Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Çareniz burada lütfen dikkatli okuyun Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Icardi
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Alıntı Icardi Cevaplabullet Konu: Çareniz burada lütfen dikkatli okuyun
    Gönderim Zamanı: 16-Mart-2024 Saat 22:49
Uzatmadan yazmak istiyorum, üye degildim ara ara gelir belki çare bulurum diye okurdum burda yazilanlari. Benim gibi bu çileyi çeken birsürü insan oldugunu gördüm. 26 yasindayim bu yasima kadar çektigim pisikolejik zorlugu en iyi sizler anlarsiniz onun için uzatmaya gerek yok… çok titiz bir insanim çözüm için çok para harcadim çok doktora gittim ama bilin ki günümüz tip dünyasi bizi yok sayiyor hiçbir çaresi yok yaptiklari çözümlerin simdi size iyilesme sürecini anlatiyorum lütfen dikkatli okuyun, sirf bir kisinin bile gülüsüne vesile olurum diye üsenmeden geldim yaziyorum bir Allah razi olsun deyin yeter.. çaresizce çok dua ettm ve Allah duami kabul etti karsima bentonit kili isimli ilaci çikardi gerçi bir ilaç degil bu dogada yetisen bir kireç türü. Bu bentonit kili bagirsaktaki kötü bakterileri öldürmeden onlari miknatis gibi çekip diski yoluyla disari atiyor ve bagirsaklari tertemiz yapiyor. Bizim nefesimizin kokma sebebi zararli bakterilerin bagirsagimizi esir almasi ve geçirgen bagirsak sendromu yasamamiz. Antibiyotik kullaniminda o bakteriler ölüyor ama direnç saglayip daha güçlü halde bagirsaklarda bulunmaya devam ediyor ama bentonit öldürmedigi
Için direnç saglayamadan vücüttan defolup gidiyor. Youtubeden bentonit kili ve curcumin. Olarak aratin ve tüm vidiolari izleyin. Ben 2 haftadir kullaniyorum ve esime sorup tasdikledim dilimdeki pas dahi gitti. 2 hafta savah ve aksam aç karnina bentonit ve kurcumin aynanda içiceksiniz 3 ay boyu devam. Bagirdaklari tertemiz yapmakla kalmiyor bagirsaktan kaynakli reflü gsstrir ülseride yok ediyor Allahin izniyle ☺ rabbime sükürler olsun böyle bir nimet yaratmis hayatima yeni baslamis sayiyorum. Kendim iyi olup birakmak istemedim bir kisi dahi olsa mutlu olmasini bu çileden bu izdiraptan kurtulmasini istiyorum. Rabbim hepinize sifalar versin uzattim hakkinizi helal edin. Bu sürecte esimin bana yaklasiki degisti eskiden benden uzak dururdu artik dibimde. Sabahlari kalktiginda esini öpebilmek yaninda nefes alabilmek bunlar bizler için büyük hayaldi lütfen üsenmeyin dediklerimi yapin.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2024 Saat 01:26
Öncelikle geçmis olsun senin için çok sevindimm. Ve tesekkir ederiz bizi bilgilendirdigin için. Bir arkadasimiz daha birada yazmisti. Ben de ramazandan sonra kullanacagim insallah. Cesaret edememistim ama zararli birsey degil sanirim. Bende çok dua ediyorum ve zamani geldiginde duamin kabul olacagina inaniyorum…
Sadece bentonit kullansak yetmezmi yaninda curcumin sart mi acaba ?
IP
Gececekinsl2
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 106
Alıntı Gececekinsl2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2024 Saat 11:08
Slm arkadaslar bayadir girmiyordum yeni gelismeler var benim durumumda ..

