|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Teacher37
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2023 Konum: Çorum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 23:57 |
Hocam merhaba, bu ürünü en güvenilir nerden temin edebilitim. Çorum'da birkaç eczanede bulamadim. Internetten hangi siteye güvenebilirim. Bu arada ürünün içerigi sizin formülünüz diye biliyorum, dogru mudur? Çok tesekkür ederim
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Bu soru geçenlerde de sorulmustu ve Murat hoca asagidaki cevabi vermisti. Ilgili kisinin telefonu var : tikla |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar herkese
Evet formül Murat hocanindir. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Ben halitosil'i dört bes gün önce trendyol'dan aldim. Eve gelmesin diye de bir "gel-al noktasi" seçip oradan aldim. Sistem söyle: Sube yok, disarida bir yerde küçük küçük dolaplarin oldugu büyük demir bir raf var. Atm gibi bir seye sifre giriyorsun kapak açiliyor, kargoyu aliyorsun. Kimseyle muhatap olmuyorsunuz. Halitosil'in formülü Murat Aydin'a ait. Onunla ayni olan ama içinde fazladan zeloit ve kekik yagi bulunan bir gargara daha var: Denthor. Saticisi ayni fakat üzerinde " Dr Murat Aydin'in katkilari ile" yazmiyor. Halitosil'den iyi yani, üzerinde agiz kokusu ile ilgili hiçbir ifade geçmiyor. Rahatça evde, iste vs kullanilabilir. Etkisini sorarsan: Tip1 teshisim var ama ikisinin de agiz kokuma etkisi yok. Agiz kokusu muayenesi yapilirken koku kapasitesini ölçmek için agzin içine -sanirim- protein agirlikli bir madde konuluyor. Agizda çürük yumurta kokusu, les kokusu gibi bir koku olusuyor. Halitosil ile gargara yapilinca igrenç tat/koku aninda yok oluyor. O kusturucu kokuyu bile yok eden halitosil, normal agiz kokumu nasil yok edemiyor hiç anlamiyorum. Halitosil'de CI42090 diye bir ürün var. Mavi renk vermek için sanirim. Üretim asamasinda güvenli aralikta kullanilmazsa kanserojen etkisi varmis. Kullanimda bir sakincasi yok diye düsünüyorum. |
|
![]() |
|
Halitosil
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Agustos-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Bizim ürünümüzde öyle bir olumsuz etki yoktur. Saglik Bakanligi'nin izin verdigi konsantrasyonda kullanilmaktadir. Güvenle kullanabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Evet, ben kullaniyorum. Bazi arkadaslar asiri hassas oluyor o yüzden yazdim. Halitosil sprey vardi diye hatirliyorum ama internette bulamadim. Belki de dil macunu ile karistirdim.
Halitosil basligina yazmak dogru mu bilmiyorum ama dentasave çinkolu macun var onu da deneyecegim. Fatih Vural'a gittigimden beri onun koydugu teshis sonucu tekrar Tip1 tedavisine yöneldim. Geçenlerde bir salonda gençlere sunum yaptim, çocuklardan bazilari kafalarini egip yüzlerini tisörtlerinin içine soktular yerin dibine girdim... Tip1 nasil olur da bu kadar güçlü koku yayar hâlâ anlamadin. Üstelik de 2 - 3 gün önce dis tasi temizligi yaptirmistim. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam agzi hiç kokmayanlarin bile agzini kokutan meshur ölüm üçlüsü var, sekerli çay + sigara. Bu üçünü içen birisinin agzi, nefesi yaklasik yarim saat igrenç kokar velev ki agzi baska zamanlara hiç kokmuyor olsun. Sigara kullanmiyorsaniz bile sekerli çay içtiyseniz kokuyu çok artirmis olabilir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |