 13:22 |
Arkadaşlar buraya yazmak için üye oldum.uzun zamandır takip ettiğim bir site bı çok paylaşımı okudum burada.lise 1. Sınıfta arkadaşımın ağzın nekadar pis kokuyor demesiyle ağız kokusuyla tanıştım.yillarca ağzımı elimi kapatarak konuştum.gitmedigim doktor diş hekimi kalmadı yaşım 30 ve geçen ay burun ameliyatı oldum ve bu sigara kulanmama rağmen koku kesildi.daha önce insanlar benle konuşurken burnuyla oynardı kapattırdı veya ağız kokumun bana geldiği olurdu ben bileğimi yalayıp kokuyu öyle kontrol ederdim genelde çok kötü kokardı.ameliyattan sonra defalarca denedim sadece sigara kokusu geliyor kardeşlerimin yüzüne nefes veriyorum ve kokunun olmadığını söylüyorlar.buraya yazmamdaki amaç benimle aynı sıkıntıyı yaşayıp burun kaynakli olanlar olabilir.Allah bu sıkıntıyı yaşayan herkese şifa versin.
|
|
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 13:34 |
Slm bende burundan amaleyat oldum yamukluk vardi ..
Senin bogazin kuruyormuydu amaleyat olmada önce ? Ve baska hic bir sonunda yokmuydu .. Biraz detaylica anlatsan super olcak tskl |
|
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 16:18 |
Aynen eğrilik mi vardı? Tam olarak ne ameliyatıydı?
|
|
BlackSea58
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2023 Saat 00:41 |
Ben burun ameliyatı oldum ama koku geçmedi eğrilik vardı bende de. Sanırım benim sıkıntım mide veya bağırsaklardan kaynaklı boğazım kuruyor, birden nükseden bir koku oluyor ben gaz çıkarmasam bile etrafımdakiler gazmı çıkarttın tarzı soru soruyorlar vaktim olsa hemen mide ve bağırsaklara baktırıcam ama işte…
|
|
Çok uğraşan bir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2023 Saat 03:31 |
Arkadaşlar selamlar detaylı anlatayım.burnumda hem.kemik eğriliği vardı hemde burun etleri şişmişti geniz de cabası sabahlari kalktığımda bogazim kupkuru uyaniyordum şuan çok şükür nefes alabiliyorum bogaz kuruluğu geçti. ara ara bendede mide yanması şişkinlik gibi şeyler oluyordu ama ana sebep boğaz kuruluğu olduğunu düşünüyorum benim için tabi.1 ay oldu ameliyat olalı sigarada kullanan birisiyim sürekli yakın çevreme ağzım kokuyormu diye kontrol ettiriyorum ve daha kimse kokuyor demedi daha iyisi insanlarla konuşurken henüz burnunu kapatan olmadı ağzımdan o acı tat gitti ben bunu illeti 2009 yılından beri çeken biriyim umarım sizede faydası olur.sifa bulmanız dileğiyle
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|