Son gittigim Doktor Gastroenterologie deki Doktorun dedigini aktariyorum

Miteinander cikisina bakcam diyen doktordu

Neyse narkoz sonra bakti felan fisman konustuk ve Gerd hastaligi var sende dedi 2 ayligina ilac yazdi ve diet yap gecer dedi koku kesinlikle ordan geliyor diyor iyi sindemiyorun oda koku yapiyor ve mide asidi asiri varmis hala hat yazdi

Hap su durotiv 40 mg her sabah en güclüsü bu bunt dene 2 ay boyunca cikolata ve Saat 18 den sonra yemek yasak

Amaleyat icin ise senin baretinden yukari kacip mide borusunun yanina yerlesen mideyi almis asagiya kelepce yapmas yukari kacmasin diye buda mide borunun daha iyi koruyor dedi

Ama ana nedeni haha duruyor miden normal suan her insandaki gibi yukarda mide borusunun yanina yerlesmemis ..yani Gerd hastaligin gecer diyor Gerd hastaliligin bütün syptonlari var beide amaleyattan sonra baya bir hafifledi ama gecmedi inkl bununla Berater gecer
IP
Gececekinsl2
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2024 Saat 11:53
Öteki sonuclarima Bakterien sibo sonucunu gösterdi PH sonuclarini gösterdi .. bak sibo tedaviye baslamadan önce ictigin sivi beyaz bir sivi 30 dk sonra PH 11 den 55 e cikiyor yani daha cok asid demek

kac Saat yemek yemedin siboya gitmeden önce dedi 16 Saat felan dedim gülümseyip basladigin PH 11di Normandie 1 1.5 en fazla olmasi gerekiyordu sonucta midende Bisky kalmamis haha 11 den fazla PH dedi

Konustuklari ve söLedikleri birebir dogru dokotrun bana Göre ..

Önerdigi sey 1 2 gün hic bisey yememek su icmek sonra kuru ekmek ile baslamak zwibak diyorlar ondan al dedi PH derecesini en düsük seviyeye indirip PH si en düsük Olan yiyeceklerle yavas yavas yükseltip mideni alistirmak daha fazla PH yiyecekleride kolayca sindirsin diye ekledi böyle iste mide kelepcesi ist yarar Amma istedigin Kader amaleyat ol bir delik bulur cikar basinca dayanamaz diyor ana nedeni PH yükseliyor basic oluyor oda bogazini mide borunu yakiyor arti bide kötü sindiriyorsun oda cok koku yapior yukari vuruyor dedi cok dogru konustu bencede sorun bu baska bir sey kalmadi amaleyat kagidimdada gerd yaziyor her yol buna cikiyor ztn basta yerimde Sprung yok herseye baktirdim
IP
Icardi2
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı Icardi2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2024 Saat 12:42
Orjinalini yazan: kaderarkadaslar

Öncelikle geçmis olsun senin için çok sevindimm. Ve tesekkir ederiz bizi bilgilendirdigin için. Bir arkadasimiz daha birada yazmisti. Ben de ramazandan sonra kullanacagim insallah. Cesaret edememistim ama zararli birsey degil sanirim. Bende çok dua ediyorum ve zamani geldiginde duamin kabul olacagina inaniyorum…
Sadece bentonit kullansak yetmezmi yaninda curcumin sart mi acaba ?
Kardesim bir gün bile bekleme bende zaten ramazanda basladim. Aç karnina tüketmek lazim oldugu için söyle yapiyorum. Iftarimi yapiyorum sonra gece 12 gibi içip yatiyorum. Sahurda birsey yemiyorum sahurdada içiyorum ilaci sana tavsiyem bir gün bile kaybetme. Internette bi tik daha pahasi satiyorlar ben aktardan buldum mediclay markasi. Ve bunu curcumin isimli bir ilaç daha var onla berabrr tüketince hem bakterileri öldürüyor, hem curcumin sayesinde yeniden arizali bagirsak onariliyor. Ben ikisini bir tüketiyorim ve etkisini 1 hafta sonra göüreceksin. Yputubede çok bilgilendirici vidiolar var iyi arastir izle. Tip dünyasi çaresiz onlara kalsak ölene kadar böyle yasayacagiz. Bu BENTONIT KILI 1000 senedir kullanilan bir ilac. Osmanli zamani zehirlenmelere karsi kullanilan bir ilaç. Akrep zehrini yilan zehrini dahi hemen vücüttan aticak güçte bir kil ve hiçbir yanetkisi yok. En büyük faydasi da kötü bakterileri temizlerken faydali bakterilere dokunmuyor. Günümüz tip dünyasi bakterileri öldürcem diye faydalilarida öldürüyor ve iyilesmek imkansiz oluyor. Çok eminim yakinda tüm mide hastaliklari bentonit ile çözülecek. Bende bogazimda asiri giciklanma burun tikanikligi siskinlil reflü siksyetlerim bu süreçte geçme noktasina geldi geceleri rahat uyuyorim çok sükür. Siskinligim geçti bogazda giciklanma geçti çok sükür. Çünkü bunlarin hepsinin sebebi bagirsaklarimizin arizali olmasi. Biz orayi tamir etmeden hiçbir zaman sorunu çözemeyiz. Ve bu bagirsagi en iyi sekilde onarmak BENTONITIN isi rabbim hepimize sifa versin, kendim için ne kadar dua ettiysem bu hastaligi çeken herkes içinde ediyorum. Dünyada pisikolejik olarak insani bunaltan birsey yoktur. Insan yasamak istemiyor ölmek istiyor sanki ayip birsey yapmis gibi hissediyor halbuki hiçbir sucumuz yok sadece bagirsaklarimiz hasta.. insallah bir kisiyefe olsa faydam olur
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2024 Saat 13:16
Çok tesekkür ederim. Bol su tüketilmesi gerek ve ramazanda istesek te tüketemiyoruz o nedenle sonrasinda basliyim dedim.
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2024 Saat 16:19
Merhaba geçmis olsun öncelikle çok sevindim adiniza tekrar umutlandirdiniz beni umarim geri gelmez curcumin i nerden aldiniz acaba internette bir sürü var ama hangisini kullandiniz
IP
Icardi2
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Icardi2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 00:19
Orjinalini yazan: anonim93

Merhaba geçmis olsun öncelikle çok sevindim adiniza tekrar umutlandirdiniz beni umarim geri gelmez curcumin i nerden aldiniz acaba internette bir sürü var ama hangisini kullandiniz
Aktardan buldum Immunat markasi. Sabah aksam bir kasik aç karnina bentonitle beraber tüketiliyor. Ikisi beraber tüketilince etkisi çok daha artiyor ve curcuminin onarici özelligi sayesinde bozulmus bagirsak duvarlarimiz tekrar onariliyor. Umutlanman çok güzel insallah iyilesincede mutlu olcaksin kardesim. Bende çok umutsuzdum ölmek için dua ediyordum hatta, ama çözümü varmis çok sükür. Birde bi önerim var ben ayni zamanda bactolac sivi probiyetikte siparis ettim yarin elime ulasicak bu sürecte onu kullanmakta faydali olur diye düsünüyorum, bentonit ve curcumin zararli bakterileri yok ederken faydali bakteri takviyesi yapmak çok mantikli geldi. Onuda öneririm tubitak onayli ilk canli probiyotik 1.5 milyar canli probiyotik var ve mide asidine takilmadan geçip bagirsaga ulasiyormus. Onuda takviyene ekleyebilirsin ben öyle yapicam. 3 ay boyu bentonite devam 2 kutu kurkumine devam. En güzel yanida çok asiri diyetede gerek yok ben sade sekeri minumum seviyede azaltim, diyet gerçekten çok zor oluyordu ama bentonit diyetsizde görevini yapiyor
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 397
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 02:01
Icardi2 burda aklima takilan bir sey var, bentonit sadece zararli bakterileri öldürüyor yararlilara dokunmuyor demissin ama böyle bir sey mümkün degil. Antibiyotik içince tümünü öldürüyorken bentonit sana dokunmayayim seni öldüreyim nasil der?

Bagirsagin hastalanmasinin sebebi zaten var olan yüzlerce çesit bakterinin uyum içinde yasarken bir veya iki üç çesidin asiri çogalarak toplamdaki yüzdesinin artmasi yüzünden oluyor. Bentonit dedigin gibi bakterileri öldürüyorsa tipki antibiyotik gibi tüm çesitleri öldürmesi lazim.

Internette arastirinca agizdaki bakterileri de öldürdügünü okudum, bir kaç gün içme bakalim koku geri gelecek mi? Böylece gerçek ortaya çikar.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 03:18
Evet bende yazicaktim. Içmediginde geri gelme oluyor mu onu da test et. Antübiyotik gibi birakinca geri de gelebilir
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 05:06
umarim gelmez bentonit içerikli medikilin’in dogal dis macunu ve agiz çalkalama suyu da var bakmak isterseniz eger öyle mikrop öldürücü bi özelligi varsa ömür boyu bu dis macununu ya da agiz çalkalama suyunu kullanmaktan zarar gelmez diye düsünüyorum ama umarim gerek duymayiz geri gelmez en korktugum sey. bentonit kullanan bir arkadas daha vardi o geri gelmedi foruma tekrardan umuyorum ki tamamen iyilestigi için gelmemistir
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 05:26
birde bence kullanirken aralikli olarak gaita testi ver daha basindayken ilk basladigin zaman ve son zamanlardaki bakteri oranini görebilmek için senin için iyi olur iyi bir gastroent. dr u bul her seyi anlat ve her ay ver bence. Benim de cumartesi günü endoskopim var doktora her seyi anlattim saskinlikla dinledi ve bendeki bilgileri duyunca bi tik soka ugrattim doktoru söylemek istedigi her seyi nerdeyse ben söyledim. bentonitten de bahsedecegim endoskopiden sonra gaita testi de istemisti benden ben de ramazandan sonra baslayip bitene kadar her ay test vermek istiyorum bakalim ne diyecek doktor
IP
Icardi2
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Icardi2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 09:42
Orjinalini yazan: Tospik

Icardi2 burda aklima takilan bir sey var, bentonit sadece zararli bakterileri öldürüyor yararlilara dokunmuyor demissin ama böyle bir sey mümkün degil. Antibiyotik içince tümünü öldürüyorken bentonit sana dokunmayayim seni öldüreyim nasil der?

Bagirsagin hastalanmasinin sebebi zaten var olan yüzlerce çesit bakterinin uyum içinde yasarken bir veya iki üç çesidin asiri çogalarak toplamdaki yüzdesinin artmasi yüzünden oluyor. Bentonit dedigin gibi bakterileri öldürüyorsa tipki antibiyotik gibi tüm çesitleri öldürmesi lazim.

Internette arastirinca agizdaki bakterileri de öldürdügünü okudum, bir kaç gün içme bakalim koku geri gelecek mi? Böylece gerçek ortaya çikar.
hocam eksik okumussunuz, bentonitin alameti zaten öldürmemesimde bu bakteriler öldürülüncr direnç sagliyor dahada güçleniyor. Bentonit ise dünyadaki negatif yüklü iyonlardan oldugu için pozitif yüklü olan bakterileri kendine miknatis gibi çekiyor. Yani öldürmüyor fizikte nefatif pozitif iliskisi gibi düsünün ters iyonlar birbirini çeker, böylece onu çekip diski yoluyla atiyor, böylece bakteri direnç saglayamiyor. Iyice arastirin sosyal medyada iyilesmis binlerce insan gördüm bagirsak hastasi olan. Ama bir iki gün kullanip birakip aa geri geldi demekle olmaz bu is. Zaten etkisini 1 haftada farkedersiniz ama bir bagirsagi saglikli hale getirmek için 3 ay düsenli kullanim gerekiyor, gerisi size kalmis bende kendimce arastirmalarimla bunlari söylüyorum çok iyi bildigimi iddia etmiyorum, umarim bu hastaligi çeken herkes iyilesir
IP
Icardi2
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Icardi2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 09:50

umarim gelmez bentonit içerikli medikilin’in dogal dis macunu ve agiz çalkalama suyu da var bakmak isterseniz eger öyle mikrop öldürücü bi özelligi varsa ömür boyu bu dis macununu ya da agiz çalkalama suyunu kullanmaktan zarar gelmez diye düsünüyorum ama umarim gerek duymayiz geri gelmez en korktugum sey. bentonit kullanan bir arkadas daha vardi o geri gelmedi foruma tekrardan umuyorum ki tamamen iyilestigi için gelmemistir
hocam bizim sorun bagirsaktan kaynakli agiz içi istedigimizi yapalim senelerce yaptik en ufak faydasi olmadi olamazda. Biz sorunun temeline inmek zorundayiz, bu bentonitin tarihinide arastirin kizilderililere kadar gidiyor kullanimi, eski toplumlar kutsal toprak vs diye isimler takmislar. Osmanli zamani her zehirlenme bentonit kili ile tedavi edilmis ama günümüz tip dünyasi bu tarz seyleri yok sayip saçma sapan tedavilerle iyü etmek söyle dursun dahada hasta edip paramiza konuyor.
IP
Gececekinsl2
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 11:21
Slm günümüz tippi yok saymiyor buna benzer baya bir seyler var bagirsak temizleme felan 30 gün sürüyor

Tabi buda var dedigin gibi 50 euroya satiliyor cok sein var böyle yarari varmi bilmiyorum eczanelerde satiliyor ..

Messlatte ic temizligi var her sey icin 80 euro 30 gün sürüyor Parasit temizleme bakteri sac ten hepsi bir arada kösede duruyor extra yeri var böyle seylerin daha demin Gittim baktim ist yararmi bilmiyorum ..

Söylede bisey bu dedigin seyler Vera önerdigin seyler ..
Etkileri Doktorun dedigi seyler bozuk oln seyler hap yazdi 2 ay olmafi bundanda denirim bakalim
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 15:37
Arkadaslar bu bentonitin içinde kursun olanlari varmis amman dikkat edin, koku geçsin diye kursun zehirlenmesinden nallari dikmeyin
IP
Icardi
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Icardi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 16:48

Arkadaslar bu bentonitin içinde kursun olanlari varmis amman dikkat edin, koku geçsin diye kursun zehirlenmesinden nallari dikmeyin
yanlis bilgi veriyorsunuz, youtubede orhan bahadir özgün kanalinda bentonitte aliminyum varmi vidiosunu izleyin lütfen.bir kisinin dahi umudunu yitirmemek lazim, emin olmadan bunu yapiyorsunuz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2024 Saat 17:04
[/QUOTE] yanlis bilgi veriyorsunuz, youtubede orhan bahadir özgün kanalinda bentonitte aliminyum varmi vidiosunu izleyin lütfen.bir kisinin dahi umudunu yitirmemek lazim, emin olmadan bunu yapiyorsunuz. [/QUOTE]

Ben dogru ya da yanlis bilgi vermiyorum, sadece uyarimi yaptim çünkü içinde kursun olan bentonit de satiliyormus internette. Sonuçta bentonit denen sey yanardag lavlarinin püskürtüldükten sonra soguyan kayaçlarmis. Bunlarin da çesitleri varmis. Çesitlerinden birinin %90 nindan fazlasi ülkemizde Ordu ilindeymis.
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2024 Saat 21:47
Icardi2 durumunuzu ara ara günceller misiniz hala koku yok mu lütfen geçse de geri gelse de bilgilendirin bizi ben de ramazandan sonra baslayicam insallah 🙏🏻
IP
Semiha
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Semiha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2024 Saat 21:59
Ben de arastirip almistim aylar önce. bentonit i ama bol su tüketmek gerekiyor diye biliyorum bu süreçte. O yüzden ramazan sonrasi baslayacagim ben de. Sifa olur kullananlara insallah.
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2024 Saat 17:41
Orjinalini yazan: Icardi

yanlis bilgi veriyorsunuz, youtubede orhan bahadir özgün kanalinda bentonitte aliminyum varmi vidiosunu izleyin lütfen.bir kisinin dahi umudunu yitirmemek lazim, emin olmadan bunu yapiyorsunuz.

Merhaba hala kullaniyor musunuz ve durumunuz nedir günceller misiniz
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2024 Saat 22:06
böyle bi kullanici umut birakip bi anda kayboluyor acaba diyorum kurtuldu artik ugramiyormu
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2024 Saat 13:14
Bentonit kili ben de aldim kullanmaya basladim yarin 20 gün olucak kesinlikle ise yariyor yazmak için biraz daha kullanmayi bekledim 3 ay devam etmeyi düsünüyorum umarim birakinca geri gelmez
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2024 Saat 18:51

Bentonit kili ben de aldim kullanmaya basladim yarin 20 gün olucak kesinlikle ise yariyor yazmak için biraz daha kullanmayi bekledim 3 ay devam etmeyi düsünüyorum umarim birakinca geri gelmez

20 günlük ara sonuçlari yazabilirsin,

Hangi sikayetlerine iyi geldi örnegin? Hangilerinde ise yaramadi?
IP
Hhhhdjdjd
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Hhhhdjdjd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2024 Saat 21:07
Ben kullandim hiçbir ise yaramadi
IP
Ayse a.
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Ayse a. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2024 Saat 14:59
Son durumunuzu gunceller misiniz?
IP
ikimiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı ikimiz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2024 Saat 11:03
Evet uzunca arastirma ve tecrübemden sonra bu bilgiyi sizler ile paylasmak istiyorum.
Tip 4 yani b.k gibi kokan nefes kokunuz var ise biliniz ki sebeb olan faktör bagirsaklariniz. Bagirsaklariniz bir araci seretonin hormonu yüzde 90 bagirsaklardan salgilanir. Bu doksanin da çok yüksek baya baya yüksek bir kismi ince bagirsaktan salgilanir.
Kokudan muzdarip olanlar geçmisinize baktiginizda deprosyon geçirdiginiz oldu mu ? yada farkli bir madde antideprasan geçmisiniz var mi ?
Dünyadan milyonlarca ibs, sibo hastasi var. Kaç tanesinin nefesi kokuyor. Çok az sayida.
Vucudunuzun alisik oldugu o eski mutluluk dengesi bozulmus olabilir mi ?
Yapmamiz gereken kokuya degil, stresi bitirip mutluluga odaklanmak.
Bu yazim bilimsel degil ama. Kokunun kök nedeni psikoloji,
IP
ikimiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ikimiz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2024 Saat 11:16
Kokuya neden olan kök nedeni çözmedikten sonra, o kokunuz yine gelecektir.
Örnek bir haftalik dogaya kampa gidin. Sessize alin telefonlarinizi, en sevdiginiz kisileri yaniniza alin. Bir deneyin.
Bazi durumlar da tabi psikiyatrist de devreye girmesi gerekebilir.
Ama bilim gelismekte olan bir sistem. Sibo yada ibs nin nefes kokusu yaptigi yüz de yüz bilimsel bir gerçek bile degil. Bir konunun bilimsel olmasi için bilimsel literatürde yer almasi gerekiyor.
Deneyler tezler yazilmasi gerekiyor. Tabi Laboratuvarda hocalarimiz gaz ölçümlerinden kokuyu tespit edebiliyor.
Ama bu konular henüz denekler ile yapilip literatüre girilmemis.
O yüzden herkes kendi tecrübelerini paylasiyor. Bilim ilerlediginde bu konulara gülüp geçecegiz ilerki zamanda. Ama dedigim gibi. Stresi yönetmemiz lazim. Bilinçalti yönetme kitaplari da okuyabilirsiniz.
IP
ikimiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ikimiz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2024 Saat 11:29
Size bi nokta atisi daha yapayim. Hipnozu da arastirabilirsiniz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2024 Saat 12:02
@ikimiz Abicim haklisin da insanoglu stresi yönetebilse zaten dünyada hem psikolojik hem de normal hastaliklarin %90'i olmaz. Stres yönetimini yapamadigimiz için psikiyatri diye bir bilim dali ortaya çikmis.

Dediklerinde elbette haklilik payi var, uzun süre strese maruz kalinca herkesin baska bir organi bozuluyor. Kimi saçkiran oluyor kimi zona döküyor, kimi depresyona giriyor kimisinin de bagirsaklari bozuluyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu