|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Simyaci
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2019 Saat 18:22 |
Murat hocam meslek hayatiniz boyunca bir tane bile çürük disin çok çok yogun bir koku yaptigina sahit oldunuz mu? Hocam kokudan kastim kanal tedavisi yapilirken yayilan koku degil..Hasta daha agzini açar açmaz hissettiginiz ve çürügü tedavi edince geçen bir koku?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Böyle bir vaka animsamiyorum -M |
|
![]() |
|
Simyaci
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Peki hocam sagolun varolun..Bir baska sorum mide kaynakli koku problemli olan bi hastada da agizina bir bisküvi attiginda koku kaybolur mu?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Evet ama bisküviti agiziniza atinca bir çak agiz kokusu kaybolur. Tip 3 e özel bir durum degildir.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Görünürde bir siyahlik vs yoksa disimizin çürük olup olmadigini nasil anlariz?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
BENIM DISLERIM BÖYLE LEKELI. ALT ÇENEDE EN ARKA 20LIK ILE ONUN YANINDAKININ DIP KISIMLARI SIYAH DURUYOR SIZCE ÇÜRÜMÜS MÜ. DOKUNUNCA KOKU GELMIYOR ORDAN. ÜST ÇENEDE DE 2 ILE 3. DISIN ARASI O BOSLUK LEKELI DURUYOR ÇÜRÜK MÜ EMIN DEGILIM AGRI SIZIM YOK. ARALARINDA YEMEK BIRIKINCE ARASI KOKUYOR AMA DIS IPIYLE TEMIZLIYORUM O KOKU GITSE DE AGIZ KOKUM GITMIYOR.
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Çürük ilk basladiginda beyazlik seklinde ortaya çikar. Mat ve tebesirimsidir. Sonra siyahlanir. Bu sirada isil geçirme özelligi degisir. Arkadan ayna ile aydinlatinda önden bakan aliskin göz iki dis arasindaki çürügü görür. Veya bazi çürükler röntgende görünür. Sahis emdiginde tat koku duyuyorum dedigi noktada veya agri dydugunu söyledigi dislerde bulunuyor olmasi daha kuvvetli bir ihtimaldir. |
|
![]() |
|
çilekligazoz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam bende disimin içten çürük olabilecegini düsünüyorum. Soguga ve sicaga karsi çok hassas. Kanal tedavisi yapilacak o disimde. Periodontit tedavi de olmam gerekiyor. Kanal tedavisi periodontit tedaviden önce mi yapilmalidir?
|
|
“Allah’in sifasini yaratmadigi hiç bir hastalik yoktur.” (Buhâri, Tib 1)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |