|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: 20 yaş çekimi | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2024 Saat 21:20 |
Kırık kapalı kök ucları sıklıkla ağız kokusu sebebi olmazlar. |
|
compor
Üye Kayıt Tarihi: 14-Kasım-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2024 Saat 20:21 |
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Uzun zamandır dikkat ediyorum, özellikle sabahları dişlerimi fırçalarken oradan yoğun bir koku geliyor. Psikolojik de olabilir emin değilim. Bu soruna çözüm aramaya başladığımdan beri (15 yıldan fazla) bir gelişme kaydedemedim. Hala kokunun nereden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok. Kokunun en azından 20 yaş dişiyle alakalı olmadığını nasıl kanıtlayabilirim? Bir diş hekiminin orayı kesip temizlemesi mi lazım yoksa herhangi bir tıbbi görüntüleme yöntemi ile belli olur mu? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2024 Saat 20:34 |
Madem böyle bir şüpheniz var basit bir periapikal röntgen bütün şüphelerinizi giderir.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|