|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Bademcik ameliyatı | |
Yazar | Mesaj |
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Konu: Bademcik ameliyatı Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2021 Saat 09:48 |
Bir anket oluşturmaya çalıştım ama umarım doğru olmuştur. Fikirleriniz cevaplarınız önemli. Ameliyat olacaklar ve olmayı düşünenler için..
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2021 Saat 21:17 |
güzel anket
|
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2021 Saat 21:33 |
Sağ olun hocam inşallah faydalı olur
|
|
Selen123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2021 Saat 10:27 |
Bademcik taşi olup ameliyatla kurtulani görmedm. Aksine daha kötü sonclar dogurabilio cnku bademciklerbizim savunma sistemimiz benm bagskligm çöktü aldirinca tavsiye etmem.Bademcigini alip kurtulan kisiler şöyle: bademcikleri enfeksiyon gecrmekten islevsiz hale gelmistir çurumustur.Çunku bademcik tasini üreten yer bademcik deil vücut onlar tutuo sadece aldirinca vücutta kirecleme yapabilo bazi insanlarda çnku bu kalsiyum karbonattan olusan taslar farkli bolgelerde birikmeye baslio bu sefer
|
|
nicksizz4
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2021 Saat 10:34 |
Benim bademciklerim delik delil cok büyük delikler var. Ve taş olmasa bile cidden kötü kokuyor. Dilimin arkasında kötü bir tat var ve bademcik taşının kokusu ile aynı. Her gün 3 4 tane kücük taş çıkarıyorum. Sabah çıkarıyorum akşama tekrar oluşuyor. Ve cidden dehşet kötü kokuyor yani o kokunun dilimdeki o tat la aynı olduguna eminim
|
|
Lufi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2023 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 02-Mart-2024 Saat 18:02 |
Ağız duşu için satılan cihazlar var. Kullanan var mı? Acaba faydası olur mu?
|
|
Zaman herşeyin ilacı
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 03-Mart-2024 Saat 12:22 |
Dün denk geldim, cevaplar bu şekilde ama faydasından bahsetmemiş kimse.tıkla |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|