|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2023 Saat 07:58 |
Çagdas Tip literatürü hacamat ve sülük uygulamalarini sahte bilim olarak degerlendirmektedir.(Chen PD,2011) (Lone AH, 2011)
Amerika'nin kurucusu George Washington hacamat ile ölmüstür. Ingiltere krali Prens II.nci Charles hacamat ile ölmüstür. Binlerce insan hacamat veya sülükten kazandigi Aeromonas isimli bakteri ile vefat etmistir. Ortaçagdan beri sarlatanlar tarafindan binlerce insan hayatini hacamat ile kaybetmistir. Bu uygulamalari etraflica ele aldim. Tarihsel ve tibbi bakimdan inceledim. Bilim makalalerini degerlendirip bir sentez hazirladim. Ilgilenenler tiklayabilir: Hacamat ile agiz kokusu arasinda hiç bir iliski bulunmamaktadir. Bu gün az gelismis ülkelerde uygulamalara göz yumuluyor olsa bile hiç bir hastalik için hacamat ve sülük uygulamasina bas vurmamak gerekir. https://blog.drmurataydin.com/hacamat-suluk-tedavi-edermi.html |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam isin içine dini referanslar girince is degisiyor. Islami kiliga bürünmüs sarlatan tipler, sülükle kan aldirmak sünnettir, peygamberimiz tavsiye etmistir seklinde bir sey uydurmuslar, buna dayanarak parayla sülük tedavisi (!) yaptiklarini iddia ediyorlar.
Isin tuhafi ayni sülükleri kullanarak farkli insanlarin kanini emdiriyorlar ve hastalik arsa bu sülükler araciligiyla diger insanlara da bulastiriyorlar. Bahaneleri de hazir, sülükteki enzimler mikroplu kani temizlermis! Her yil Afrika'da kaç kisi bu sülüklerden ölüyormus, belgeselde izlemistim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |