Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: iyileştim arkadaşlar Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 23
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Konu: iyileştim arkadaşlar
    Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 22:19
arkadaslar merhaba. forumu uzun yıllardır takip ediyorum sadece okuyorum ve uyguluyorum üye olmamın sebebi iyilestigimi sizlere söylemem ve bunu size borç bilmem. yıllardır cocuklugumdan beri var olan bir ağız kokum vardı. hem ben hissediyordum hem de çevremdekiler söylüyordu.Küçücük bi çocuğun bile diline düşmüştüm hiç unutmam. ben de sizin gibi doktor doktor gezip çare aradım. kbb,dahiliye vs. Kokuyu kendimde hissediyordum çünkü ağzımın içinde hep iğrenç bi tat ve yoğunluk vardı. sanki yediğim her şey dilimin üzerine yapışıyor ve leş bir kokuya dönüşüyordu. Özellikle çikolata tatlı yoğurt peynir yediğim zaman daha fazla hissediyordum. flagyl kullanınca beni bikaç gün idare ediyordu geçiriyordu bir de oksijenli su ile normal suyu karıştırıp gargara yaptıgım zamanlar. Önemli günlerde bu ikisi kurtarıcım oluyordu. bademcik kaynaklı oldugunu düsünüp bademciklerimi bile aldırdım cünkü bademcik ceplerinde taşlar oluşuyordu ve kötü kokuyordu hatta leş. hiçbir faydası olmadı. kbbye gittim sinüzit yok dendi ağzın açık uyuyosundur diyip gönderdi doktor. mide ilaçları kullandım vsvs yani sizin denediğiniz neredeyse her şeyi ben de denedim. bazen ağzımın içinde hiç bir şey yemediğim halde garip bir koku hissediyor, dilimi sol üst yirmilik dişime değdirince daha net hissediyordum. ve o dişim tatlı yediğim zamanlar çok sızlıyordu. Kafaya koydum dişimi çektirmeye. İlk gittiğim doktor dişin sağlam diyip gönderdi muayene 10sn falan sürdü devlete gitmiştim. Daha sonra özele gitmeye karar verdim dr. film çekti ve sol üst 20lik dişimin çürük olduğunu ve yanındaki dişi de çürütmeye başladığını ve çekilmesi gerektiğini söyledi ( dr'a dişimin sızladıgını ve koku hissettigimi acık acık söyledim). fakat dr bana çok güven vermediği için orda çektirmek istemedim ve başka bi dişçiye randevu alıp gittim. O doktor dişimin çürük olmadıgını ve çekilmesine gerek olmadıgını söyledi fakat ben cektirmekte ısrarcı oldugum icin disimi cektirdim. (her iki dr da film çekti biri çürük derken diğeri değil dedi ona da anlam vermis degilim) dişimi 5 dakika içerisinde çekti. çektikten sonra bu dişime dilimi değdirdigim zaman koku hissettigimi söyledim. doktor da evet iltihaplıydı dedi çektikten sonra.dişimi çektirdikten sonra kokuda herhangi bir değişiklik olmadı ve haliyle üzüldüm ama asla pişman olmadım. çektirdikten 5 gün sonra çekilen dişimin yarası kapanmaya başlayınca kokunun azaldığını ve kokunun olmadığını hissettim. dilimdeki o iğrenç tabaka bile yoktu arkadaşlar zaten kokunun olmadığını hissediyosunuz ağzınızdaki hafiflikten dilinizin durumundan. 3 gündür koku yok ve sanki yeniden doğmuş gibiyim evet çok erken ama size yazmadan duramadım. Ama diyeceğim şu ki arkadaşlar lütfen önce ağız içine yönelin özellikle diş. burun ameliyatı bademcik ameliyatı endoskopi vs yaptırmdan lütfen ama lütfen dişlerinize yönelin. yirmilik dişim nasıl olur da çocuklugumdan beri var olan kokuya sebep olur onu da bilmiyorum. eğer dişinizde sorun oldugunu düsünüyorsanız çektirin ne kaybedersiniz? ömrünüzdense gençliğinizdense ağzınızda bir-iki diş kaybetmek bence hiç mühim değil. mide en son gideceginiz bölüm olsun herkesin midesinde sorun var herkes beyaz ekmek yiyor ama herkesin ağzı kokmuyor. burun da öyle arkadşımnda heo burnu tıkalı ama ağzı kokmuyor. daha çok erken ama bu sefer oldugunu biliyorum lütfen önceliğiniz ameliyatlardan önce diş olsun ve dua edin arkadaslar inanın ve dua edin
IP
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaşlar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 22:48
Çok sevindim senin adına. İnşallah geri gelmez. Aslında benimde yirmilikler duruyor. Çeksemmi acaba. Kararsız kaldım :(
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 22:58
Super super super cok sevindim .. Eger böyleyse ooo yess
Benim son 20 lik cürük ve iki dolgu yapilcak ..
Inanilmaz olur bu :))))
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 23:00
çektir ya da çektirme diyemem ama benim düşüncem hep acaba mı demek yerine bi şeyler yapmaktan yanayım çünkü yaşımız gençliğimiz gidiyor heba oluyor. eğer benim geçmeseydi bile pişman olmayacaktım çünkü hep acaba çektirsemiydim diye düşüncektim. sorunuz olursa burdayım çünkü yaşayan bilir bi kişi bile benim sayemde kurtulursa çok mutlu olurum
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 23:14
Benim 3 tane cekildi 3 dü cürük cikti herzaman cektirmek icin rendevu aldim ve sadece cekildi muane yapilmadan .. ama gecen gittim muane oldum son Kalendarium cürük cikti Ve iki tane cok kücük dedi dolgu yapacak

Geciryormu harbiden
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 23:15
Benim dilimde 1 gün yikamayim tabaka olusuyor ..nefesim daha kötü kokuyor bakteri varmis cürükde o giderse bitter galiba
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 23:21
Kaderkardesler benim dislerimde hic Problem yok saniyordum ama cektirdikten sonra cürük cikti biriside enfeksionluydu baktir bir disciye
IP
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı kaderarkadaşlar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 23:27
Çektiricem dediğiniz gibi. Şu randevulardan sonra mecbur. Şuan bütçem müsait değil. Yapmak istediğim birçok şey var aslında. Biraz zaman alıcak 🙃
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 23:34
Yapacaksan ilk bunla basla maliyetli degil bide
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2023 Saat 08:34
Selam arkadaslar Kbb de olan randevum iptal cürük disini cektir ondan sonra diyor cürük dis cok bakteri salgiliyormus doktorun dedigi göre ve örnek alirsa bakteri nerden geldigi belli olmaz dedi ..dildeki tabakada yüksek ihtimal cürükden dolayi diyor ..

Son 20 lik disimide cektirdimmi sorun ortadan kalkacak sanki
IP
Ayşe a.
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Ayşe a. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2023 Saat 00:44
Burundan gelen, geldiğini hissettiğimiz koku da var mıydı ?
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2023 Saat 14:50
Selam arkadaslar alarji testim geldi ..852 ige yaziyor anlayan varmi test sonucundan hocam okursaniz yazarmisiniz ltf toplanan 852 yaziyor bu ne Demek inologie den rendevu alcam
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 391
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2023 Saat 20:07
Orjinalini yazan: Gececekinsl

Selam arkadaslar alarji testim geldi ..852 ige yaziyor anlayan varmi test sonucundan hocam okursaniz yazarmisiniz ltf toplanan 852 yaziyor bu ne Demek inologie den rendevu alcam

Bak burda yazıyor, sayfanın altına doğru in. Bi şeylere alerjin var demekmiş bu. tıkla

Bakalım neye alerjin var acaba?
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2023 Saat 21:20
Ben anlamadim yarin doktora gitcem bakalim ne olcak
IP
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı kaderarkadaşlar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2023 Saat 20:57
Gittin mi ? Ne dedi
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2023 Saat 21:59
Selam arkadaslar 6 tane cikti ama ne kadar güclü bilmiyorum 3 seviyede olanlar Un karabiber acibiber Gluten bu dördüde 3 seviyede ama bilmiyorum ve 3 seye daha alerjikim me kadar günlük bilmiyorum ne oldugunu tam anlamadim cuma hatice Doktor calisiyormus o gün gitcem bakalim ne diycek kagattan anlamiyorum
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2023 Saat 10:06
Arkadaslar bu gecici iylesenler nasil gecici olsada iylesdiniz bi yazarmisiniz o testleride yaptircam ..
Gelecek ay 11 de ise basliyorum yine ..
Baslamadan önce hepsine baktircam bi yardici olun neden gecmis olabilir gecici olsada neden gecti ve neden geri geldi onu ögrenmeye calisiyorum ..

Bi yazin bendekilerle karsilastirip bi sonuca varmak istiyorum. Bir dosya kagit var hepsini inceliycem ..

Gecici olarak neden gecti acaba bende hic gecici olasada gecmedi bir yanlislik var syptonlarida yazin karsilastirmak icin herseyi ltf herkes okusun ..

Bakin bendeki syptonlar söyledi hala olanlar var ..

Yanma gögüs agrisi full balgam bütün gün bogaz temizleme giciklik hissi bogazda bisey var hissi gibi bunlar vardi bende ...
Mide amaleyati sonrasi yüzde 99 gecti balgam cok az var ..gemeldet beyaz seffaf oluyor yapış yapış agzinda..

Suanki smptonlarim karnimin asagisi pantolon kemerin hemen üstü ..
2 gün önce bütün gün agridi suan üstüne basinca bi agri var kramp gibi muhtemelen bagirsaklarim oldugunu düsünüyorum bugun gittigim doktor kadin yüksek ige icin parasit olabilir dedi onunda testini yaptircam gelecek hafta

Herseyi yaptircam Bundan kurtulmak istiyordum hayatimi mahvediyor o yüzden birbirimizi yardimci olabilir ltf tsk

IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2023 Saat 18:48
arkadaslar merhaba malesef koku geri geldi çok üzgün ve mutsuzum artık gerçekten bıktım. o kadar hastalığa çare bulunabiliyoken hala şu hastalıgın tanısını bile koyamyıyorlar nerden kaynaklandıgını bulamıyolar doktor doktor geziyoruz tükendim artık çok umutluydum ama ne yazıkki geri geldi 13-14 gün kadar koku yoktu ama neden yoktu kokuyu gideren neydi çok merak ediyorum
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2023 Saat 20:55
Merhaba nasil yani sende tamamen gectimiydi cok iyi
Ne icin hab aldin mide icinmi neue icin yazdi haplari ?

Bana biraz anlatirsan belki arastiririm viyanada Doktor cok var o bölümlere yönelirim veya loborda o seylere baktiririm ..
nasil anlamistin gectigini mesela ?
Nasil gecti o kokunun olmadigini nasil farkettin ?
Bak bende suan sibo tedavisi yapiorum hissettigim koku baya azaldi mide amaleyati sonrasi baya düzeldi ama halen daha gecmedi kesin bir bozukluk daha var ..

Ben suan dis mide ve siboyu hallettim hepsi pozitif ce bozukdu :)
Önce yaptiklarim burun bademcik .
Bunlarin hepsi ise yaramadi ..
Yapacaklarim da kbb ve Parasit varmi diye kontrol olcam bukadar bunlardanda sonuc alamazsam vay halimize diyorum
IP
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı kaderarkadaşlar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2023 Saat 21:15
Acaba dişi çektikten sonra antibiyotik tedavisi yada gargara vermişmiydi doktorun? O geçirmiştir belki bir süreliğine

Orjinalini yazan: anonim93

arkadaslar merhaba malesef koku geri geldi çok üzgün ve mutsuzum artık gerçekten bıktım. o kadar hastalığa çare bulunabiliyoken hala şu hastalıgın tanısını bile koyamyıyorlar nerden kaynaklandıgını bulamıyolar doktor doktor geziyoruz tükendim artık çok umutluydum ama ne yazıkki geri geldi 13-14 gün kadar koku yoktu ama neden yoktu kokuyu gideren neydi çok merak ediyorum
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 08:47
Kaderarkadaslar ve diger arkadarlar bendeki Problem tam bu ..
Benin bogazimdaki bu kadar büyük degil ama görünüs ayni ..
Bendeki Problem bu sanki 5 6 bakteri cesidi yapiyormus ..
Symptomlar hepsi var bende o beyaz seffaf balgamda Bundan dolayi oluyor
Haftaya cuma günü hangi keimler bakteriler bunu yapiormus Doktor örnek alcak Eger bu giderse hersey gidiyor yess
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 08:48
@anonim93

İlk gönderini okudum seni hatırlamak için bu sayfanın en başındaki ve yirmilik dişini çektirince kokunun gittiğini yazdığını gördüm.

Bence tekrar gidip röntgen çektirmelisin belli ki kokunun kaynağı yine orası. Belki şçerde kök kaldı belki çekilen yer iltihap kaptı bilemezsin.
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 08:49
https://www.google.com/search?q=ist+chronischer+rachenentz%C3%BCndung+heilbar&sca_esv=576745885&hl=de&tbm=isch&prmd=inv&sxsrf=AM9HkKlAM1gluMu0E6NOTCRI9tvIjIFkXg:1698301993044&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjc0pD4i5OCAxVtg_0HHXBzDSAQ_AUoAXoECAQQAQ&biw=384&bih=686&dpr=1.88#imgrc=8UsCtPeywgDHTM&imgdii=9MVcbquFhwGFLM
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 08:59
Tospik senin bogazindada buna benzer bir sey varmi ??
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 12:22
Orjinalini yazan: Gececekinsl

Tospik senin bogazindada buna benzer bir sey varmi ??

Bu fotolara bakınca bana normal ve doğal geliyor, herkesinki böyledir diye düşünüyorum. Senin bi tarafı diğer taraftan daha kırmızıydı sanırım, benim iki taraf da aynı renkte.
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 13:31
Kronik farenjit normal degil iste .
Doktorumda enfeksion diyor ve örnek alcak yani ..
Alacagi örnekde görecek ztn ne oldugunu ondan sonra gecince iki Foto atcam sana aradiki farki görmedim icin ..
Cünkü daha öncede yazdim kendi bogazimla karsilastirmak icin 100 kisinin bogazina bakmisimdir diye hic birininki bu yolladigim fotodaki gibi kirmizi degildi bakalim ne olcak
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 17:37
Orjinalini yazan: Tospik

@anonim93
yani anlam veremiyorum hiçbir şeye. Çocuklugumdan beri çektiğim bir illet asla psikolojik ya da normal koku değil. Dişim sızlamaya başladığı için gittim ve çektirdim dilimi oraya değdirince değişik lağım gibi bi koku da oluşuyodu ağzımda. Koku dişimi çektirdikten 2-3 gün sonra geçti ilk günler yine vardı muhtemelen yaradan kaynaklıydı yara iyileşmeye başlayınca koku sıfırlandı. Anlam veremediğim koku cocuklugumdan beri var 20lik dişi çektirince kokunun kesilmesiydi ama ilk defa kokudan uzun süre kurtuldum (10gün) kokunun kaynagı o degilse nasıl 10 gün koku-pas oluşmadı kaynak o dişse neden geri geldi. Röntgende gözükür mü acaba kök iltihap vs. artık gerçekten yoruldugumu hissediyorum. Bademcik kaynaklı zaten olamaz aldırdım. Mideden kaynaklandıgını da düsünmüyorum cünkü cocuklugumdan beri var cocukken midemde ne gibi bi sorun olabilir diye düsünüyorum belki de yanlıs düsünüyorum ama mide için de kudret narı günlük sakız sabahları sarımsak yutma vs denemişliğim oldu. Bi sayfada tükürük bezlerinden kaynaklandıgı da yazıyordu acaba hiç baktıran oldu mu? Artık tıp dışı şeyler bile düşünmeye başladım hacamat gibi işin içinden çıkamadıkça saçmalıyorum ama inanın tükendim bir sn bile aklımdan çıkmıyo çocuklugumdan beri. Ya da hiçbir hastalıgımı yok da dilimizin yapısında mı kaynaklı bi sayfada dilin morfolojik yapısından kaynaklı agız kokusu da olur diye bir şey okumuştum.
İlk gönderini okudum seni hatırlamak için bu sayfanın en başındaki ve yirmilik dişini çektirince kokunun gittiğini yazdığını gördüm.

Bence tekrar gidip röntgen çektirmelisin belli ki kokunun kaynağı yine orası. Belki şçerde kök kaldı belki çekilen yer iltihap kaptı bilemezsin.
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 18:06

@anonim93

beni biraz olsun ümitlendirdin pek sanmıyorum ama seni dinledim ve çektirdiğim yere kontrol için randevu oluşturdum yarına. yani kokudan 6 ay 9 ay kurtulup da daha sonra tekrar gerigelen de olmuştu nedir bunun sebebi hiç mi çözümü olmaz ne hastalıklara çare var bi buna mı yok anlayamıyorum
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 18:39
Orjinalini yazan: anonim93

@anonim93

beni biraz olsun ümitlendirdin pek sanmıyorum ama seni dinledim ve çektirdiğim yere kontrol için randevu oluşturdum yarına. yani kokudan 6 ay 9 ay kurtulup da daha sonra tekrar gerigelen de olmuştu nedir bunun sebebi hiç mi çözümü olmaz ne hastalıklara çare var bi buna mı yok anlayamıyorum

Artık özel diş kliniklerinde 32 dişin röntgenini çekiyorlar, derdini anlat, tekrar çeksinler, belki bu sefer de başka dişinin kökünde iltihap bardır ve kokuyu o yapıyordur. Ümitsizlik yok, çare aramaya devam edeceğiz.

IP
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı kaderarkadaşlar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 21:19
Tospik sen neler yapmıştın? Paylaşmışsındır ama eski gönderiler göremiyorum. Merak ettim. Fazla iyimsersin günlük hayatta zorluk yaşamıyor musun onuda merak ettim :)
IP
Kozmoz
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı Kozmoz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Kasım-2023 Saat 21:05
burnun nasıl eğrilik ya da etlerde Şişlik var mı?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu