|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Köprü Protezi Sonrası Ağız Kokusu | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | ||
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2024 Saat 21:49 | ||
Haydaaa, benim de bi tane kaplama var ve yapıştırmıştı. Sökmek zorunda kalsak benim dişim de mi yerinden çıkacak? Bunu yaparken bana böyle bir şey denmedi.
Abicim sorsana annene ne yaptırdın diye? |
|||
Ggggg
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2024 Saat 16:00 | ||
Evet bana öyle dedi doktor. Bende bir şey yaptırmadan çıktım. Bunun için başka nasıl bir yol izlenir bilmiyorum. Açıkçası doktorda pek yardımcı olmadı.Kaplama koku yapmaz.Sökersek implant yaptırmanız gerekir dedi. O kadar hiç ilgilenmedi. Evet annenizin koku nasıl geçti acaba. Sorabilirseniz ne yaptırdığına dair çok iyi olur. Sizinde kaplamaya dokunduğunuz zaman ve temizlemeye çalıştığınızda kan geliyor mu? Ve ben dokunduğum zaman ordan koku geliyor.
|
|||
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2024 Saat 17:55 | ||
Ben diş ipi kullandığım her vakit kaplamalı diş kanıyor, istisnasız. Diğer dişlerimin arasındaki yiyecek kalıntılarını iple çıkarınca pek koku olmazken kaplamalı dişin arasında/altında kalanlar çok pis kokuyor. Yalnız kaplama yaptıralı 3 yıl oldu, ağız koöusu ise yıllardır var |
|||
Ggggg
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2024 Saat 20:54 | ||
Bende kaplama yaptırmadan önce hiç böyle bir sorun yoktu. Kaplama yaptırdım 5-6 ay sonra koku başladı.
|
|||
Kelime
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2024 Saat 19:43 | ||
Ben başka ilde çalışırken annem dişlerini tekrar yaptırdı. Ağız kokusunu söylemediğim için nasıl geçtiğini de soramadım. Ama kokunun başlaması ve iyileşme arasındaki tek olay diş yaptırma. Bir de ben o zamanlar vücut ve ayak kokusuna yönelmiştim. Çünkü hiç konuşmadan da çok ağır bir koku var ve forumlarda bu soruna sahip birçok insan gördüm. Tip1 teşhisi devam ettiği için şimdilik diğer kokulara kafayı takmamaya çalışıyorum. |
|||
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|