|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
rasitcalik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2012 Saat 01:52 |
vucudumda taratmadigim yer kalmadi, yaptirmadigim tahlil kalmadi. en sonunda ya teslim olmak yada intihar etmek ayrimindayken kazara caresini buldum. orta kulak iltihabindan kaynaklanan kokunun agzima dolmasindan ibaret olan agiz kokusu yillarimi caldi ve bundan sonrasinda iyilesmis ama ruh saglini kaybetmis biri olarak hayatima devam edicem. Allah bu mubarek gunde hepimizin yardimcisi olsun... vucutta iltihap barindiran bolgelerin dikkate alinmasinda fayda var. yapilacak tum tahlillerin yapilmasi gerekiyor. bunlari yaptirirkende agiz hijyenine en hassas sekilde ozen gosterilmesini tavsiye ediyorum. sorunlu bolge halledilse bile agiz icinde biriken koku iyilesmisligi algilamada zorluk olusturabilir. orta kulak iltihabinin bu soruna sebep oldugunu eminim ki doktorlar bile bilmiyordur. eger biliyor olsalardi ben bu sorunu yillardir yasiyor olmazdim. gizli geniz akintisi sandilar ve oyalandikca oyalandim. tekrar soylemekte fayda goruyorum. vucutta iltihapli bolge var ise ve agiz hijyeni gerekli sekilde yapilmadiysa sorunla bogusmak daha karmasa halini aliyor. benim hatalarim bunlardan ibaretti. ayrica yogun antibiyotik kullanimlarinda dis curumelerine karsi onlem alinmasi icinde uyarida bulunmayi gerekli goruyorum. herkese gecmis olsun. ustesinden gelinmeyecek bir durum oldugunu sanmiyorum. sadece rotayi dogru belirlemek gerekiyor.
|
|
![]() |
|
berataydin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Benim onumde iki secenek var iyilesirim veya intihar ederim. suan ban a bile komik geliyor ama gercek intihar ederim.bu durumla bir 5 yil daha devam edemem bu 5 yilin 1 yilinda resmen kafayi yemek uzereyim.
Düzenleyen berataydin - 05-Kasim-2012 Saat 20:58 |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
elbette intihar etmeyeceksiniz
Çünkü insanlar duygulari ile degil, akillari ile hareket etmelidir |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
rasitcalik bende kücüklükten beri orta kulak iltihabi var kokunun ordan kaynaklanacagini hiç düsünmemistim simdi hee...orta kulak iltihabini tedavi etmek için sen hangi bölüm doktoruna gittin söylersen çok mutlu olucam kardesim.
|
|
![]() |
|
adanali
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Berat, bence önce bir psikologa görün. Kötü fikirlerinden kurtulduktan sonra, asil soruna daha iyi odaklanirsin.Böyle bir sey için, intihari düsünmen bile saçma.
Demek, sen benim yerimde olsan çoktan kafayi yemistin. Ben daha kokunun kaynagini anlayamadim. Agiz kokusu dendi ayak kokusu dendi, psikolojik dendi vs vs. Artik otobüse binmek bile iskence benim için. Her gün yataktan çikip insan içine karismak zorunda olmam bile beni yoruyor.Ama ne depresyona girdim ne de intihar fikirlerim var. Düzelecegini umarak yasiyorum, hayata degisik pencerelerden bakiyorum. |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Kbb tabiki
|
|
![]() |
|
doksaniki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Subat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
rasitcalık ben de bir şey sormak istiyorum, antibiyotik tedavisinden sonra mı iyileştin yoksa ameliyat mı oldun?
|
|
![]() |
|
memo123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Temmuz-2015 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
beyler bendede vardi bu agiz kokusu daha dogrusu ben var zannediyordum ama benimki psikolojikmis yani koku flaan yok bi annenize babaniza kontrol ettirin
|
|
![]() |
|
maslak
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
hocam geniz akintiniz var miydi ge kulaklarinizda asiri kir? |
|
![]() |
|
samat43
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Orta kulak iltihabi olarak iyilesen rasitcalik size bir kaç sorum var
Koku tam olarak ne gibiydi Hiç geçmeyen bir kokumuydu Nefestenmi geliyordu Kulakta kasinti ve kulak altlarinda sislik oluyormuydu bu konularda biraz bilgilendirirseniz sevinirim. |
|
![]() |
|
aksan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
benim de koku sorunum var, cocukken orta kulak iltihabi gecirmistim, hala ucaga binmek benim için izdirap, acaba hala iltihap devem mi ediyor?? Bana doktor alerji dedi, ilaçlari kullandim gerçekten koku yok oldu, fakat alerji testlerinden de birsey çikmadi??? Ve tekrar koku baslayacak diye paranoyak oldum, kabus yaa!
|
|
![]() |
|
belinay
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar, bu basligi yazmak için yeni üye oldum ama 10 seneye yakindir forumdaki her seyi okuyup uyguluyorum. Benim sorunum Tip1 özellikleri gösteriyordu. Burnumdan koku gelmiyordu ve temizlik ile azaliyordu. Mesela muz yedigimde çürük muz, elma yedigimde çürük elma tadina dönüyordu. Flagyl kullaninca geçiyordu. Son 15 gündür sekeri unlu ürünleri kafeini birakmistim. Günde 2 bardak kefir içiyordum ve probiyotik kullaniyordum denemek için. Koku %50 azalmisti ama sadece sebze ve haslanmis et yemekten çok yorulmustum. Daha sonra sunu fark ettim kefir kokuyu azaltiyordu ama bagirsaklara ulastiktan sonra degil içer içmez etki gösteriyordu hala agzimdayken basliyordu koku azalmasi. Bu bana bagirsak floramin degil agiz floramin bozulmus olabilecegini düsündü. Bunu arastirdim gerçekten böyle bi sey oldugunu gördüm. Bunun çözümü ise oral probiyotikmis. Foruma girip konusulmus mu diye baktim 2012 yilinda konusulmus fakat o zamanlar Türkiye’de olmadigini yazmislar. Su anda bulunuyor Bactoblis adinda. Zaten Türkiye’de tek bir çesit var o yüzden marka yazmaktan çekinmedim baska seçenek yok çünkü. Hemen siparis ettim. Oral probiyotik kullanmadan önce mutlaka agiz temizligi dis ipi güzelce yapilmali. Yatmadan almak gerekiyor çünkü üzerine hiçbir sey yiyip içmemek gerekiyor. Bende 2. Günden itibaren koku gitti. Basladigim gün Diyeti de biraktim buna ragmen yedigim seyin üzerine su içiyorum ve kokusu agzimdan gidiyor. Ben 1 haftadir kullaniyorum erken oldugunu düsünebilirsiniz ben yine de 1 kisiye bile erkenden ulassa kardir diye düsünüyorum. Bu bir ilaç degil salvarius k12 bakterisi içeren bir probiyotik o yüzden sürekli kullanmakta sorun olmaz diye düsünüyorum. Bu konuda uzman görüsü olan varsa bizi aydinlatirsa sevinirim. Özellikle benim gibi Tip 1 belirtileri gösterenlerin isine yarayacaktir diye düsünüyorum siz yine de sansinizi deneyin bence. Herkes geçmis olsun diliyorum.
|
|
![]() |
|
Cennker82
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Çok uzun senelerdir siddetli agiz kokusu çeken biriyim.Kurtulmak için denemedigim ilaç bitki vs kalmadi.Yogun arastirmalar ve esiminde bu süreçte yardimiyla 2 ayin sonunda o bitmez tedavisi yok denen agiz kokumdan kurtuldum.Agiz kokumun sebebi Candida mantari oldugu sonucuna ulastim.Dilimdeki tabaka halinde yogun kokulu beyazligin sebebini ,sebeplerini arastirmaya basladim.Hikayem tam olarak söyle basladi;
Uzun yillardir mide yanmasi,hazimsizlik,gaz problemi çeken biriyim fakat bu dönemlerde agiz kokum yoktu.Sonrasinda endoskopi sonrasi gastrit ve helicobactek pilori teshisi kondu.Ne olduysa o dönem basima geldi.Bunun tedavisi için kullandigim yüksek dozlu antibiyotikler ve mide koruyucu ilaçlarin kullanimi sonrasi agiz kokusu problemi yasamaya basladim. Antibiyotik kullanimi,mide asidi azligi Candida mantarina davet çikariyor hele ki bagisiklik sisteminiz güçlü degilse. Candida mantari aslinda vücutta bulunan bir tür bakteri fakat kontrolsüz çogaldiginda vücudun genel yapisini,özellikle sindirimi ele geçiren daha sonrasinda karacigeri dahi bozup,agiz kokusu dahi yapabilen güçlü ve dirençli bir bakteri ve çözümü kesin ve kararli bir diyet. Uzun yillardir kötü beslenme aliskanligi olan,bagisikligi görece olarak daha düsük genelde mide asidi ilaçlarla baskilanan,çok fazla sekerli ve karbonhidrat agirlikli beslenen kisilerde kaçinilmaz sonuç olarak ortaya çikiyor. Nasil mi kurtuldum; Çok siki bir diyetten geçerek benim için gerçekten çok zordu fakat bu agiz kokusundan kurtulmak için hayattaki bir çok seyi feda edebilirdim.Neden mi zorlandim çünkü pilav gibi yüksek karbonhidrati çok seven,asiri tatli yemeye meyilli(sebep yine candida mantari)biriydim.Ögün yemeklerinden en fazla yarim saat 1 saat sonra köse bucak agzima çikolata,sekerleme,abur cubur koymadan yazayamaz hale gelmistim. Diyete baslarken ögrendigim seyler; *Kesinlikle ve kesinlikle yapayda olsa dogalda olsa(meyve vs)seker kullanamayacagim,çünkü Candida mantarini en çok besleyen sey seker dogal seker dahil. *Karbonhidrat(pilav,makarna.bugday ekmegi.çavdar ekmegi,tam tahil ekmegi vs yasak)alimini minimum hatta 0 düzeye çekecegim, *Daha çok dogal beslenmek,börek,kek,pasta vs uzak durmak *Fetmente edilen yiyecekleri çogaltmak(kefir,ev yapimi yogurt,elma sirekesi,tursu gibi) *Süt ve süt ürünlerinden uzak durmak(peynir,süt,kremagibi) *Glutensiz beslenmek(paketlenmis gidalarda uzak durmak) *Kalitesiz yaglarla yapilan yemeklerden uzak durmak(kanola,ayçiçek,misir özü yagi gibi) *Bazi sarküteri ürünlerden kaçinmak(sucuk,salam.sosis gibi) *Çesnilerden uzak durmak(ketçap,barbekü sosu,mayonez gibi) *Yüksek nisastali sebzelerden ve ürünlerden uzak durdum, *Kafein,alkol alimindan kesinlikle uzak durdum,mide ilaci dahil antibiyotik agri kesici ilaçlara basvurmadim. Peki diyeceksiniz ki ne yedin kardesim sen hersey yasak ama öyle degil.Vücuttan sekeri kesince 2 hafta içinde emin olun caniniz tatli,çikolata,abur cubur ve agiza sürekli birsey atma istegi kesiliyor.Günü 1 yada 2 ara 2 tam ögünle acikmadan atlatiyorsunuz.Bu arada 4-5 kg'ye yakinda verdim ama zaten diyetin asil amaci kilo vermek degil o lanet kokudan kurtulmak. Bu süreçte neler yedim; Ekmek olarak sadece karabugday ekmegi yedim.Kahvaltida yumurta,zeytin,domates,biber,yesilliklerden roka,maydonoz kendime bol bol zeytinyagiyla menemen yaptim. Ara ögünde genelde tarçinla yogurt bazen buldugum karabugday patlagi atistirdim. Öglen yemeginde bulabiliyorsam az çorba içinde çok un kullanilmayan tavuk suyu gibi,ezogelin gibi çorbalar içtim. Köfte,izgara tavuk,balik yemeye özen gösterdim.Bu diyette olmazsa olmaz besinlerede ihtiyaç var tabi.Mesela sarimsak,sogan gibi dogal antibiyotikler.Hindistan cevizi yagini her gece yesil çay,ada çayi gibi içeceklerle tükettim.Içine tarçin atmayi ihmal etmedim, Olmazsa olmazlardan biri ev yapimi kendi yaptigim yogurttu,ara ögünlerde kullandim yemeklerin yaninda tüketiim. Bu ürünleri gönül rahatligiyla kullandim. Dogal elma sirkesi,ev yapimi yogurt,ev yapimi kefir,sarimsak,sogan,ev yapimi tursu.Bolca nisastasiz sebzelere yöneldim mesela nedir bunlar; Brokoli,ispanak,patlican,kabak,brüksel lahanasi,kereviz gibi. En önemli seylerden biri içtigim suyu yüksek ph'li sularla degistirdim.Ek takviye olarak kendime curcumin ve sivi bentonit kili kullandim. Ortalama bünyeye göre degisiklik göstermeyle birlikte agiz kokusu bende 1 ay gibi bir süreçte tamamen bitti.Bu arada yaklasik 20 senedir kullandigim mide ilacindanda kurtulmak bana bonus oldu.HIç bitmez dedigim sadece hasta oldugumda verilen antibiyotik kullaniminda geçen ve daha sonrasinda daha siddetli sekilde geri dönen agiz kokumdan tamamiyle kurtuldum.Biraz uzun tuttum basinizi agrittim.Umarim herkes sagligina en kisa sürede kavusur.Herkes bu sekilde kurtulacak diye birsey yok tabi.Benim bahsettigim agiz kokusu dilde tabaka seklinde olusan ve agiza agir bir pas tadi birakaqn türdeydi.Farkli problemleri olanlarin farkli yollar denemesi ve tedavisini aramaya devam etmesini öneririm.Bu tedavi tavsiyesi degildir tabii ki.Ben 2 yildan fazla zamandir tedavi yollari ariyordum ve Allah'a hamdolsun sonunda buldum..Herkese iyi forumlar. |
|
![]() |
|
Yig1t
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
![]() ![]() ![]() |
Peki iyilestigini nasil anladin ben hayatimdan sekeri çikardiginda beri koku gitti ama ben kabul edemiyorum gittigini psikolojimi bozdu bana yardimci olabilirisin bu konuda
|
|
![]() |
|
aerandir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Cennker82 hikayemiz seninle çok benziyor ben 44 yasindayim ve 20 li yaslardan beridir bu koku var, kendim kokuyu alamiyorum ama yakinimdakilere sordugumda aliyor. Sekerli gidalari tükettigimde koku zirve yapiyor hatta 2 mtreden koku alinabiliyor. sekeri biraktigimdan beri koku %80 azaldi ve buradan yola çikarak bu diyeti uygulamaya karar verdim. Bu arada hergün çörek otu yagi ve ara ara kekik yagi kullaniyorum ve de günde bir kasik hindistan cevizi yagi içiyorum.
Sana bir kaç soru sormak istiyorum. 1- Sekerli gidalar tükettiginde koku fazlalasiyor muydu? 2- Her gün siskinlik ve gaz problemi yasiyor muydun? 3- Vücudunun herhangi bir yerinde uzun süredir olan egzamalarin var mi? Verdigin bilgiler çok kiymetli çok tesekkür ederim bende senin diyetini uygulamaya basladim. |
|
![]() |
|
Cennker82
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam selamlar sekerli gidalar tükettigimde disimi firçalasam dahi ortalama 1 saat içinde koku hizli sekilde geri geliyordu ve yogunlasiyordu dilime baktigimda beyaz tabaka daha kalinlasmis oluyordu bu arada sik sik bakir dil firçasiyla kazidim(bakir'in bakteri öldürme özelligi mevcut). Her yemek sonrasi yogun siskinlik sürekli gaz hem alttan hem üstten çikariyordum.El parmaklarimin orta bogumunda mayasil dedigimiz kasintili sivilce gibi olusan su baloncuklari sik sik olusuyordu. Mide ve gaz problemlerim 0 suan ama su var midemi eskisi kadar doldurmuyorum daha dogrusu seker kullanimim hiç olmadigi için inanin günü 2 ögünle bile rahat çikariyorum.Bugün mesela maçim var.Sabah 11 gibi sahanda yumurta,yesil,siyah zeytin,roka,maydonoz 2-3 dilim karabugday ekmegi yedim.Saat 4 gibi karnim çok hafif acikmasina ragmen maçim 20'de oldugu için zamansiz acikmamak için çig badem ve findik ekleyip üstünede toz tarçinla ev yapimi yogurt yedim. bu diyette olmazsa olmaz olarak gördügüm hindistan cevizi yagi8ben gece yatmadan 2 saat evvel adaçayi,içine taze zencefil dilimleri kesip demliyordum ve üstüne hindistan cevizi yagi koyuyordum bu arada hindistan cevizi yagini ilaç kalitesinde eczaneden temin etmenizi tavsiye ederim.mümkünse soguk sikim olsun).Sarimsak,sogan mide yanmaniz yoksa sik sik tüketin.Dedigim gibi diyette aslinda düsük sekerli meyveler vardi çilek,elma vs gibi ama ben hizli çözüm için onlardan dahi uzak durdum.Mesela pilav,ayran agiz kokumu üst seviyelere getiriyordu benim.Karabugday ekmegi bulmak için çok firin gezdim hatta bir dönem marketlerden paketli aldim fakat daha sonrasinda hemde eksi mayali olani buldum onuda halledince çözüm hizlandi..Yilmayin 1 hafta içinde agzinizdaki tat degisecek hatta diski renginiz bile degisecektir..Allah sifanizi versin üstadim. |
|
![]() |
|
Cennker82
![]() ![]() ![]() |
Evli biriyim esime sik sik sordum kalmadigini söyledi ayni sekilde oglumada soruyorum.Is yerinde çalisan arkadaslarimada sordum kokmadigini söylediler.Bendeki koku sadece yakinimdakine gitmiyordu araç içinde gittigim arkadaslarim bile önceden çok agir koktugunu söylüyorlardi psikolojik bir koku degildi yani.Yakin çevrenizden yardim alabilirsiniz bu konuda. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Valla Murat hoca hem bu forumda hem youtube kanalinda üstüne basa basa israrla candida mantarlarinin koku yapmayacagini söylüyor.
Internette candida belirtileri diye yazinca bazi siteler madde madde siralarken "dilde pas ve agiz kokusu" diye belirtmisler ama kaynaklari yok. Dilinde ama az ama çok pas olmayan kimse yok, gördügüm kadariyla bebeklerde çocuklarda bile var ama agizlari kokmuyor. Aklim karisti benim. |
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
Slm yok yav candida degildir ...
Bu hastalik basladiginda kbb doktorum Salbe yazmisti 3 4 defa aldim ben onu bi ise yaramadi ..dilimin pasi hala Burda.. Cürük dis pas yapior yaziyor dis doktoru var yarin .. Isnl öyledir .. Ama benim farkettigim su arkadaslar amaleyattan sonra koku baya azaldi yemekden sonrada asiri kokmuyor eskisi gibi kokumuyor daha dogrusu O kokunun nerden geldigini daha iyi hissediyordum artik .. Oda bogazdan. ! Eskiden bisey yedigimde yemek kokuyordu mesela . Suan öyle degil yemek kokmuyor bozuk bozuk .böyle icimde tarihi geciyor gibi. Suan benim vucutumdaki bozuk enfeksionlu yer kokuyor bence .. Koku var ama o eski koku degil Koku hep ayni hemen hemen eskiden yemekden yemeye degisiyordu .. Icten gelen bir koku degil .. bunu farkedebiliyorum Cünkü gecen energy icecegi ictim ve yanma hissi sonra agzim eksidi .. Doktoro Telefon actim dikisler felanmi acildi diye Doktorun dedigi barret mide girisindeki Doku degisikliligi dedi asidli icecek icme iylesene kadar dedi .. Herkesin kafasi karisik ama birimizden biri bunun ne oldugunu cözerse .Super olcak |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Benim bir önerim var;
Endoskopi yaparken agizdan bogaza ordan da mideye kamerali hortum saliyorlar ya, iste o hortumun ucuna Murat hocanin yaptigi koku ölçer alete bagli küçücük bir koku sensörü takilacak. Alet agizdan baslayip bogazdan inerken ve mideye yavas yavas indirildiginde sürekli koku ölçümü yapip kokunun en yogun oldugu yeri bulacak, böylece agizdan mi dilden mi bademcik , bogazdan mi mideden mi geldigini tespit edecek. @Gececekinsl'in bogazindaki kirmizi yere tutunca koku var mi yok mu haber verecek. Ayni seyi Kulak Burun doktorlarinin buruna soktuklari kamerali aletin de ucuna takacaksin, koku burundan mi geliyor tespit edecek. Tipki mayin arama dedektörleri gibi. 😁 Ayni sensörü kolonoskopi aletine de takacaksin. Âlet bagirsaklarda dolasirken kendisine daha önceden yüklenen referans degerler disindaki kokularda alarm verecek. Mesela bagirsakta metan gazi 20 ile 50 birim arasi olmasi gerekirken 70 çikiyorsa alet ötecek. Hekim de metan gazi çoksa bu olsa olsa candidadir, parazit kaynaklidir vesaire teshiste bulunmaya çalisacak. Hidrojen gazi çoksa falan hastaliktandir diyecek. |
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
Ya iste öyle bisey yok ben gögüsümden ct mr yaptirmistim bisey cikmamisti burundan ayni sekil bisey cikmamisti sadece yamuk oldugu söylemislerdi amaleyat olmustum ..
Koku kesin olarak bogaz bence ya .. 100 tane Foto var elimde ..kizariklik soluk renk olunca kokuda hafifliyor .. Tam kizarikken nefesim sicakliyor ve koku artiyor ve bogazim garip oluyor bilmiyorum nasil anlatayim. . Fotolrda daha iyi gözüküyor bogaz gargara ..kullaniyorum bugun son gün bogazimdaki gecmedi mesela bunu tetikleyen bisey var demekki kbb doktoru dedi kaimler ve bakteriler dedi örnek alalim hangisi diye bakalim daha ordan ne cikcak .. Önce disini hallet dedi yoksa olmuyormus cürük dis yüzünden ..bogazimda düzelirse bisey kalmiycak bence .. Bak mesela dislerim hep iyi zannediyordum öyle degilmis .. Suan 6 ayda yaptiklarim bak hele Mide amaleyati oldum Sibo tedavisi oldum Bir 20 lik disim enfeksionlu cikti cektirdim Yarin biri daha cekilcek son 20 lik disim son cürük Yapilacaklar alerji ige neden yüksek ciktigi ile ilgili Parasit olabilir diyor Doktor kadin ona bakilcak Ve kbb bogazdan örnek alcak Bundan sonra baska bir doktor yok ztn Bu doktorlardan sonra baska Doktor yok sanirim kokuyla ilgili olabilen o yüzden bunlarida yapiyim bu isin pesini birakcam atkadaslar yapacak bisey yok iyce biktim yemin ediyorumki |
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Baskada bisey kalmiyor sanirim belki son olarak gecmesse Eger..
Su midenin cikisina bakalim diyen doktora baktiririm Gastritis olabilir diyen doktor .. Bu adaminda iddasida su anlattigi bana neden diye Gastritis var Mide cikinda sanirim kolay sindiremedigin yemekler oraya toplaniyor koku ve gazlar yukari vuruyor dedi kac kisi bana geldi bu Problem yüzünden diye devam etti ..pantoprazol ilac ve mide koruyucular yazilan onlar beben ilaci onlar ise yaramaz diye bir cümle kurdu benim yazdiklarim cok vok güclü ve öldürdümü öldürür felan bilmiyorum gercekten hangisine inaniyim .. Hepsi baska bisey söylüyor Disciye gidiyorum cürük var ondandir diyor .. Kbb gidiyorum bogazinda enfeksion var diyor .. Bu 3ünden biri belkide bakalim bu 3nüde deniycem Sonra vucutumu daha zorlamiycam belki gecer zamanla |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Su bagirsak için ilaç bitince probiotik vericekti ya. Ona noldu
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Sibo tedaviside ise yaradi arkadaslar ..
4 gündür probiot aliyorum kontrol ediyorum günlük bir kez WC gidiyorum . Guruldama halen var oda normalesti artik diski normallesti soluk ve civik degil eskisi gibi ... kokuya bi etkisi olmadi ama onu söyleyim ..sira sira gidiyorum bakalim ne olcak iki hata ortadan kalkti bugunde dis 3 olcak bakalim |
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Günaydin arkadaslar son 20lik disim cekildi 3 tanede dolgu yapildi dislerimle sorunum kalmadi bunuda hallettim ..
Mide ve dis bitti cuma günü kbb var örnek alincak .. Antibiotik tedavisi basliycak Eger oda gecerse ve koku halen varsa bende bisey bilmiyorum artik |
|
![]() |
|
Tospik
![]() ![]() ![]() |
Gececekinsl
Saka maka kaportayi baya yeniledin haa, yakinda sifir km araba gibi olacaksin. Yenge sahip çiksin sana, dikkatli olsun kaptirabilir. 😁 |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Hahahahahha Ben hala agir hasarliyim 😅😅😅😅
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Hahahaha Aynen ben aslinda bunlarin hepsini birakmistim
Son olarak eki 23 derece depoda calistim 4 ay boyunca ve cok kötü oldu balgam koku su bu cok kötüydü .. Tekrardan baslayinca baya hasan varmis haha Disdan görünüsüm öyle degil amma cok saglikli kuvvetli biriyim kis yaz yüzmeye giderim top felan hepsi var bisiklet cocuklar su bu hayatim güzel piskolejik bir vaka yok ama koku var Haha 😂 oda herseyi mahvediyor aslinda cok güzel olan hayatimi mahvediyor cok acimasiz bisey zaman para bunuda gectim anilarim hep bu seyle dolu akil almaz bisey ama bu defa gececek cok inaniyorum .. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |