|
|
Bunları biliyor muydunuz? | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz? |
Konu: TAT KOKU KONFERANSI | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | |
Hopeless
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Gönderim Zamanı: 05-Mart-2022 Saat 08:11 | |
Kelimee gittin mi bu doktora? |
||
mutluhüzün
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Kasım-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2024 Saat 12:52 | |
Aradan uzun zaman geçmiş. Acaba şu an nasılsınız? Koku sorunu devam ediyor mu? |
||
Kelime
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 283 |
Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2024 Saat 01:09 | |
Uzun zaman geçmiş ama yeni gördüm. Sonradan Fatih Vural'a gittim. murat aydın ile aynı teşhis yöntemlerini ve cihazı kullanıyor. O da tip1 teşhisi koydu. Koku hâlâ geçmedi. Fatih Vural İstanbul'da diğeri Adana'da. Hastaya yaklaşım, üslup, tavır olarak Fatih Vural çok çok daha iyi. |
||
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|