|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Tip1 ağız kokusundan kurtuldum | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 11:24 |
Son ümüdim bu Doktor bakalim ne diycek
|
|
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 15:47 |
Slm arkadaslar 6 Tage Bakteri Mi ne cikti doktordayim kagitlarimi Aldim .. yazanlar sunlar burundan alinan örnekde 2 Tage sey cikti mäßig yaziyor türkcesi iliman demek
1 corynebacterium accolens 2 stapyhlococus epidemidis Bogazdan alinandada 4 sey cikti birisi cokca yaziyor 1 streptococcus mitis 2 rothia ( syn. Stomatoccoccus ) mucilaginosa 3 neisseria sicca 4 Neisseria flavescens Aynen bu yaziyor hepsi bakteri olmamasi Olan seyler bitti bu is Doktor gircem happy yazacak Bakterien ölcek okay kapanacak galiba hahahahha |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 15:57 |
Önerilen 5 hap var 3 ü eksi olarak fayda göstermeyebilir yaziliyor iki tanesi doxycyclin linezolid Arti gösteriyor Baltimore en yeni Antibiotika linezolid hastanelerde kullaniliyormus super
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 16:02 |
Daha cok sey yaziyor Burda sonuclar bölümünde su sekilde
Bogaz örnegi sonuc . Detritus ve fibrin arti yok Epithelzellen 2 arti Gram-pos: Korken 3 arti Gram -neg . Korken 2 arti Burun örnegi Detritus ve fibrin 0 arti Epithelzellen 1 arti Gram -POS kokken 2 arti Gram -POS Stäbchen 2 arti ( Stäbchen) cubukcuk Demek |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 16:06 |
Hepsini nasil yaziyorsa yazdim isinize yarar belki
Ama sanki bu bakterilerden bir tanesini bu kokuyu yapior insl öyledir .. He bide su 5 tane önerilen hablarin arasinda Penicillin g de var ama eksi olan o kullanan hapi cok kullanan arkadaslar oldu aranizda ama tam cözüm olmadi yeniden geldi koku o yüzden eksi sanki yess 100den vurdum bu defa |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 16:11 |
Linezolid alcam kesinlikle en pahali Antibiotikmis 10 tanesi 33.65 Euro hic umrumda degil ztn iki Tage Artikel var bi doxyclinin ve bide bu ooo yes sanki bütün hersey bitcek
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 19:05 |
Slm arkadaslar suan evdeyim bana yazdigi hab
Doxycyclin gen tbl lsl 100 mg Yaninda burun spray gargara yazdi Penicillin hapini sordum yok onun etkisi olmaz dedi ztn laboratorium da ideal happy degil die eksi isareti var yaninda .. linezolid hapini sordum inpufsyon o dedi hastane veriyor dedi hap olarakda sana yazmak istemiyorum cünkü cok yeni bir hap laboratorium Farsi gibi üstünde denemiycrm dedi yan etkileri olabilir diyor Artikel isareti Olaf tek bu hab var Örneklerde bulunan bakteriler ist 3 Artikel olanlar yüksek son seviye yani 2 orta ve 1 hafif kokken denilen bakteri 3 Artikel bende valla Ben bu adamin dedigi herseye inaniyorum 100 yüz gececek dedi al haplarini dedi bakalim sali günü basliycam |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2024 Saat 19:10 |
Beide bulunan bakterileri arastirdim ve adamin dedidigi heißen dogru .. özellikle Penicillin hapi o hap öldürmüyor diyor sadce azaltiyor ve birakinca yine cogaliyor bakteriler dedi ..
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 09-Şubat-2024 Saat 11:19 |
Arkadaşlar Murat hocanın youtube kanalında sadece 30 abonesi var, adamın emeklerine yazık. Ücretsiz şekilde Abone olup bildirim zili simgesine basıp yeni videolar geldikçe haberiniz olsun ki yutup daha çok kişiye göstersin videolarını ve izlenme oranları arttıkça bu dertten sadece dil fırçalayarak kurtulabilecek ve bunu bilmeyen onbinlerce kişiye bi yardımımız olsun.
Bunu mutlaka izleyin : tıkla |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2024 Saat 20:52 |
30 olmuş mu?
Eski kanalım kapanmadan önce 4bin civarındaydı Bu kanalı yeni açtım. Son baktığımda abone sayısı 6 kişiydi :-) https://www.youtube.com/@dr-murat-aydin |
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2024 Saat 13:35 |
An itibariyle 41 olmuş hocam. :) |
|
Kelime
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 283 |
Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2024 Saat 20:36 |
Selam Engin Aslan, kokunun durumu ne halde?
|
|
Tospik
Gönderim Zamanı: 06-Mart-2024 Saat 13:39 |
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|